Το Αδρενοχρωμικο παρτυ γενεθλιων του Ομπαμα

 

Μέχρι τώρα ο κόσμος γνωρίζει το σούπερ διασκεδαστικό γενέθλιο του Ομπαμα,ένα πάρτι

όπου 200-300 καλεσμένοι χωρίς μάσκα το εριξαν στο χορό υπό τους ήχους των χειριστών του Deep State Jay-Z και Μπιγιονσέ. Αυτό που δεν έχει δει το κοινό, ωστόσο, είναι αυτό που συνέβη σε ιδιωτικά υπνοδωμάτια και αμυδρά φωτισμένους διαδρόμους του πολυτελούς κτήματος Ομπάμας στο Martha’s Vineyard - διασημότητες και η πολιτική ελίτ  πασσαραν Αδρενοχρωμιο ο ένας στον άλλο.

Ένας καταγγέλλων που ήθελε να παραμείνει ανώνυμος, αλλά του οποίου τα διαπιστευτήρια έχουν επαληθευτεί είπε ότι οι παρευρισκόμενοι στα 60α γενέθλια του Ομπάμα έπρεπε να υπογράψουν μια συμφωνία μη αποκάλυψης που τους απαγορεύει να μοιράζονται τις εμπειριες τους με το κοινό. Στα άτομα που αρνούνται να υπογράψουν το έγγραφο απαγορεύτηκε η είσοδος.

Μόλις μπήκαν, ωστόσο, οι επισκέπτες απολάμβαναν διαφορες απολαύσεις, ζωντανή μουσική Deep State και ενέσεις Adrenochrome. Το Adrenochrome έτρεχε σαν φτηνό ποτό, είπε η πηγή μας.

Περιοδικά όλη τη νύχτα, ένας κοντόχοντρος με μαύρο κοστούμι και κουβαλώντας μια μεταλλική χρωμιωμένη θήκη περιπλανιόταν στο πλήθος, ρωτώντας τους επισκέπτες αν ήθελαν να απολαύσουν δωρεάν. Η υπόθεση είχε σύριγγες...

Οι επισκέπτες που είπαν ναι συνοδεύτηκαν δύο προς δύο από την αίθουσα χορού σε έναν διάδρομο χωρίς παράθυρα, με ξύλινα πάνελ, ο οποίος ήταν εκατέρωθεν με φωτογραφίες των Ομπάμα. Ο διάδρομος τελείωσε σε ένα ζευγάρι εξωτερικές δρύινες πόρτες, πέρα ​​από τις οποίες επιλεγμένοι επισκέπτες συμμετείχαν σε "φανταστικες αποδράσεις" με καύσιμο το Adrenochrome.

«Ημουν εκεί μόνο είκοσι λεπτά όταν ένας πληθωρικός τύπος με πλησίασε. Άνοιξε μια μεταλλική θήκη συνημμένου και μέσα είδα έξι σύριγγες. Του είπα ότι δεν θέλω τίποτα και πρόσθεσα αστειευόμενος ότι είχα ήδη "εμβολιαστεί". Με κοίταξε μια στιγμή χωρίς να κλείσει τη θήκη. Του είπα ότι δεν έκανα ηρωίνη. Τότε είπε «αυτό δεν είναι ηρωίνη». Αν δεν το έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν, είναι πολύ καλύτερο. »Ηξερα ακριβώς τι ήταν», είπε η πηγή μας. 

Οι ηθοποιοί Bradly Cooper και Don Cheadle μπήκαν μαζί στο δωμάτιο, ακολουθούμενοι από τους Steven Spielberg και Chrissy Teagan. Η Nancy Pelosi και ο πρώην AG του Ομπάμα, Eric Holder, μπήκαν στην αίθουσα και εμφανίστηκαν φορώντας τεράστια χαμόγελα στα πρόσωπά τους 20 λεπτά αργότερα.

«Δεν πήγα ποτέ στο δωμάτιο, αλλά άκουσα καλεσμένους να ψιθυρίζουν τη λέξη« αδρενόχρωμο »και δεν υπήρχε καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν απ αυτο. Alicia Keys, Pete Souza, Oprah - όλοι το έκαναν. Αν έπρεπε να μετρήσω, είδα τουλάχιστον 20 άτομα να πηγαίνουν σε αυτό το δωμάτιο. Όλοι βγήκαν δυναμικοί και χαμογελαστοί με τρόπους που φαινόταν, ας πούμε, αφύσικοι », είπε η πηγή μας.

Εξίσου ενοχλητικό ήταν το πώς οι καλεσμένοι αναφέρθηκαν στο ονομα του Ομπάμα, λεγοντας «κ. Πρόεδρος »ή —ακόμα το πιο αξιοθρηνητο—« ο για πάντα πρόεδρος ».












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Εχουν συληφθει αυτοι ρε.δε ξερει δε ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτος απ ολους τα εχει πει ο συντακτης του αρθρου οποτε δεν μπορει να λεει καθε μερα τα ιδια....τωρα απλα επικεντρωθηκε σε συγκεκριμενες λεπτομεριες του παρτυ

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ,ΣΩΣΙΕΣ Η ΚΛΩΝΟΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις