Παιδί για όλες τις δουλειές προσδοκεί να γεμίσει ξανά με χιλιάδες ευρώ τους λογαριασμούς του στην τράπεζα

 

Επιστροφή για

τον καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μετά την περίοδο της πανδημίας κατά την οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο «θρησκευόμενος» καθηγητής επανέρχεται δριμύτερος αφού τη Δευτέρα 14/10 δίνει διάλεξη στο κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη με θέμα την κλιματική αλλαγή και την δημόσια υγεία.

Χωρίς να ενοχληθεί από κανέναν για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων που έχουν βγει στη δημοσιότητα και τους χιλιάδες ξαφνικούς θανάτους σε όλο τον πλανήτη θέλει να πρωταγωνιστήσει στο καινούργιο εγχείρημα της Νέας Τάξης πού είναι η κλιματική αλλαγή.

Καλυμμένος πίσω από το ακαταδίωκτο που ψηφίστηκε κρυμμένο καλά μέσα σε ένα άσχετο νομοσχέδιο από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα συνεχίζει να προπαγανδίζει για τους δήθεν κινδύνους τρομοκρατώντας τον κόσμο αφού γνωρίζει ότι δεν θα δώσει λόγο σε κανέναν και ποτέ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Σας παρακαλω μην αδικειτε τον καθηγητη!Δεν ασχολειται με ψωροχιλιαδες, απο εκατομυριο και πανω μιλαμε!Η δουλεια ειναι δυσκολη βλεπετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις