"ΓΡΑΒΑΤΑ" στην Διευθύντρια του NIH Monica Bertagnolli για προδοσία

 

 Το Σώμα και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών

του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των ΗΠΑ καταδίκασαν τη Διευθύντρια του NIH Monica Bertagnolli για προδοσία το απόγευμα της Τετάρτης, αφού η επιστήμονας αξιοποίησε τα προηγούμενα υποχρεωτικά προγράμματα εμβολιασμού και κοινωνικής αποστασιοποίησης του καθεστώτος Μπάιντεν και είπε ότι ο ιατρικός στρατιωτικός νόμος θα γίνει σύντομα πραγματικότητα, ανεξάρτητα από ποιο κόμμα κυριαρχεί στο πολιτικό τοπίο.

Όπως αναφέρθηκε, οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν την Bertagnolli τον Αύγουστο μετά από μακρά έρευνα που έδειξε ότι είχε ζητήσει από τον Γενικο Διευθύντη του ΠΟΥ, Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus να κηρύξει την ευλογιά των πιθήκων και τα στελέχη του κορωνοϊού FLiRT και LB.1 σε διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, ώστε η «Πρόεδρος Χάρις» έχουν μια εφαρμόσιμη δικαιολογία για να καταστείλουν την προσωπική ψήφο στις προεδρικές εκλογές του 2024. Ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall ένιωσε ότι η JAG είχε άφθονες πιθανές αιτίες να συστησει ένα στρατιωτικό δικαστήριο.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους Deep Staters, η Bertagnolli δεν είχε επικαλεστεί το δικαίωμα να σιωπά και φαινόταν πολύ χαρούμενη να ενοχοποιεί τον εαυτό της με κάθε προφορική λέξη. Σε μια εναρκτήρια δήλωση, υποστήριξε τα «πλεονεκτήματα» του ιατρικού στρατιωτικού νόμου, λέγοντας ότι οι προφυλάξεις του Προέδρου Μπάιντεν για τον COVID-19 δεν ήταν αρκετά αυστηρές και ότι ένας έγκυρος ηγέτης, όπως η Καμάλα Χάρις, δεν θα υποκύψει στην πολιτική πίεση. για τη λήξη θητειών. Ισχυρίστηκε, αντίθετα με όλα τα στοιχεία, ότι ο COVID-19 εκτινάσσεται ξανά στον πληθυσμό και θα στοιχίσει εκατομμύρια ζωές, εκτός εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είτε εξουσιοδοτήσει την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου είτε αναστείλει επ' αόριστον τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι η ευλογιά των πιθήκων είχε «πηδήξει» από ομοφυλόφιλους σε ετεροφυλόφιλους και εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά σε χώρες του τρίτου κόσμου και σύντομα θα αποδεκάτιζε τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Θα σου δείξω την απόδειξη!» Η Bertagnolli είπε ενθουσιασμένη στους τρεις αξιωματικούς που είχε επιλέξει η JAG για να ακούσουν την υπόθεση.

Ο ναύαρχος Crandall απάντησε: «Απόδειξη, κρατούμενη Bertagnolli, εσύ το εφεύρες, και αυτό δεν υποστηρίζεται από γεγονότα σε αυτόν τον κόσμο ή σε κανέναν άλλον».

Έπαιξε τον ήχο μιας συνομιλίας μεταξύ της Bertagnolli και του Ghebreyesus, με χρονική σήμανση στις 13 Αυγούστου 2024.

«Ο Δρ. Ghebreyesus, εκ μέρους της Προέδρου Χάρις, εκτιμούμε που κάνατε την ευλογιά των πιθήκων μια αναδυόμενη επιδημία για τους ετεροφυλόφιλους, τους ομοφυλόφιλους και τους LGBTQ+ πληθυσμούς. Όπως γνωρίζετε, αναμένουμε μια νίκη της Χάρις τον Νοέμβριο και η ελαχιστοποίηση της προσέλευσης προσώπων είναι ζωτικής σημασίας για αυτόν τον στόχο, καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι προτιμούν να ψηφίζουν αυτοπροσώπως και να αντιτίθενται στις ψηφοφορίες μέσω αλληλογραφίας. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε δύο φόβους για τη δημόσια υγεία—δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι εάν μόνο ένας θα λειτουργήσει ξανά και γι' αυτό θα θέλαμε να εκδώσετε μια δήλωση τον Οκτώβριο λέγοντας ότι ο COVID-19 έχει περαιτέρω μεταλλαχθεί σε εξαιρετικά μεταδοτικό, εξαιρετικά λοιμογόνο στέλεχος. Εάν το κάνετε, το CDC και το NIH μπορούν να παπαγαλίσουν την αξιολόγησή σας και να τη χρησιμοποιήσουν για να συστήσουν την επανεφαρμογή μασκών, εμβολίων και κοινωνικής απόστασης», είπε ο Bertagnolli στον Ghebreyesus.

«Ναι, καταλαβαίνω και δεν θέλουμε να ξαναδούμε τον Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρο, αλλά δεν μπορώ να πάρω αυτήν την απόφαση μόνος μου. Πρέπει να πείσω το Εκτελεστικό Συμβούλιο. Όλοι μισούμε τον Ντόναλντ Τραμπ, οπότε αυτό θα πρέπει να είναι μια απλή υπόθεση», απάντησε ο Γκεμπρεγέσους, προσθέτοντας ότι θα έλθει ξανά σε επαφή με την Μπερτανιόλι σε ένα μήνα.

«Ένας μήνας; Δεν μπορώ να περιμένω τόσο πολύ», διαμαρτυρήθηκε η Bertagnolli.

«Αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω. Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής βρίσκονται σε διακοπές. Θα κάνω ό,τι μπορώ το συντομότερο δυνατό», είπε ο Γκεμπρεγέσους.

Ο ναύαρχος αντιμετώπισε την Bertagnolli. «Υποθέτω ότι σε πήραμε πριν είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε αυτό το τηλεφώνημα».

Η Μπερτανιόλι κουνούσε το κεφάλι της. «Προστατεύω ζωές. τους θέτεις σε κίνδυνο».

«Με την κατασκευή ψεμάτων;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Δεν βλέπετε ότι αυτές είναι αληθινές κρίσεις; Ζητούσα μια ώθηση για να κυλήσει η μπάλα, για να προστατέψω τους ανθρώπους από καταστροφικούς ιούς».

«Προστασία των ανθρώπων; Ποιοι άνθρωποι;την Καμάλα Χάρις;» είπε ο ναύαρχος.

«Αν σημαίνει να σταματήσουμε τον Τραμπ, ναι. Κανείς δεν τον θέλει πίσω. Είναι υπεύθυνος για τους θανάτους από τον COVID-19 και μόνο ο πρόεδρος Μπάιντεν διόρθωσε τις αποτυχίες του Τραμπ», είπε. «Αν κερδίσει, εκατομμύρια άλλοι θα πεθάνουν».

«Κρατούμενη Bertagnolli, η μόνη πανδημία που γνωρίζω είναι η αυταπάτη του Deep State», είπε ο ναύαρχος. «Η έννοια του σωστού έναντι του λάθους είναι ξένη σε όλους σας. Εφόσον έχετε διάθεση να μιλήσετε, επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω αυτό, πιστεύετε ειλικρινά ότι ο COVID-19 και η ευλογιά των πιθήκων είναι υπαρξιακές απειλές για την ανθρωπότητα;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Δεν χρειάζεται να είσαι διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας για να το δεις αυτό», απάντησε. «Αλλά ξέρεις τι; Είναι ωχρά σε σύγκριση με την απειλή που εκπροσωπεί ο Τραμπ».

«Πιστεύω σχεδόν ότι το πιστεύεις», είπε ο ναύαρχος δύσπιστα. «Όταν απευθυνθήκατε στον ΠΟΥ, ήταν η ιδέα σας ή σας το είπε η διοίκηση;» ρώτησε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Ήμουν όλοι εγώ», είπε η Bertagnolli. «Και ξέρεις τι άλλο; Ακόμα κι αν οι ιοί δεν αποτελούν απειλή σήμερα, θα μπορούσαν να είναι αύριο, ή την επόμενη μέρα ή την επόμενη εβδομάδα. Καταλαβαίνεις τι λέω;»

«Εγώ,καταλαβαινω μια χαρα κρατούμενη Bertagnolli. Γιατί επικοινωνήσατε με τον Γκεμπρεγέσους χωρίς να ρωτήσετε πρώτα τους ανωτέρους σας;» είπε ο ναύαρχος Κράνταλ.

 «Επειδή θέλω να σώσω ζωές, τώρα, και όταν είμαι μέλος του υπουργικού συμβουλίου της προέδρου Χάρις», είπε.

«Και εδώ το έχουμε—κατευθυνόμενοι από την απληστία και την προσωπική πρόοδο, υπό το πρόσχημα της ορθής συμπεριφοράς. Δεν βλέπω κανένα λόγο να το παρατείνω».

Ο ναύαρχος ζήτησε από την επιτροπή να βγαλει μια ένοχη ετυμηγορία, κάτι που έγινε, κρίνοντας την Bertagnolli ένοχη για προδοσία και ταραχή.

«Αυτή η επιτροπή συνιστά η κατηγορούμενη να θανατωθεί για τα εγκλήματά της», είπε ο επικεφαλής αξιωματικός της επιτροπής.

"Περιμένετε. Σου είπα αυτό που ήθελες να μάθεις. Και θα με σκοτώσεις;» φώναξε η Μπερτανιόλι.

«Ίσως η εξομολόγηση καθάρισε τη συνείδησή σου, αλλά δεν θα σώσει τη ζωή σου», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ.

Οργάνωσε την εκτέλεσή της για τις 25 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις