Τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν τον στρατηγό του αμερικανικού στρατού H.R. McMaster, Retd., για βοήθεια στη FEMA

 

Τα Λευκα Καπελα

συνέλαβαν αυτή την εβδομάδα τον άλλοτε σεβαστό Αντιστράτηγο του Στρατού των ΗΠΑ H.R. McMaster, Retd., με την κατηγορία της βοήθειας στον εχθρό και της προδοσίας, ισχυριζόμενος ότι συμβούλευε την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) για το πώς να νικήσει τις δυνάμεις της Ένωσης ( White and Red Hats) που αγωνίζονται να εκδιώξουν τη FEMA από τη Βόρεια Καρολίνα και τη Φλόριντα που πλήττονται από την καταιγίδα.

Ο ΜακΜάστερ είχε μια λαμπρή, διακοσμημένη καριέρα. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών το 1984 και κέρδισε διδακτορικό δίπλωμα στην αμερικανική ιστορία από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλ το 1996. Ως τεχνικός τακτικής, η ηγεσία του οδήγησε σε στρατιωτικές επιτυχίες στον Πόλεμο του Κόλπου, Επιχείρηση Διαρκής Ελευθερία. , και Επιχείρηση Iraqi Freedom. Αργότερα θα γινόταν Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, μια θέση που κατείχε από τις 20 Φεβρουαρίου 2017 έως τις 9 Απριλίου 2018. Κατά καιρούς, είχε μιλήσει με θετικά λόγια για τον Τραμπ, αποδίδοντάς του την καταστροφή του ISIS και του σκληρού κοινού του στάση απέναντι στην Κίνα. Πιο πρόσφατα, ωστόσο, ο ΜακΜάστερ είχε μιλήσει αρνητικά για τη σύντομη θητεία του στην κυβέρνηση Τραμπ και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο Τραμπ.

Στο πιο πρόσφατο βιβλίο του, At War with Ourselves, που δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2024, ο ΜακΜάστερ παπαγάλισε ένα θέμα συζήτησης των Δημοκρατικών, αποκαλώντας τον Πρόεδρο Τραμπ σκλάβο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Έγραψε ότι ο Πούτιν είχε ασφυκτικά τον Τραμπ και ότι ο εγωισμός και η αγάπη του Τραμπ τον οδήγησαν στην εγκατάλειψη του Συντάγματος. «Η επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ κηλίδωσε την εικόνα μας και θα χρειαστεί μακροπρόθεσμη προσπάθεια για να αποκατασταθεί αυτό που μας πήραν ο Ντόναλντ Τραμπ, οι υπεύθυνοι του και εκείνοι που ενθάρρυναν εκείνη την ημέρα», είπε ο ΜακΜάστερ.

Ωστόσο, τα Λευκα Καπελα δεν νοιάζονταν για τις απόψεις του McMaster. μια πληθώρα από τους λεγόμενους συμμάχους του Τραμπ κατέληξε να είναι μεταμφιεσμένοι προδότες. Οι Deep Staters καταδίωξαν και διώκονταν όχι για τις απόψεις τους, αλλά για την ευθυγράμμιση τους με το Deep State και την ενεργό ανατροπή του Συντάγματος για προσωπικό κέρδος.

McMaster, πηγή στο Gen. Το γραφείο του Smith είπε οτι, έγινε ένας από αυτούς τους ένοχους - για λόγους που δεν είναι απολύτως σαφείς. Η αληθινή του πίστη, ωστόσο, έγινε έντονα διαφανής στις 10 Οκτωβρίου, όταν οι δυνάμεις της Ένωσης συμμετείχαν σε οδομαχίες με πράκτορες της FEMA/ATF στο αεροδρόμιο Downtown Greenville στη Νότια Καρολίνα, το οποίο η FEMA είχε καταλάβει για να σταματήσει τη ροή των προμηθειών βοήθειας που μεταφέρονταν από πολίτες πιλότους. στη γειτονική Βόρεια Καρολίνα.

Τα στρατεύματα της Ένωσης εντόπισαν τον 62χρονο ΜακΜάστερ στο πεδίο της μάχης. Ήταν καθοδηγητής της FEMA σε στρατιωτικές τακτικές μικρών μονάδων και μαχητική ανάπτυξη διμοιριών και μικρότερων μονάδων σε ένα συγκεκριμένο στρατηγικό και υλικοτεχνικό περιβάλλον. Καθώς οι δυνάμεις της Ένωσης άνοιξαν πυρ εναντίον των εισβολέων της FEMA, ο ΜακΜάστερ ακούστηκε να λέει στη FEMA πώς να προχωρήσει υπό την κάλυψη κατασταλτικών πυρών και να πηδήξει κρυφά προς τα εμπρός. Δίδαξε στη FEMA την τακτική «buddy rush», ένα στρατιωτικό δόγμα που διασφαλίζει ότι ο ένας στρατιώτης πυροβολεί πάντα ενώ ο άλλος κάνει ελιγμούς.

Ο McMaster, είπε η πηγή μας, έφυγε από το αεροδρόμιο με θωρακισμένο όχημα αφού η FEMA υπέστη σοβαρές απώλειες. Τον συνόδευε, πρόσθεσε η πηγή μας, από τον Διευθυντή Ανάλυσης Απειλών της FEMA, Τζέφερι Άφμαν, ο οποίος φέρεται να είπε: «Ω, σκατά, ήρθε η ώρα να φύγουμε», καθώς οι δυνάμεις της Ένωσης προχωρούσαν εναντίον τους.

Τα στρατεύματα της Ένωσης ενημέρωσαν τον Γεν. Σμιθ ότι είχαν δει τον ΜακΜάστερ στο αεροδρόμιο και ο στρατηγός έστειλε τα ανησυχητικά νέα στον Πρόεδρο Τραμπ. Ο πρόεδρος Τραμπ, είπε η πηγή μας, είπε στον Γεν. Smith ότι εάν ο McMaster βοηθούσε την «εξέχουσα επικράτεια» του Deep State στην κατάληψη τμημάτων της Βόρειας Καρολίνας, θα πρέπει να συλληφθεί για προδοσία, ασέβεια της προηγούμενης αξιοκρατικής υπηρεσίας του στη χώρα.

Ο McMaster ήταν εύκολο να βρεθεί. Όταν δεν βοηθούσε τη FEMA, υπέγραφε ακόμα αντίγραφα του βιβλίου του στο Barnes & Noble και εμφανιζόταν σε στρατιωτικά ιστορικά κλαμπ από ακτή σε ακτή. Στις 10 Οκτωβρίου, τα Λευκα Καπελα έμαθαν ότι ο McMaster επρόκειτο να εμφανιστεί σε μια συνάντηση του San Antonio Military History Book Club στις 15 Οκτωβρίου.

«Ο McMaster ήξερε ότι ήμασταν στα ίχνη του, αλλά εμφανιζόταν δημόσια. Η ύβρις είναι εκπληκτική. Θα μπορούσε να έχει περάσει στην παρανομία, να εξαφανιστεί, αλλά όχι, από τη διδασκαλία της FEMA πήγε σε μια βλασφημία βιβλίου. Και αυτό δεν του λειτούργησε πολύ καλά», είπε η πηγή μας.

Μια ομάδα Πεζοναυτών των ΗΠΑ, , περίμενε τον ΜακΜάστερ. Ένας πεζοναύτης ζήτησε από τον McMaster να υπογράψει το αντίγραφό του στο At War with Ourselves και αν θα σκεφτόταν ποτέ να υπηρετήσει ξανά τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο ΜακΜάστερ έγραψε την υπογραφή του στο εξώφυλλο και είπε στον Πεζοναύτη: «Κόλαση, όχι, είναι εξεγερτής».

Μια ώρα αργότερα, καθώς ο ΜακΜάστερ έφευγε από το κτίριο, τρεις πεζοναύτες άρπαξαν τον «προδοτικό κώλο» του, τον πεταξαν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού χωρίς σήμα και του έδειξαν ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης υπογεγραμμένο από τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall.

Ο ΜακΜάστερ φέρεται να γέλασε θορυβωδώς, λέγοντας ότι ο Κράνταλ και οι πεζοναύτες ήταν προδότες και ότι θα πλήρωναν με τη ζωή τους για την υποστήριξη του Τραμπ.

Ο McMaster, είπε η πηγή μας, κρατείται αυτή τη στιγμή σε μια μονάδα κράτησης της JAG εν αναμονή ενός ταξιδιού στο Γκουαντάναμο.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις