Υπόγειες σήραγγες DUMB του Deep State


 Το παρακάτω είναι το πρώτο μιας σειράς σχετικά με τις υπόγειες σήραγγες DUMB του Deep State Cabal που χρησιμοποιούνται για παράνομα εργαστήρια βιοόπλων στις ΗΠΑ και για τη σεξουαλική εμπορία παιδιών, τη συγκομιδή οργάνων και αδρενοχρωμίου.

Στις 20 Φεβρουαρίου 2017 ο Τζούλιαν Ασάνζ αποκάλυψε μια βόμβα στο Fox News Hannity, υποστηρίζοντας ότι το Wikileaks είχε βάσιμες αποδείξεις ότι ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, μαζί με τον κολλητό του Τζο Μπάιντεν, λειτουργούσαν και συμμετείχαν σε κύκλωμα παιδεραστών με έδρα τον Λευκό Οίκο.

Την Πρωτοχρονιά του 2021 και λίγες εβδομάδες πριν από την ψεύτικη προεδρική ορκωμοσία του Μπάιντεν που γυρίστηκε εν μέρει σε πλατό ταινιών του Χόλιγουντ, οι Δυνάμεις Δέλτα (υπό τη διεύθυνση του Προέδρου Τραμπ) έκαναν έφοδο στην ιδιοκτησία 200 στρεμμάτων του Τζο Μπάιντεν στην Ουκρανία. Οι στρατιωτικοί βρήκαν έναν λαβύρινθο από υπόγειους θαλάμους και σήραγγες που έτρεχαν για μίλια προς κάθε κατεύθυνση. Λέγεται ότι οι κατασχεθέντες φορητοί υπολογιστές ήταν γεμάτοι αποδεικτικά στοιχεία για το τεράστιο διεθνές ξέπλυμα χρήματος, τη διακίνηση όπλων/ναρκωτικών, το σχέδιο εμπορίας παιδιών/ανθρώπων του Μπάιντεν – που φαινόταν να συνδέονται με άλλες υψηλές ισχυρές ελίτ.

Μέσα σε αυτόν τον τελευταίο μήνα, ο πρόσφατα συλληφθείς "Σατανάς" που λατρεύει τον Τζέφρι Έπσταϊν του Χόλιγουντ, Π Ντίντι, αποκαλύφθηκε από την κόρη του Άλι Κάρτερ. Η Άλι επέζησε της παιδεραστίας και της εμπορίας ανθρώπων και έριξε μια βόμβα: υπάρχει ένα ολόκληρο δίκτυο σηράγγων που εκτείνεται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, συνδέοντας πόλεις όπως κάτω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον και την Disney World Florida. Αυτές οι σήραγγες, ισχυρίζεται η Carter, χρησιμοποιούνται για τη διακίνηση ανθρώπων, κυρίως παιδιών.

Τουλάχιστον από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ένα εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο υπόγειων σηράγγων DUMB που χρησιμοποιούνται για τη σεξουαλική εμπορία παιδιών έχει χρηματοδοτηθεί, κατασκευαστεί και διευθύνεται από μέλη των illuminati, του Deep State ή της Cabal χρησιμοποιώντας δολάρια φορολογουμένων των ΗΠΑ που διοχετεύονται μέσω της CIA  ως "Μαύρος προϋπολογισμός".

Αφορούσε σεξουαλικά κυκλώματα παιδιών και εκβιασμούς στα υψηλότερα κυβερνητικά επίπεδα. Προφανώς ο πρόεδρος George H.W. Ο Μπους ενορχήστρωσε ένα κύκλωμα σεξουαλικών παιδιών για να εκβιάσει το Κογκρέσο και ανώτατους αξιωματούχους. Ονομάστηκε «Operation Brownstone» και «Operation Brownstar».

Μια μυστική στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ που εκπαιδεύτηκε για πάνω από ένα χρόνο για το πώς να σώσει αυτά που έγιναν εκατομμύρια παιδιά που κακοποιήθηκαν φρικτά από αυτό το εκτεταμένο δίκτυο Υπόγειων Σηραγγών DUMB. Έτρεξε στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, τη Νότια Αμερική και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο. Οι πρόσφατες επιχειρήσεις επικεντρώθηκαν κάτω από μεγάλες πόλεις στη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια, τη Φλόριντα, την Ουάσιγκτον DC και την Disney World στη Φλόριντα. Επικεφαλής των τεράστιων παγκόσμιων αποστολών διάσωσης παιδιών ήταν ο Πρόεδρος Τραμπ, η Task Force Παιδοφίλων του Πενταγώνου, οι Ειδικές Δυνάμεις και οι Πεζοναύτες των ΗΠΑ σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και ειδικές στρατιωτικές δυνάμεις διαφόρων εθνών. Περιλάμβαναν συλλήψεις παιδεραστών και καταστροφή των υπόγειων σηράγγων και βάσεων μέσω βομβών που προκάλεσαν μικρούς σεισμούς.

Οι διασώσεις ξεκίνησαν στις 16 Οκτωβρίου 2019, όταν Αμερικανοί πεζοναύτες, "φώκιες" και ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ διέσωσαν περισσότερα από 2.100 μωρά και παιδιά που είχαν εγκλωβιστεί κάτω από τις εγκαταστάσεις του China Lake Navy στην Καλιφόρνια. Λέγεται ότι τα παιδιά και οι έφηβοι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν για να συλλέξουν την αδρεναλίνη(αδρενοχρωμα).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις