Λευκά και κόκκινα καπέλα εστησαν ενέδρα στη FEMA στη Φλόριντα

 

Ο ουρανός πάνω από τη Φλόριντα

έγινε μια αποκαλυπτική απόχρωση του πράσινου καθώς οι δυνάμεις της Ένωσης άντεξαν την έναρξη του τυφώνα Μίλτον, με τις εξωτερικές ζώνες του να φέρνουν καταιγιδα βροχής και να στριφογυρίζουν πανύψηλους ανεμοστρόβιλους που έπεσαν ξαφνικά στο έδαφος. Ο κατακλυσμός έπληξε τα ίχνη τους σαν θραύσματα από σκάγια καθώς πίεζαν βαθύτερα στο πάρκο λίμνης Okeechobee που είχε μολυνθεί από αλιγάτορες, όπου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η FEMA είχε δημιουργήσει ένα κινητό κέντρο διοίκησης με τιμόνι τον επόπτη της περιοχής 4 της υπηρεσίας, Robert Samaan.

Η πληροφορία, αμφίβολη στην καλύτερη περίπτωση, είχε έρθει στον Gen. Ο Σμιθ από τους ομοσπονδιακούς πληροφοριοδοτες που ισχυρίζονται ότι η FEMA είχε αναπτύξει τη μικρή ομάδα εργασίας ως πρόδρομο μιας εισβολής πλήρους κλίμακας που θα πραγματοποιηθεί μόλις η καταιγίδα είχε μεταφερθεί στα ανοιχτά. Όπως λέει και η παροιμία, οι δυνάμεις της Ένωσης πήραν την πληροφορια λιγο επιφυλακτικα, γιατί θα ήταν ασυνήθιστο για τη FEMA να τολμήσει έξω στον άνεμο και τη βροχή. Ιστορικά, η FEMA στέλνει προσωπικό σε περιοχές που έχουν υποστεί καταστροφές μόνο αφού τελειώσει ο κακός καιρός και ο ήλιος λάμπει έντονα στον ουρανό. Οι πράκτορες της FEMA δεν λατρεύουν να βρέχονται και προτιμούν να ληστεύουν και να βασανίζουν τα θύματα των καταιγίδων όταν ο καιρός είναι χαλασμένος.

«Όλα τα FEMA είναι ευαισθητα», είπε η πηγή μας. «Βασικά τους νοιαζουν τα παντελόνια τους αν πρέπει να βγουν σε ένα δυνατό αεράκι, και αυτός είναι ο λόγος που ξεπροβάλλουν μετά από έναν ανεμοστρόβιλο ή τυφώνα. Τους αρέσει η άνετη δουλειά στο γραφείο τους και σίγουρα δεν μάθαμε ποτέ για περιφερειακό επόπτη να φύγει από το γραφείο του - είναι απροσδόκητο, ειδικά έξω από έναν καταραμένο βάλτο».

Πρόσθεσε ότι ο στρατηγός Smith και ο συνταγματάρχης Kurtz αποφάσισαν να στείλουν μια ομάδα αναγνώρισης στις υποτιθέμενες συντεταγμένες GPS του κινητού κέντρου διοίκησης της FEMA.

Το 111ο Σύνταγμα Αεροπορίας, ένα σύνταγμα αεροπορίας του στρατού του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών και της Εθνοφρουράς της Φλόριντα, διευκόλυνε την εισαγωγή αφού η αναγνώριση με drone αποδείχθηκε αναποτελεσματική. θυελλώδεις άνεμοι τους είχαν χτυπήσει από τον αέρα. Η ομαδα, είπε η πηγή μας, είχε κανονίσει ακόμη και ένα MQ-9 Reaper να επιτηρεί την περιοχή με τα οπτικά υψηλής ανάλυσης του από υψόμετρο 25.000' mL, αλλά έκανε πολλά περάσματα και δεν είδε τίποτα σημαντικό.

Η πηγή μας είπε ότι οι πεζοναυτες χρειάζονται συχνά την απόκτηση ακριβούς τοποθεσιας, ακόμη και σε έναν κόσμο γεμάτο με αναδυόμενες τεχνολογίες.

«Τίποτα δεν ξεπερνά τα μάτια και τα αυτιά ενός πεζοναύτη ή στρατιώτη του Gung-ho», είπε η πηγή μας.

Καθώς το μάτι του Μίλτον πλησίαζε στην ακτή και η καταρρακτώδης βροχή πλημμύρισε τη Σαρασότα, οι δυνάμεις της Ένωσης εντόπισαν τρία τεθωρακισμένα φορτηγά τύπου SWAT νότια του Buckhead Ridge και της λίμνης Okeechobee Scenic Trail. Το καθένα είχε «FEMA» ζωγραφισμένο με λευκό χρώμα στο πλαι και υδραυλικές αιχμές αγκύρωσης, όπως αυτές που χρησιμοποιούν τα οχήματα αναχαίτισης ανεμοστρόβιλων. Τα στρατεύματα της Ένωσης δεν είδαν πεζές περιπολίες και υπέθεσαν ότι οι δειλοί πράκτορες έμεναν στεγνοί μέσα στα οχήματα ή ότι ήταν παγίδα.

«Ξέρετε τι λένε, αν μυρίζει σαν παγίδα, θα μπορούσε να είναι και η FEMA σίγουρα δεν είναι χαρούμενη που τους κυνηγούσαμε. Παρά το μόνο που ήξεραν, αυτά τα φορτηγά θα μπορούσαν να ήταν στημένα για να εκραγούν ή να γεμίσουν με δηλητηριώδες αέριο ή χημικά ή οτιδήποτε άλλο μπορούσε να φανταστεί η FEMA, και έχουν μια καταραμένη ζωηρή φαντασία. Δεν είχε κανένα πρακτικό νόημα για τους πράκτορες να χαλαρώνουν στη μέση του πουθενά καθώς η καταιγίδα χειροτέρευε», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν τα στρατεύματα της Ένωσης ήταν ότι η μηχανη λειτουργούσε σε δύο από τα τρία οχήματα. Η βροχή και οι σφοδροί άνεμοι παρενέβησαν στον παραβολικό εξοπλισμό ακρόασης και η συσκευή θερμικής απεικόνισης δυσλειτουργούσε.

Η απάντηση στο αν τα φορτηγά ήταν κατειλημμένα έγινε πραγματικότητα ενώ παρατηρούσαν διακριτικά με κιάλια. Ένα παράθυρο είχε ανοίξει μια ρωγμή και ο οδηγός είχε πετάξει ένα αποτσίγαρο από το παράθυρο. Τα Κόκκινα και τα Άσπρα ​​Καπέλα συζήτησαν αν θα εισέβαλαν στα θωρακισμένα φορτηγά, αλλά αποφάσισαν ότι η κατάσταση επέβαλλε προσοχή, καθώς δεν είχαν ιδέα εάν τα πίσω διαμερίσματα γεφυρώνονταν με ένοπλους πράκτορες. Αν ήταν, το κλειστό εσωτερικό θα ήταν αρκετά άβολο. Δύο ώρες παρατήρησης αργότερα, τα στρατεύματα της Ένωσης πείστηκαν ότι οι μόνοι επιβαίνοντες των οχημάτων ήταν οι οδηγοί .

Ο αρχηγός της ομάδας θεώρησε ότι το 18-6 ήταν ικανοποιητικές αναλογιες και έδωσε εντολές να έρθουν χαμηλά στα οχήματα και να τοποθετήσουν διαμορφωμένες γομώσεις στις πίσω πόρτες, αναμένοντας ότι οι εκρήξεις θα διαπερνούσαν την πανοπλία και θα τραβήξουν έξω τους επιβάτες των μπροστινών καθισμάτων.

Οι εκρήξεις έσκασαν τις πίσω πόρτες από τους μεντεσέδες τους, αποκαλύπτοντας διαμερίσματα γεμάτα από δάπεδο σε οροφή με αυτόματα όπλα, τακτικό εξοπλισμό, τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών και πιστόλια - εξοπλισμό που δεν χρειάζεται μια υπηρεσία παροχής βοήθειας σε καταστροφές εκτός και αν έχει απώτερα κίνητρα.

Όπως είχε προβλέψει ο επικεφαλης, έξι πράκτορες της FEMA βγήκαν από τα φορτηγά, στοιβαγμένοι από τις πλαϊνές πόρτες του οδηγού και του συνοδηγού καθώς εκτόξευαν πυρα με τα όπλα στα τυφλά προς κάθε κατεύθυνση, με τις βολές τους χωρίς να βρισκουν στοχο να φαίνονται στον αέρα. Τα στρατεύματα της Ένωσης ήταν πιο ακριβή. Διάλεξαν τους στόχους τους και τους πυροβόλησαν, χωρίς να αφήσουν επιζώντες. Σε αντίθεση με τις πληροφορίες, ο επόπτης της Περιφέρειας 4 Ρόμπερτ Σάμααν δεν ήταν μεταξύ των νεκρών.

 Μέσα σε ένα από τα οχήματα βρήκαν τις εντολές της FEMA: Παραδώστε το περιεχόμενο των οχημάτων στο «Κέντρο Ανάκαμψης Καταστροφών» της FEMA της Σαρασότα μόλις η καταιγίδα είχε μεταφερθεί στα ανοιχτά. Τα Καπέλα είχαν καλύτερες ιδέες. Κατασχεσαν τα οχήματα και τα όπλα που δεν είχε καταστρέψει η έκρηξη—200 επισκευάσιμες καραμπίνες M4, μια χούφτα τουφέκια Remington 700 και 125 Glock 19.

Αφού ο Μίλτον πέρασε τη Φλόριντα και περιστράφηκε στον Ατλαντικό ως τροπική καταιγίδα, οι δυνάμεις της Ένωσης άφησαν συσκευασίες τυλιγμένες με δώρα - σώματα σε σακούλες πολυουρεθάνης - στο κατώφλι του γραφείου της Περιοχής 4 της FEMA στο 3003 Chamblee-Tucker Road, Ατλάντα, Τζόρτζια.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις