ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 18.8.2021!!!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 

 Διαβαστε τι συμβαινει

στον πλανητη σε 1 μονο μερα...

1)Μια ομάδα διαδηλωτών που χαρακτηρίζονται ειρηνικοί κυρίαρχοι κατέλαβαν το κάστρο του Εδιμβούργου.
Είπαν ότι το κάστρο ανήκει στους ανθρώπους και ότι το πήραν σε μια προσπάθεια να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου.
 
2) Σεισμός 7.1 ρίχτερ στο Βανουάτου όπου ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού για τσουνάμι.
 
3) Μεγάλες κινητοποιήσεις και πορείες διαμαρτυρίας στις πόλεις Khost και Jalalabad για την εθνική σημαία στο Αφγανιστάν.
 
4)Ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Nikol Pashinyan ανακοίνωσε την δημιουργία του ενός νέου υπουργείου, το υπουργείο υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας στα επόμενα πέντε χρόνια.
 
5)Ο Zach Vorhies, ένας από τους κορυφαίους μηχανικούς του Google εγκαταλείπει την εταιρεία και αποκαλύπτει αλγόριθμους Gig Tech Rewrote για έναν ύπουλο στόχο.
 
6)Ο πρώην πρόεδρος του Αφγανιστάν Ashraf Ghani που έφυγε από τη χώρα με 169 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μαζί με την οικογένειά του, ενώ η ΗΑΕ δήλωσαν ότι τον δέχθηκαν για ανθρωπιστικούς λόγους.
 
7)24.000 "καναρινάκια" θα κουνουπιαστούν την ερχόμενη εβδομάδα σε ένα στάδιο στην Αυστραλία χωρίς την παρουσία των γονέων επειδή δεν τους επιτρέπεται να παραβρίσκονται.
 
8)Τα σωματεία των Ιταλών αστυνομικών με την υποστήριξη του στρατού έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό, στον υπουργό εσωτερικών και στον υπουργό οικονομικών της χώρας όπου εκφράζουν την άρνησή τους να εφαρμόσουν την εντολή του πράσινου πιστοποιητικού λόγου του ότι παραβιάσει τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών και ότι είναι ενάντια στο συνταγματικό νόμο.
 
9)Η αφγανική πρεσβεία στο Τατζικιστάν μήνυσε στην Interpol τον πρώην πρόεδρο του Αφγανιστάν και ζητά την σύλληψή του για κατάχρηση εξουσίας κλέβοντας 169 εκατομμύρια από το κράτος του Αφγανιστάν.
 
10) Εκκενώθηκε το κατάστημα Targets στο δυτικό Χόλυγουντ λόγω πυρκαγιάς.
 
11) Πρίν λίγες μέρες το ζεύγος Τράμπ εθεάθη να φτάνει στη Φλόριντα με το Air Force One.














ΠΗΓΗ










Σχόλια

  1. Αν ισχύει το 11ο, τότε πραγματικά κοντεύει ο καιρός. Άντε να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πιο φριχτή είδηση, η 7.
    Η πιο ωραία, η 8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΚΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις