Το matrix καταρρέει καθώς ο εκβιασμός των παιδεραστών και ο πόλεμος του καιρού γίνονται κυρίαρχο ρεύμα


 Μερικές φορές εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια ιστορίας ξεδιπλώνονται μέσα σε λίγες εβδομάδες. Σκεφτείτε την άλωση της Ρώμης ή την πρώτη ενοποίηση της Κίνας. Βρισκόμαστε σε μια τέτοια στιγμή τώρα. Ολόκληρο το δυτικό πλέγμα ελέγχου καταρρέει και οδεύουμε προς κάποιου είδους κορύφωση.

Το μεγαλύτερο σημάδι γι' αυτό την τελευταία εβδομάδα ήταν η αφύπνιση της πλειοψηφίας του δυτικού πληθυσμού στον εκβιασμό των ελίτ από τους παιδεραστές και τον πόλεμο των καιρικών συνθηκών. Οι άνθρωποι του κινήματος της αλήθειας το γνωρίζουν αυτό εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, βρισκόμασταν σε μια φούσκα και ξεδιαλυναμε στη χορωδία για το μεγαλύτερο μέρος αυτού του χρόνου. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων παρέμενε ανίδεη. Αυτό που είναι διαφορετικό τώρα είναι ότι οι άνθρωποι που δεν δίνουν προσοχή στις ειδήσεις και διαβάζουν μόνο κουτσομπολίστικες στήλες αρχίζουν να ευαισθητοποιούνται μαζικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο στρατός και η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών αναλαμβάνουν επιτέλους δράση ως αποτέλεσμα.

Ας ξεκινήσουμε με το δίκτυο εκβιασμού της ελίτ των παιδεραστών. Η δίκη του Puff Diddy ή Sean Combs είναι αυτή που αφυπνίζει τον κόσμο σε αυτή την πραγματικότητα. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον στρατηγό Michael Flynn, για παράδειγμα, λέει στον κόσμο: «Η υπόθεση Diddy θα εμπλέξει μουσικούς, αθλητές, πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης... Αυτοί οι άνθρωποι είναι ψυχοπαθείς. Είναι κακοί. Είναι σατανικοί».



Η χρήση των «διασημοτήτων» και της κουλτούρας των διασημοτήτων από τη χαζαρική μαφία για τον έλεγχο των μαζών, τώρα ανατινάζεται στα μούτρα τους. Ο μουσικός Τζάστιν Μπίμπερ βγήκε το 2017 να πει ότι «ξύπνησε» για τα «δεινά της μουσικής βιομηχανίας» που «ελέγχεται από το απολύτως χειρότερο είδος ανθρώπων - παιδεραστές».

Περιγράφοντας ένα πάρτι σε περιοδεία - στο οποίο συμμετείχαν τα ανώτερα κλιμάκια της μουσικής βιομηχανίας, όπως εκτελεστικοί αντιπρόεδροι ανάπτυξης, παραγωγοί, ισχυροί ατζέντηδες και διεθνείς χρηματοδότες - ο Μπίμπερ είπε ότι τον ενθάρρυναν να κακοποιήσει σεξουαλικά ένα μικρό παιδί που είχε έρθει στο πάρτι για τη σεξουαλική ικανοποίηση της ελίτ της βιομηχανίας.

«Δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Πραγματικά δεν το ήθελα. Είπαν ότι αυτό το παιδί ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ήταν φρικτό», είπε ο Bieber, εξηγώντας ότι του ξεκαθάρισαν ότι θα κέρδιζε είσοδο στην “επιχειρηματική πλευρά της βιομηχανίας” αν “γινόταν μέλος του κλαμπ” περνώντας τις τελετές μύησης.

«Δεν θα ήμουν απλώς ένας καλλιτέχνης, θα ήμουν μεγιστάνας. Αυτός ο δρόμος θα άνοιγε για μένα όπως άνοιξε και για τον Jay-Z».

«Είναι η διαφορά μεταξύ του να είσαι εκατομμυριούχος και του να είσαι δισεκατομμυριούχος».

Αλλά ο Μπίμπερ είπε στους παριστάμενους ότι δεν μπορούσε να το κάνει.

«Για να μπω στο κλαμπ θα έπρεπε να κάνω κακά πράγματα σε αυτό το καημένο παιδί. Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι ούτε αυτό δεν ήταν αρκετό γι' αυτούς. Θα έπρεπε επίσης να σκοτώσω αυτό το μικρό παιδί».

«Μου είπαν ότι βιντεοσκοπούν κρυφά αυτά τα πάρτι. Μόλις σε βιντεοσκοπήσουν να κάνεις κάτι τέτοιο, τους ανήκεις».

«Είπαν ότι αυτό το παιδί βιάστηκε από μερικούς διαφορετικούς τύπους. Είπαν ότι αιμορραγούσε. Έφυγα από εκεί, αλλά άκουσα ότι πέθανε και αυτό με στοιχειώνει».

Ο αρχικός σύνδεσμος που είχα για αυτή την ιστορία αντικαταστάθηκε με μια έκθεση από το αυστραλιανό κοινοβούλιο σχετικά με την «ξένη παρέμβαση στις εκλογές». Οι επόμενοι πέντε σύνδεσμοι είχαν επίσης διαψεύσει αυτό το θέμα. Ωστόσο, μετά από αυτό εκατοντάδες και πιθανώς χιλιάδες και ενδεχομένως εκατομμύρια σύνδεσμοι είχαν την αρχική ιστορία. Εδώ είναι:

https://mainerepublicemailalert.wordpress.com/2017/08/04/justin-bieber-pedophiles-run-the-evil-music-industry/?utm_source=substack&utm_medium=email

Η ιστορία θάφτηκε όταν αρχικά ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αλλά τώρα όλοι την ακούνε. Αυτό σημαίνει ότι οι ελεγκτές της BlackRock και της Vanguard της Google χάνουν την ικανότητα να διαμορφώνουν την αφήγηση.

Άλλο παράδειγμα,  ο πνευματικός σύμβουλος της Όπρα, ο John of God, κρατούσε νεαρές γυναίκες αιχμάλωτες σε απομακρυσμένα αγροκτήματα, όπου τις άφηνε έγκυες και τις δολοφονούσε μετά από 10 χρόνια από τη γέννα. Αυτά τα μωρά στη συνέχεια πωλούνταν σε εκλεκτούς VIPs σε όλο τον κόσμο. Ο John of God συνδέεται στενά με τον Bill Clinton, τη Naomi Campbell και τη Marina Abramovich, μεταξύ άλλων. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι γεγονός συνωμοσίας. Κρίθηκε ένοχος γι' αυτό από δικαστήριο της Βραζιλίας.

Αυτές οι ιστορίες είναι σημαντικές επειδή αποκαλύπτουν το δίκτυο εκβιαστικού ελέγχου των παιδεραστών που χρησιμοποιείται στους περισσότερους δυτικούς πολιτικούς. Τα ίχνη οδηγούν στο σατανικό κράτος του Ισραήλ. Με ποια άλλη λογική πιστεύετε ότι πολιτικοί όπως ο Καναδός «ηγέτης της αντιπολίτευσης» Pierre Poilievre θα έβγαιναν δημόσια και θα έλεγαν ότι ένα ισραηλινό χτύπημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν θα ήταν «δώρο στην ανθρωπότητα».

Γιατί ζητά κάτι που ισοδυναμεί με την πυροδότηση πυρηνικού Αρμαγεδδώνα;

Τώρα κάντε μια περιήγηση στο Κογκρέσο και τη Γερουσία των ΗΠΑ και αναρωτηθείτε γιατί εκπροσωπούν το Ισραήλ και όχι τους δικούς τους ψηφοφόρους. Σας εγγυώμαι ότι όλοι τους δωροδοκούνται και εκβιάζονται.

Άνθρωποι όπως ο Elon Musk βγαίνουν τώρα και μιλούν γι' αυτό. Είπε: «Νομίζω ότι μέρος του γιατί η Kamala Harris λαμβάνει τόση υποστήριξη είναι ότι αν κερδίσει ο [Donald] Trump, η λίστα πελατών του Epstein θα δημοσιοποιηθεί και κάποιοι από αυτούς τους δισεκατομμυριούχους που βρίσκονται πίσω από την Kamala είναι τρομοκρατημένοι από αυτό το αποτέλεσμα». Ο Musk αναφέρθηκε στα ονόματα Reid Hoffman και Bill Gates.

 



Σε μια προσπάθεια να αθωωθεί, ο Γκέιτς εμφανίστηκε στην αυστραλιανή τηλεόραση και παραδέχτηκε ότι «είχε δείπνο με τον Επστάιν». Επισκέφθηκε το νησί του Επστάιν 37 φορές! Δεν είναι μόνο μερικά δείπνα...

Ο Μασκ λέει: «Μεταξύ του Ντίντι και του Επστάιν υπάρχουν πιθανότατα αρκετές χιλιάδες ώρες υλικού εδώ».

 



Οι ερευνητές του FBI για την υπόθεση Diddy κατέσχεσαν ταινίες snuff που ηχογράφησαν ο Jay-Z και η Beyoncé, αποκαλύπτοντας το ρόλο τους σε μια σειρά από τελετουργικές δολοφονίες και θυσίες των A-list αστέρων και των μελών της οικογένειάς τους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, αποκαλύπτει ένας insider της βιομηχανίας.


https://forbiddenknowledgetv.net/fbi-seize-diddy-snuff-tape-showing-jay-z-and-beyonce-sacrificing-children/?utm_source=substack&utm_medium=email

 Οι δικές μας πηγές λένε ότι ο Diddy κάνει συμβιβασμό με το υπουργείο Δικαιοσύνης και τους έχει δώσει κασέτες με τον Μπαράκ « Κεραυνός του Σατανά» Ομπάμα να βιάζει και να δολοφονεί ένα παιδί.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί η Καμάλα Χάρις είναι απλά ένα ανθρώπινο ρομπότ που ελέγχεται εξ αποστάσεως από τον Ομπάμα, όπως αποδεικνύει το παρακάτω βίντεο.

 




Ο Μαλίκ Ομπάμα πιστεύει ότι ο ετεροθαλής αδελφός του πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα «εξακολουθεί να κυβερνά τη χώρα». Ωστόσο, φαίνεται ότι ακόμη και ο Ομπάμα εκβιάζεται από κάποιον άλλο.



Αυτό εγείρει το ερώτημα ποιος έχει τελικά τον έλεγχο. Αυτό ήταν το θέμα μιας συνάντησης υψηλού επιπέδου μεταξύ εκπροσώπων του αμερικανικού στρατού και ασιατικών μυστικών εταιρειών στην Ιαπωνία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η συνάντηση κατέληξε σε μια συμφωνία για τη διάλυση του κράτους του Ισραήλ, όπου βρίσκεται ο τελικός έλεγχος. Θα αντικατασταθεί από το κράτος της Ιουδαίας, το οποίο θα παρέχει πλήρη ιθαγένεια σε όλους τους κατοίκους του. Οι Ιουδαίοι θα προστατεύονται και οι σατανιστές θα συλλαμβάνονται. Συμφώνησαν επίσης ότι η σατανιστική αίρεση Chabad ήταν ένας νόμιμος στρατιωτικός στόχος που πρέπει να εξαλειφθεί. Η Chabad έχει αναγνωριστεί εγκληματολογικά ως η ομάδα που κατευθύνει το συνεχιζόμενο σχέδιο για την πρόκληση του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, τη θανάτωση του 90% της ανθρωπότητας και την υποδούλωση των επιζώντων.

Εδώ μπορείτε να δείτε τον ηγέτη τους Μπενιαμίν Νετανιάχου να καυχιέται το 2006: «Το μυστικό είναι ότι έχουμε την Αμερική... έχουμε τη Γερουσία, το Κογκρέσο και ένα ισχυρό εβραϊκό λόμπι-ρεκόρ στο πλευρό μας».



Αυτό ήταν πριν από δεκαετίες, σήμερα ο έλεγχος των ΗΠΑ είναι πολύ μεγαλύτερος.


Αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τώρα ένα 100% γραφικό του Μπενιαμίν Νετανιάχου στον υπολογιστή για να διατηρήσουν τον έλεγχο. Στο παρακάτω βίντεο, ο Νετανιάχου λέει ότι το Ισραήλ εξουδετέρωσε τον ίδιο τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Νασράλα, τον διάδοχό του και τον διάδοχο του διαδόχου του». Προσέξτε τις δυσλειτουργίες στο βίντεο και τα κομμένα τμήματα.


Ο Νετανιάχου έχει φύγει προ πολλού και η πραγματικότητα είναι ότι ο ισραηλινός στρατός έχει υποστεί βαριά ήττα.

Οι πολωνικές μυστικές υπηρεσίες μας λένε ότι «ως αποτέλεσμα των αντιποίνων του Ιράν κατά του Ισραήλ, καταστράφηκαν 29 ισραηλινά αεροσκάφη F35, ένα αεροδρόμιο και μια αεροπορική βάση κοντά στο Τελ Αβίβ, μια βάση καυσίμων, πολλά άρματα μάχης Merkava, το αρχηγείο της Μοσάντ, μυστικοί πράκτορες και στρατηγικοί σταθμοί ραντάρ στο Ισραήλ, όπως αναφέρουν το Al-Jazeera, οι Hindustan Times, το China News, το πακιστανικό PTV, το Russia Today κ.λπ.

Πηγές των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και της CIA επιβεβαιώνουν ότι το Ισραήλ σύντομα θα πάψει να υπάρχει. Ο επικεφαλής της MI6 δήλωσε τα εξής:

«Η [ισραηλινή] επιθετικότητα είναι υπερβολική και ισοδυναμεί με έγκλημα πολέμου. Πρέπει να σταματήσει. Αυτό σημαίνει στο διεθνές δίκαιο και στο δίκαιο του πολέμου ότι η απάντηση του Ισραήλ είναι δυσανάλογη και υπερβολική, ότι δεν αποσκοπεί απλώς στην εξουδετέρωση του εχθρού αλλά στην εξόντωση ενός ολόκληρου άμαχου πληθυσμού - αυτό είναι έγκλημα πολέμου και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας - γενοκτονία. Η Τζαμπάλια και η βόρεια Λωρίδα της Γάζας είναι οι τόποι του εγκλήματος, ενώ όλα τα μάτια είναι στραμμένα στο Λίβανο. Πρόκειται για μια πολύπλευρη προσέγγιση για να αποσπάσει την προσοχή και να κάνει την επίθεση πιο μυστική. Πρέπει είτε να τερματιστεί οικειοθελώς από την Ιερουσαλήμ είτε να επιβληθεί από τη διεθνή κοινότητα».

Αυτό δεν θα το διαβάσετε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αλλά δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Το Ισραήλ έχει τελειώσει.

Άλλη μια πραγματικότητα είναι ότι η ΧΜ θα χάσει την ικανότητά της να μας ελέγχει μέσω του πολέμου των καιρικών συνθηκών.

Η βουλευτής Marjorie Talyor Greene, για παράδειγμα, έγραψε στο Χ: «Ναι, μπορούν να ελέγχουν τον καιρό..... Είναι γελοίο για κάποιον να λέει ψέματα και να λέει ότι δεν μπορεί να γίνει.» Το έγραψε αυτό με αφορμή τους τυφώνες που έπληξαν τη Βόρεια Καρολίνα και τη Φλόριντα. Προβλήθηκε πάνω από 50 εκατομμύρια φορές και προκάλεσε εκατοντάδες εκατομμύρια διαδικτυακές αναζητήσεις για το θέμα.

Και πάλι, οι εταιρείες που ελέγχονται από την ΧΜ, όπως η Google, προσπάθησαν απεγνωσμένα να αποσιωπήσουν αυτές τις πληροφορίες. Οι πρώτες 20 περίπου αναρτήσεις στη Google σχετικά με τη δήλωσή της ήταν προσπάθειες να την διαψεύσουν. Διέγραψαν ακόμη και τις σημειώσεις που είχα σχετικά με αυτό από τον υπολογιστή μου. Αλλά και πάλι, ο έλεγχος απέτυχε επειδή οι άνθρωποι έμαθαν ότι τα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης στο Google είναι λογοκρισία και σκάβουν βαθύτερα. Επίσης, άνθρωποι όπως εγώ έχουν μάθει να δημιουργούν πάντα αντίγραφα ασφαλείας σε αφαιρούμενο σκληρό δίσκο.

Οι ΧΜ καταφεύγουν όλο και περισσότερο στη χειραγώγηση του καιρού αυτές τις μέρες, επειδή φαίνεται να είναι ένα από τα τελευταία μυστικά όπλα που έχουν για να προσπαθήσουν να ελέγξουν τις μάζες. Αυτό βγαίνει τώρα στην επιφάνεια με έντονο τρόπο.

Η Πολωνική Υπηρεσία Ειδήσεων μας πληροφορεί ότι οι εταιρείες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της FEMA και διενεργούν επιθεωρήσεις σπιτιών των θυμάτων του τυφώνα Έλεν στη Βόρεια Καρολίνα ανήκουν στις εταιρείες Vanguard και BlackRock. Έτσι, η ίδια εταιρεία στην οποία ανήκει η πλειοψηφία του ορυχείου λιθίου στην περιοχή «επιθεωρεί» τα ακίνητα των θυμάτων που τα θέλουν.

Στη Φλόριντα υπήρξε μαζική εκκένωση εξαιτίας του τυφώνα Μίλτον. Αυτός είναι ο I-75 στην Τάμπα.
Επιπλέον, την περασμένη εβδομάδα εκδόθηκαν 126 προειδοποιήσεις για ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα, οι δεύτερες περισσότερες που έχουν εκδοθεί ποτέ σε μία μόνο πολιτεία στην ιστορία των ΗΠΑ.



Φαίνεται ότι κάπου υπάρχει μηχανή για τυφώνες και ανεμοστρόβιλους.



Γνωρίζατε ότι το 2009 έγινε μια άσκηση τυφώνα όπου ο κόλπος της Τάμπα χτυπήθηκε άμεσα από έναν πολύ καταστροφικό τυφώνα κατηγορίας 5 με το όνομα Φοίνιξ τον Οκτώβριο;

https://x.com/tpv_john/status/1843406164316344638

Φανταστείτε τον Μπιλ Γκέιτς να χρηματοδοτεί το σχέδιο της Τάμπα να μετατρέψει 40 στρέμματα παραλιακής ζώνης σε μια πόλη 15 λεπτών.

Το ίδιο συνέβη και στο Ακαπούλκο του Μεξικού, ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη Φλόριντα. Και εδώ, επίσης, οι κάτοικοι διώχνονται για να χτιστεί μια πόλη 15 λεπτών.


Δεν μπορείς να τα βγάλεις από το μυαλό σου αυτά τα πράγματα.

Μια έκταση άνω των 73.000 εκταρίων καίγεται τώρα στο Γουαϊόμινγκ και δεν υπάρχει ορατό τέλος. Η αιτία; Κεραυνοί... αλλά εδώ είναι η παγίδα - δεν υπήρχε καταιγίδα.

Θα μπορούσε αυτό να σχετίζεται με κάποιο τρόπο με τον πυρηνικό σταθμό παραγωγής ενέργειας που σχεδιάζει να κατασκευάσει εκεί ο Μπιλ Γκέιτς;

https://apnews.com/article/bill-gates-nuclear-terrapower-wyoming-climate-change-electricity-23176f33200b22b9ede7f4ccf4f2ec3b

Ακούσαμε ότι ο Bill Gates απομάκρυνεται. Αν αυτό είναι αλήθεια, θα είναι παντού στις ειδήσεις ως ανακοίνωση του θανάτου του. Προσωπικά, θα προτιμούσα να εμφανιστεί ενώπιον ενός δικαστηρίου για εγκλήματα πολέμου και στη συνέχεια να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

Η χρήση του πολέμου των καιρικών συνθηκών εναντίον αμάχων είναι ένα από τα πολλά εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει. Θέλετε να μάθετε πώς άνθρωποι σαν κι αυτόν μπορούν να το κάνουν αυτό; Μην κοιτάξετε παραπέρα... από τις μηχανές HAARP σε όλο τον κόσμο.







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις