Ανοίγουν σαμπάνιες στον ΣΥΡΙΖΑ. Έρχονται 3 εκ. Αφγανοί ψηφοφόροι τους.

5+1 λάθη που κάνετε συνήθως με μια σαμπάνια - 5+1 lathi pou kanete synithos  me mia sabania 

Έχουν αρχίσει δειλά – δειλά στον Αριστερό Τύπο, την προπαγάνδα υπέρ των Αφγανών «προσφύγων», που αναμένονται να

φτάσουν στα Μικρασιατικά παράλια το επόμενο διάστημα.

O Aλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε ότι:

«Η ελληνική κυβέρνηση, αντί να καλεί την ΕΕ να συνεχίσει επιστροφές Αφγανών στο Αφγανιστάν, όπως έκανε πριν 10 (!) μέρες μαζί με την Αυστρία και τη Δανία, οφείλει να ζητήσει την έκτακτη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θέτοντας τους παραπάνω στόχους και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κεντρική διαχείριση από την ΕΕ των αναπόφευκτων νέων προσφυγικών ροών, που δεν πρέπει να επωμιστεί για μία ακόμη φορά μόνη η Ελλάδα ή άλλες χώρες πρώτης υποδοχής».

Δηλαδή, με λίγα λόγια, ανοίξτε τις πόρτες να περάσουν οι «πρόσφυγες», αλλά να μην τους πάρουμε όλους εμείς, να αφήσουμε και κάτι «ψιλά» να πάρουν και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι.

Μη ξεχνάμε την οργή του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «έκοψε» την παρασημοφόρηση του «διασώστη» Ιάσονα Αποστολόπουλου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το μίσος του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα, τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία,, δεν έχει τελειωμό. Εάν δεν μετατρέψουν τη χώρα σε Ισλαμική αποικία, δε θα ησυχάσουν ποτέ. Μην έχει κανένας ψευδαισθήσεις, ότι άλλαξε το κόμμα αυτό και μετατοπίστηκε προς το κέντρο. Είναι ακραίοι, είναι διετεταγμένοι πράκτορες χρηματηστηριακών γυπών, όπως ο Σόρος και είναι γερμανογενείς, μισέλληνες. Αυτοί είναι και γι’ αυτό τους κρατάει η Καγκελαρία πολιτικά ζωντανούς, μέσω των κάλπικων δημοσκοπήσεων και των εκλογικών νοθειών.

Αλλά το πολύ το «ξύλο», πριν το φάνε οι πράκτορες της Τσιπραίας Αριστεράς, θα το φάνε οι εναπομείναντες Καραμανλικοί που τους στηρίζουν ακόμα. Εκεί να δείτε τι θα γίνει, όταν ασχοληθούμε με το πολιτικό σκουπιδαριό του Καραμανλή και του Παυλόπουλου, που είναι συνυπεύθυνο για την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και την μετατροπή της χώρας σε Ισλαμικό Resort…















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Πάντα τα κομμούνια άνοιγαν σαμπάνιες σε κάθε Ελληνική καταστροφή. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 29/7/21 Αφγανοί με στρατιωτικές στολές κάνουν βόλτες στην Κωνσταντινούπολη – Θα τους δούμε στην Ελλάδα ως πρόσφυγες;
    https://dynatielladanews.com/world/1082838-afganoi-me-stratiotikes-stoles-kanoun-voltes-stin-konstantinoupoli-tha-tous-doume-stin-ellada-os-prosfyges-vinteo/
    Όταν είχα δει αυτήν την είδηση όλοι μιλούσαν για 3.000 ή 5.000 αφγανούς που ετοιμάζονταν να μας κουβαληθούνε. Γιατί στρατιωτικές στολές; Αν ήθελαν ας καθόντουσαν στο Αφγανιστάν να πολεμήσουν!
    Αυτοί άρχισαν να έρχονται πολύ πριν τα επεισόδια, γιατί γνωρίζανε τι θα συμβεί! Ήδη διάβαζα ότι περνούν συνεχώς από προχθές και έχουν πλημμυρίσει τα Πομακοχώρια!
    11/8/21 Αφγανοί σήκωσαν σημαία του Αφγανιστάν στην Αττάλεια, προκαλώντας σημαντικές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από Τούρκους πολίτες.
    «Δεχόμαστε εισβολή από Αφγανούς. Δεν είναι πρόσφυγες είναι εισβολείς», υποστηρίζουν πολλοί λογαριασμοί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη γειτονική χώρα.
    https://www.sportime.gr/sportminute/tourkia-afgani-sikosan-simea-tou-afganistan-stin-attalia/
    Ακόμα και οι τούρκοι τους αποκαλούν εισβολείς και έχουν δίκιο γιατί πέρασαν από δεκάδες μουσουλμανικά κράτη και θέλουν να πάνε Ευρώπη, δλδ ελλαδιστάν με τα επιδόματα, το τεμπελίκι και το ακαταδίωκτο…
    Τώρα έρχονται ακόμα 3.000.000 ή 5.000.000!
    [προσέξτε 3.000 ή 5.000 και 3.000.000 ή 5.000.000! Σταθερά ίδιοι αριθμοί 3,5 το 10 λείπει]
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ18 Αυγούστου, 2021 23:34

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ,ΟΠΩΣ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ;
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΟΠΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ;
    ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΩΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ;
    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ,ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ .
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ .
    ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΟΓΑ ,ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
    Ο ΟΗΕ ΚΑΙ Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 60 ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/08/lockdown-60.html?m=1&fbclid=IwAR3hz2bzO8e9g3Y_R-EYDhfSC1aVBYPky-thAOFvilLVqc0cMHs4Ckjqo8k

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις