Τα Λευκά Καπέλα κατάσχουν "πλαστά" εκλογικά μηχανήματα στη Γεωργία

 

Καθώς οι δυνάμεις της Ένωσης

συνεχίζουν την επίθεσή τους εναντίον της FEMA σε περιοχές που έχουν καταστραφεί από την καταιγίδα, τα Λευκα Καπελα στις πολιτείες που ειναι αμφιρροπες καταπολεμούν σκληρά, επιμελώς περιπτώσεις πιθανής εκλογικής νοθείας, είπε  μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Το βράδυ της Δευτέρας, ώρες πριν από την έναρξη της πρόωρης ψηφοφορίας στη Τζόρτζια, τα Λευκα Καπελα υπό τη διοίκηση του στρατηγού Smith εμπόδισαν τους «Δημοκρατικούς πράκτορες» να αντικαταστήσουν τις νόμιμες εκλογικές μηχανές με δόλιες στη βιβλιοθήκη Sandy Springs στην κομητεία Fulton της Τζόρτζια.

Περίπου τα μεσάνυχτα, τα Λευκα Καπελα που λειτουργούσαν με προηγούμενες πληροφορίες παρατήρησαν ένα πάρκο φορτηγών U-Haul δίπλα στην είσοδο της βιβλιοθήκης. Δύο άνδρες και μια γυναίκα, ένας υπάλληλος της βιβλιοθήκης που δεν κατονομάζεται, βγήκαν από το χώρο επιβατών και άνοιξαν την πίσω πόρτα. Επέκτειναν τη συρόμενη ράμπα και μετά με χειροκίνητα φορτηγά άρχισαν να μεταφέρουν ηλεκτρονικά μηχανήματα ψηφοφορίας προς τις πόρτες της βιβλιοθήκης, μια πράξη που οι Λευκοί Καπέλα θεωρήθηκαν ύποπτες για πολλους λόγους: Η βιβλιοθήκη είχε λάβει ένα φορτίο εκλογικών μηχανημάτων λίγες μέρες νωρίτερα και τις στοίβαξε σε ένα διπλό- κλειδωμένη αποθήκη, και ήταν εντελώς υποπτο για μια διαφορετική αποστολή να φτάσει σε μια τόσο περίεργη ώρα.

«Σίγουρα δεν ήταν εκεί για να τσεκάρουν βιβλία», είπε η πηγή μας.

Τα Λευκα Καπελα  πρόσθεσε, κρυφάκουσαν στις 3 Οκτωβρίου μια συνομιλία μεταξύ της πρώην εκπροσώπου της Τζόρτζια Βουλής, Stacey Abrams - η οποία υπηρέτησε από το 2011 έως το 2017 - και του φιλελεύθερου νυν προέδρου James Beverly, ο οποίος κέρδισε (έκλεψε) μια έδρα στη Βουλή το 2011 και επί του παρόντος υπηρετεί την 143η θέση της Γεωργίας. Περιφέρεια, η οποία περιλαμβάνει το Bibb αλλά όχι την κομητεία Fulton. Ωστόσο, ο Abrams, ο οποίος, ως πολίτης, εξακολουθεί να ασκεί τεράστια επιρροή στους Δημοκρατικούς νομοθέτες στη Τζόρτζια, είπε στο Beverly ότι η κομητεία Fulton είχε πάρα πολλούς Ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους και ότι «θα έπρεπε να κάνει κάτι για αυτό». Απάντησε ότι δεν ήθελε προβλήματα και ότι η κομητεία Fulton ήταν εκτός της δικαιοδοσίας του, και είπε ότι έπρεπε να ανησυχεί για τη δική του Περιφέρεια, σε αντίθεση με το πώς οι ψηφοφόροι θα μπορούσαν να ψηφίσουν εκατό μίλια μακριά. Πρότεινε στον Abrams να επικοινωνήσει με τον Rep. Davis Scott (D-GA), ο οποίος αντιπροσωπεύει τμήματα έξι κομητειών: Cobb, Clayton, Douglas, Fayette, Fulton και Henry.

Τα Λευκα Καπελα  ακολούθησαν τα τηλεφωνήματα. Στις 4 Οκτωβρίου ο Άμπραμς τηλεφώνησε στον Σκοτ, ο οποίος τον επέπληξε εκρηκτικά επειδή είπε «Δεν κάνουμε αρκετά για να σταματήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ όπως κάναμε το 2020» σε ακάλυπτη γραμμή. Ο Σκοτ ​ είπε: «Θα τα καταστρέψεις όλα», υπονοώντας ότι οι Δημοκρατικοί νομοθέτες της Τζόρτζια είχαν θέσει σε κίνηση σχέδια για να υπονομεύσουν τις εκλογές, αλλά κράτησαν τον Αμπραμς μακριά από τον κύκλο.

Τα σχόλια του Σκοτ, αν και δεν ήταν παραδοχή ενοχής ή εγκληματικότητας, ώθησαν τα Λευκα Καπελα και συγκεκριμένα τη Διοίκηση Cyber ​​του Στρατού των ΗΠΑ, να επικεντρωθούν σε αυτόν αντί για τον Abrams, ο οποίος τρελάθηκε στη σκέψη ότι ο Χάρις έχανε τη Γεωργία. Η ARCYBER είχε πρόσβαση στους υπολογιστές του σπιτιού και του γραφείου του Scott και βρήκε ένα αρχείο pdf μιας σύμβασης U-Haul της οποίας οι όροι και οι προϋποθέσεις ανέφεραν ότι ο κάτοχος της σύμβασης θα ανακτούσε ένα φορτηγό 15' από ένα κέντρο ενοικίασης στην Ατλάντα στις 14 Οκτωβρίου και θα το επέστρεφε στην ακριβή τοποθεσία δύο ημέρες αργότερα. Αν και ένα συμβόλαιο μίσθωσης δεν είναι συνήθως ύποπτο, μερικά πράγματα σχετικά με αυτό που βρέθηκε στον υπολογιστή του Scott κέντρισαν το ενδιαφέρον του ARCYBER.

Για αρχή, δεν νοικιάστηκε στο όνομα του Scott. Η πηγή μας δεν αποκάλυψε τον υπογράφοντα, αλλά είπε ότι μια έρευνα δημοσίων αρχείων και αρχείων επιβολής του νόμου στο όνομα του ατόμου φαινόταν να υποδηλώνει ότι ο υπογράφοντος ήταν ένα φάντασμα, ένα πλασματικό δημιούργημα, ένα ανύπαρκτο άτομο. Ωστόσο, η διεύθυνση που είχε δώσει ο κάτοχος της σύμβασης στην U-Haul ήταν μια γνήσια τοποθεσία: το γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος της Γεωργίας στο 501 Pulliam Street Southwest, Ατλάντα. Επιπλέον, ο ARCYBER βρήκε στις συσκευές του Σκοτ ​​ένα έγγραφο σημειωματάριων, πιθανότατα δακτυλογραφημένο από τον ίδιο, το οποίο ανέφερε: «Η βιβλιοθήκη του Σάντι Σπρινγκς αποδόθηκε, 14/10, αργά».

Τα Λευκα Καπελα  γνώριζαν ότι η βιβλιοθήκη θα ήταν από τα πρώτα σημεία πρόωρης ψηφοφορίας που θα ανοίξει στις 15 Οκτωβρίου.

Η ARCYBER στέλνει τις πληροφορίες της στον Gen. Smith, ο οποίος, είπε η πηγή μας, υποψιάστηκε αμέσως ότι γινόταν φάουλ. Συντόνισε μια διερευνητική αποστολή με συμμάχους στο Τμήμα Εγκληματικών Ερευνών του Στρατού των ΗΠΑ (CID). Οι μυστικοί συνεργάτες τους επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη στις 10 Οκτωβρίου και έμαθαν ότι τα εκλογικά μηχανήματα της είχαν φτάσει δύο μέρες νωρίτερα και ήταν αποθηκευμένα με κλειδαριά σε ένα αχρησιμοποίητο γραφείο. Ένας υπάλληλος της βιβλιοθήκης τους είπε ότι τα μηχανήματα θα εγκατασταθούν και θα είναι έτοιμα για χρήση στις 15 και μάλιστα τόλμησε να ρωτήσει αν ψήφιζαν την Kamala Harris.

Τα Λευκα Καπελα υποψιάζονταν ότι οι Δημοκρατικοί της Γεωργίας σχεδίαζαν να αντικαταστήσουν τα βαθμονομημένα μηχανήματα με παραποιημένα την τελευταία δυνατή στιγμή, σε περίπτωση που εμφανίζονταν αμερόληπτοι εκλογικοί υπάλληλοι για να πραγματοποιήσουν επιτόπιο έλεγχο προτού συνδεθούν στο διαδίκτυο.
 

 Ο στρατηγος Smith ανέθεσε στην CID να συνεχίσει την έρευνα και στις 13 Οκτωβρίου, οι πράκτορες της CID άρχισαν να παρακολουθούν την παρτίδα U-Haul, παρά το γεγονός ότι παραδέχθηκαν στον στρατηγό ότι το να ξεχωρίζεις μια ενοικίαση ανάμεσα σε δεκάδες την ημέρα θα μπορούσε να είναι ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο - ειδικά επειδή δεν είχαν ιδέα που θα εμφανιζόταν για να νοικιάσει το όχημα.

 Η τύχη είχε βοηθήσει παλαιότερες έρευνες τα Λευκα Καπελα, και το έκανε ξανά στις 14 Οκτωβρίου, όταν η CID εντόπισε ένα Toyota Camry με τρεις επιβάτες, ο ένας από τους οποίους ήταν η ίδια γυναίκα που είχαν συναντήσει στη βιβλιοθήκη, που έφτασαν για να παραλάβουν το U-Haul. . Δεν είναι σαφές γιατί η U-Haul κυκλοφόρησε το φορτηγό σε οποιονδήποτε εκτός από τον κάτοχο της σύμβασης, καθώς, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιστότοπού τους, μόνο το άτομο που ξεκίνησε τη σύμβαση μπορεί να διεκδικήσει το όχημα αφού προμηθεύσει στην U-Haul έγκυρη άδεια οδήγησης. Ο υπάλληλος της βιβλιοθήκης, ωστόσο, δεν έδιωξε το U-Haul από την παρτίδα. Οι άγνωστοι σύντροφοί της, από την άλλη, ανέβηκαν στο φορτηγό και το μετέφεραν σε μια εγκατάσταση αυτοαποθήκευσης στη λεωφόρο Custer στην Ατλάντα.

Ο οδηγός και ο επιβάτης της U-Haul εθεάθησαν να μεταφέρουν έξι μηχανήματα ψηφοφορίας -που αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ήταν οπτικοί σαρωτές Dominion- στο φορτηγό, το οποίο αργότερα στάθμευσαν μια νύχτα στο πάρκινγκ ενός καταστήματος Lowes Home Improvement λιγότερο από δύο μίλια από τη βιβλιοθήκη. Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης δεν έφυγαν ποτέ από το φορτηγό και τα μεσάνυχτα πήγαν με κρουαζιέρα από το πάρκινγκ στη βιβλιοθήκη, όπου περίμενε ο υπάλληλος της βιβλιοθήκης να τους χαιρετήσει.

Μόλις οι τρεις ξεφόρτωσαν το πρώτο μηχάνημα, η CID τους περικύκλωσε υπό την απειλή όπλου, κατάσχοντας τον εξοπλισμό Dominion και απαιτώντας να μάθουν γιατί προσπαθούσαν να τους αλλάξουν κρυφά μέσα στη νύχτα.

Και οι τρεις επικαλέστηκαν το δικαίωμά τους στην Πέμπτη Τροποποίηση να παραμείνουν σιωπηλοί και η CID τους συνέλαβε ως ύποπτοι για προδοσία και παρέμβαση στις εκλογές. Κατάσχεσαν επίσης τα μηχανήματα, τα οποία, είπε η πηγή μας, έχουν σταλεί στα κεντρικά γραφεία του Fort Gordon της ARCYBER για ολοκληρωμένη ανάλυση.

Αργότερα το ίδιο πρωί, η CID επισκέφτηκε το σπίτι και την επιχείρηση του Σκοτ ​​ήλπιζαν να τον συλλάβουν, αλλά είχε πετάξει το πουλακι...

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις