ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ

 


Οι YouTubers και οι influencers

των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διάδοση της προπαγάνδας της Big Pharma κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τροφοδότησαν τη μαζική ψύχωση που ουσιαστικά υπνώτισε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να ακολουθεί τυφλά τα δρακόντεια μέτρα για τον COVID.
Fast forward τρία χρόνια και το κάρμα χτυπάει τους ίδιους YouTubers που πήραν τα χρήματα της Big Pharma και προώθησαν τις ενέσεις, γράφει ο Baxter Dmitry.

Τώρα οι καταστροφικές συνέπειες ξετυλίγονται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, καθώς δεκάδες χιλιάδες νέοι, υγιείς επηρεαστές διαγιγνώσκονται με σπάνιους και επιθετικούς «καρκίνους τούρμπο» και πολλοί άλλοι πέφτουν σαν μύγες από καρδιακές προσβολές και καταστροφικές εγκεφαλικές αιμορραγίες.

Πολλοί ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι έχουν αναφέρει για τα εκατομμύρια των υγιών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών αθλητών, που πέφτουν σαν μύγες από την κυκλοφορία του εμβολίου.

Ένα ηθικό κυρίαρχο μέσο ενημέρωσης θα υπογράμμιζε αυτούς τους θανάτους στις πρώτες σελίδες και θα έκανε ό,τι μπορούσε για να διερευνήσει τι ακριβώς συμβαίνει.
Αντίθετα, τα ΜΜΕ ακυρώνουν όποιον τολμήσει να μιλήσει και οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν το σκάνδαλο της υπερβολικής θνησιμότητας (ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ: που ήταν μόνο απάτη και ψέμα επειδή το έτος 2020 με τον αόρατο-19, πέθαιναν πιο λίγοι από τα κανονικά νούμερα θανάτων σε όλο τον κόσμο!!!!)

Αλλά όπως είπε ο Αβραάμ Λίνκολν, «Μπορείς να κοροϊδεύεις μερικούς ανθρώπους όλη την ώρα, και όλους τους ανθρώπους κάποια στιγμή, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλους τους ανθρώπους όλη την ώρα».

Μην κάνετε λάθος, καθώς οι νέοι συνεχίζουν να πεθαίνουν με πρωτοφανή ρυθμό, οι άνθρωποι ξυπνούν. Ριζοσπαστικοποιούνται εναντίον της Big Pharma και συνειδητοποιούν ότι έχουν παραπλανηθεί εδώ και χρόνια.
Η Grace Helbig είναι μόνο ένα παράδειγμα δεκάδων χιλιάδων γνωστών ονομάτων στο YouTube που έχουν προσβληθεί από turbo καρκίνο.

Στην περίπτωση της Γκρέις, η διάγνωση ήρθε μόλις δύο χρόνια αφότου πήρε χρήματα από τη Big Pharma για να προωθήσει ξεδιάντροπα το εμφόλιο στους 2,6 εκατομμύρια ακολούθους της.

Στα βίντεο από δύο χρόνια νωρίτερα, η Grace βρισκόταν σε full shill mode, εξαργυρώνοντας από την Big Pharma και ενθαρρύνοντας τα εκατομμύρια των ακολούθων της να εμβολιαστούν και να ενισχυθούν, όπως και εκείνη!!!

Το 2024, η τραγική τάση των νέων, υγιών ανθρώπων να αναπτύσσουν turbo καρκίνους και να πεθαίνουν ξαφνικά δεν έχει εξαφανιστεί.

Στην πραγματικότητα, η τάση επιταχύνεται.

Η κοινωνία δεν είναι ακόμη έτοιμη για μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με το γιατί συμβαίνει.

Η ιατρική κοινότητα εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι μπερδεμένη. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να παραπλανούν το κοινό. Και τα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξακολουθούν να λογοκρίνουν όποιον τολμά να συνδέσει τους θανάτους με μια συγκεκριμένη πειραματική γονιδιακή θεραπεία.

Αλλά η αλήθεια δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα. Αν και η συσχέτιση δεν σημαίνει πάντα αιτιότητα, είναι δύσκολο να αγνοηθεί ο εκπληκτικός αριθμός νέων, υγιών ανθρώπων που αρρωσταίνουν ξαφνικά.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να παρατηρεί.

Ο δημοφιλής YouTuber EONutrition δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο που εκφράζει την έκπληξή του για τον εκπληκτικό αριθμό των συναδέλφων του YouTubers που έχουν πρόσφατα πεθάνει ή έχουν διαγνωστεί με turbo καρκίνο.

Το ιατρικό κατεστημένο και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με το παγκόσμιο κύμα θανάτου, εάν κάθε εμβολιασμένο άτομο είναι νεκρό ή πεθαίνει από καρκίνο του στροβίλου.

Μήπως επειδή όλοι έχουν τα χέρια τους το βάζο με μπισκότα Big Pharma;

Η Pfizer διοχέτευσε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό του παρουσιαστή του CNN, Άντερσον Κούπερ, ως μέρος μιας συμφωνίας για την προώθηση των τοξικών συρίγγων mRNA της εταιρείας στο αμερικανικό κοινό.

Δεν είναι μόνο ο Κούπερ.
Όλα τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης υπόκεινται στη Big Pharma ως οικονομική σωτηρία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα περισσότερα από τα διαφημιστικά διαλείμματα στα μέσα ενημέρωσης αυτές τις μέρες είναι γεμάτα με διαφημίσεις τοίχο σε τοίχο για τα πιο πρόσφατα εμβόλια και φάρμακα.

Η ελίτ χάνει. Ο κόσμος ξυπνά, σηκώνεται και διεκδικεί δικαιοσύνη.

Αυτός ο άντρας είναι ήρωας γιατί για πάρα πολύ καιρό, στελέχη των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης έχουν ξεφύγει από την προώθηση επιβλαβών θεραπειών, ενώ κρατούν κρυφή την αλήθεια για τις πραγματικές θεραπείες –όπως η Ιβερμεκτίνη–. Μεταδίδουν τις ατζέντες τους στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων χωρίς ευθύνη.

Εν τω μεταξύ, στον πραγματικό κόσμο, οι νέοι και υγιείς παράγοντες επιρροής καταρρέουν και όμως τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αρνούνται να ασχοληθούν με αυτές τις ιστορίες. Παραμένουν σιωπηλοί όταν το κοινό χρειάζεται απαντήσεις.

Αυτή η λίστα με τις τραγωδίες των εμβολίων αυξάνεται κάθε εβδομάδα.

Και αυτό δεν αναφέρεται καν στον μεγάλο αριθμό των TikTok και του Instragram influencers που έχουν προσβληθεί από καρκίνο, ή τους πολλούς influencers που επηρεάζονται από καταστροφικές εγκεφαλικές αιμορραγίες, καταστροφικά εγκεφαλικά και ξαφνικά εμφράγματα.

Όπως εξηγεί η EONutrition, το 2024 τα μέσα ενημέρωσης και η ιατρική κοινότητα εργάζονται με υπερωρίες για να καλύψουν το έγκλημα.

Ποιος θα είναι ο πρώτος εμβολιασμένος influencer που έδωσε χρήματα στην Big Pharma για να παραδεχτεί ότι του είπαν ψέματα και ότι τον εκμεταλλεύτηκαν η Big Pharma;

Ποιος θα είναι ο πρώτος από τα μεγάλα κανάλια που θα ζητήσει μια ειλικρινή και εγκάρδια συγγνώμη στους ανθρώπους που παραπλάνησαν τραγικά με την προπαγάνδα του εμβολίου Covid που κοστίζει τώρα εκατομμύρια ζωές;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις