ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ


 Για ποια αλληλεγγύη μιλάμε;
Ο έλληνας υπέφερε από τα 3 επαίσχυντα μνημόνια αφού ανίκανοι πολιτικοί και ανίκανα κόμματα δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και οδήγησαν την Ελλάδα στα βράχια.
Συνολικά από τα 3 μνημόνια και τα διακρατικά δάνεια η Ελλάδα έφθασε να δανειστεί 265 δισεκ.
Σήμερα το ελληνικό δημόσιο χρέος έχει φθάσει στα 407 δισεκ. το υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών και η Ελλάδα δεν έχει πόλεμο… αφού λόγω της ανάπτυξης μπορεί να κρατάει το δημόσιο χρέος υπό έλεγχο…
Για να δώσουν στην Ελλάδα εν καιρώ ειρήνης 265 δισεκ. ευρώ μας ταπείνωσαν, θυμάστε το Schaeuble τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών που μιλούσε για τεμπέληδες έλληνες… δεν ζει για να δει την κατάντια της Γερμανίας.
Έλληνες εν καιρώ ειρήνης κατέληξαν από υπερηφάνεια… σε απονενοημένες πράξεις… στις αυτοκτονίες.
Ξεχάσαμε πόσοι έλληνες αυτοκτόνησαν στην εποχή των Μνημονίων;
Η Ελλάδα εν καιρώ ειρήνης ταπεινώθηκε, ξεχάσατε τα Eurogroup θρίλερ επί Σαμαρά και Τσίπρα και τις ολονυκτίες έως ότου βγουν κάποιες αποφάσεις;
Την Ελλάδα την ταπείνωσαν… την εξευτέλισαν…
Φθάνει... φθάνει αυτό το αίσχος.


Στην επίσημα χρεοκοπημένη Ουκρανία δίνουν ξανά 80 δισ

Με βάση όλους τους οίκους αξιολόγησης η Ουκρανία είναι default δηλαδή χρεοκοπημένη.
Αυτό είναι επίσημο, όχι εικασία.
Πως η τραγικά ανεκδιήγητη Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen έδωσε δύο δάνεια 80 δισεκ. ευρώ σε μια χρεοκοπημένη χώρα;
Με ποια κριτήρια και με ποιες εγγυήσεις δόθηκαν τα 80 δισεκ. και γιατί η Ελλάδα που πέρασε Γολγοθά με τα μνημόνια δεν αντέδρασε;
Πως η Ουκρανία εν καιρώ πολέμου καταφέρνει να δανείζεται ενώ έχει επισήμως χρεοκοπήσει;
Είναι ντροπή μια διεφθαρμένη, ανίκανη Γερμανίδα η Ursula von der Leyen μπλεγμένη μέσα στην διαφθορά με τον σύζυγο της… να πετάει τόσο προκλητικά τα χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων.
Ποια είναι η αντίδραση της Ελλάδος σε αυτή την αθλιότητα;
Πιστεύει κανείς σοβαρός έλληνας ότι η Ουκρανία θα χρησιμοποιήσει τα 80 δισεκ. δάνεια για την παραγωγή πυραύλων;
Στην πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης δόθηκαν 80 δισεκ. ευρώ δάνεια και κανείς δεν μιλάει…
Ντροπή στις αθλιότητες της Ursula von der Leyen, ντροπή στην Ευρώπη, ντροπή σε όλη αυτή την γελοιότητα.
Μας λένε ότι η Ευρώπη δεν έχει κεφάλαια, οι Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες καταρρέουν, η ακρίβεια είναι μάστιγα, οι τιμές ρεύματος έχουν εκτοξευθεί, ο Draghi προειδοποιεί για διάλυση της ευρωζώνης και ζητάει 800 δισεκ.
επενδύσεις τον χρόνο που δεν υπάρχουν... αλλά τα 80 δισεκ. στην διεφθαρμένη Ουκρανία βρέθηκαν και χορηγούνται..
Πόσες προμήθειες κάτω από το τραπέζι θα πάρουν οι διεφθαρμένοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι για το deal των 80 δισεκ. ευρώ;
Αντί να μιλούν οι Ευρωπαίοι για ειρήνη τώρα για να σωθούν ζωές Ουκρανών...θα στείλουν 80 δισεκ. δάνεια στην Ουκρανία για να φτιάξει πυραύλους... αλλά δεν έχει την τεχνολογία... μιλάμε απλά για πρωτοφανές πάρτι διαφθοράς, απάτης και όλοι οι ηγέτες της ΕΕ που συμμετέχουν είναι συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα.

Οι ανοησίες της Ντόρας Μπακογιάννης

Μόνο οι ψεκασμένοι πιστεύουν ότι η Ουκρανία νικάει… για να ανταποδώσουμε τις ανοησίες της Ντόρα Μπακογιάννης που τονίζει ότι όσοι στηρίζουν τους Ρώσους είναι ψεκασμένοι.
Η Ντόρα Μπακογιάννη η ηττημένη πολιτικός ας σωπάσει και ας σηκώσει κανένα τηλέφωνο σε κανένα επιχειρηματία να δώσει καμία νέα δουλειά στην κόρη την Αλεξία Μπακογιάννη… μόνο για τέτοιες δουλειές είναι ικανή η Ντόρα…

Ursula von der Leyen (ΕΕ): Δύο νέοι μηχανισμοί δανεισμού στην Ουκρανία συνολικού ύψους 80 δισεκ. ευρώ

Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen ανακοίνωσε δύο νέους μηχανισμούς δανεισμού ύψους έως και 45 δισεκατομμυρίων ευρώ (περίπου 50 δισεκατομμύρια δολάρια) και 35 δισεκατομμυρίων ευρώ (περίπου 39 δισεκατομμύρια δολάρια) αντίστοιχα κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Κίεβο στις 20 Σεπτεμβρίου 2024.
Ενώ η Ουκρανία έχει χρεοκοπήσει σαν κράτος και οι οίκοι αξιολόγησης την θεωρούν default η ΕΕ δανείζει την Ουκρανία 80 δισεκ. ευρώ.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky συναντήθηκε με τη von der Leyen στο Κίεβο και δήλωσε στη συνέχεια ότι η Ουκρανία θα χρησιμοποιήσει μέρος του ευρωπαϊκού δανείου των 35 δισεκατομμυρίων ευρώ για να αγοράσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς κατασκευής Ουκρανίας και drones, να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Ουκρανίας και να κατασκευάσει καταφύγια βομβών για την υπεράσπιση των ουκρανικών σχολείων ενάντια στα ρωσικά χτυπήματα.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα χορηγήσει το δάνειο των 35 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία σε μία δόση πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2024 και η Ουκρανία μπορεί να εκταμιεύσει περαιτέρω τα χρήματα σε μία ή περισσότερες δόσεις πριν από τις 31 Δεκεμβρίου 2025.
Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Rustem Umerov δήλωσε στις 14 Σεπτεμβρίου ότι η Ουκρανία θα είναι σε θέση να παράγει εγχώρια αμυντικό εξοπλισμό αξίας 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2025, εάν η Ουκρανία λάβει πρόσθετη χρηματοδότηση από τους εταίρους της.
Ο Rustem Umerov σημείωσε ότι οι δυνατότητες αμυντικής βιομηχανικής παραγωγής της Ουκρανίας υπερβαίνουν σημαντικά το ποσό των επενδύσεων που μπορεί να διαθέσει η Ουκρανία από μόνη της

Ελληνικό Δημόσιο Χρέος
xreosbnIoun2024_2.png
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις