Ο ΤΡΟΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

Φόβος, τρόμος κι όλεθρος μέσα σε μια εβδομάδα | ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ | antinews.gr 

Εκτος της καταγραφής στη βαση δεδομένων που και αυτη δεν περιλαμβάνει ολα τα περιστατικά έχουμε ενα φαινόμενο που συμπολίτες μας

εχουν σοβαρές παρενέργειες μετα τον εμβολιασμό τους η πεθαίνουν και οι συγγενείς των “δολοφονηθέντων” ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ!!! Ναι δεν λενε τίποτα ….

Το έχουμε διαπιστώσει σε δεκάδες περιπτώσεων..Πρόσφατα πέθανε στη Κέρκυρα μετα τον εμβολιασμό του ο γνωστός επιχειρηματίας κ.Γραμένος που διατηρούσε κατάστημα ανταλλακτικών κοντά στην Πολυκλινική..Αρχικα σύμφωνα με πληροφορίες ένοιωσε πόνο στο στήθος..Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και υπέστη ανακοπή..

Σε αλλη περίπτωση γυναίκα απο κερκυρα 56 ετων μετα τον εμβολιασμό της επαθε παράλυση και στα τέσσερα ακρα ..Δεν πηγε να το αναφέρει και να κοιτάξει το πρόβλημα που τις δημιούργησε ο εμβολιασμός και το αποκάλυψε μοσο σε κάποιες φιλες της..Τελικά εφυγε για Θεσσαλονίκη σε  Γιατρούς που ειχε εμπιστοσύνη…Ούτε αυτή η περίπτωση καταγράφηκε..

Σε ακόμα μια περίπτωση στη Κέρκυρα σε κατάστημα κοντα στο Πεζόδρομο 28χρονος που εργάζεται εκανε τον πρώτο εμβολιασμό και ένοιωσε ενα πόνο στο ισχίο αλλα δεν του έδωσε σημασία..Προχώρησε και στο 2ο εμβολιασμό και αμέσως μετά απο τον αστράγαλο μέχρι τη λεκάνη πρήστηκε το πόδι του ..Ουτε ο νέος αυτος μίλησε.

Δεκάδες περιπτώσεις υπάρχουν σε ολη τη Χώρα ..Δυστυχώς κάποιοι το κρατάνε κρυφτό γιατι φοβούνται να μιλήσουν…Ο τρόμος επικρατεί της λογικής..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αυτά τα εγωιστικά ανθρωποειδή δεν αξίζει να ζούν και να υπάρχουν σε αυτήν την αιματοβαμμένη χώρα. Όμως δυστυχώς είναι η πλειοψηφία, ένα 70 με 80% που μεταλλάχτηκαν μαζικά από το 1981 και μετά κυρίως. Δυστυχώς... Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να ειπωθεί τι θα γινει; Αφού τα βόδια γνωρίζοντας τους κινδύνους τρέχουν να εμβολιασθούν,υπακούοντας στον κουλη και στην Παγώνη. Ο καθένας είναι άξιος της τύχης του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις