Ρωσία: Είμαστε έτοιμοι να πλήξουμε Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία & ΗΠΑ-Γερμανία»

 

Τα σχόλια έρχονται

εν μέσω συζήτησης σχετικά με το εάν η Ουκρανία πρέπει να της επιτραπεί να χρησιμοποιεί δυτικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει βαθιά σε ρωσικό έδαφος.

«Εάν οι ΗΠΑ επιτρέψουν στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσία, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να ανταπαντήσουν».

Αυτό δήλωσε ο Ρώσος πτέραρχος και επικεφαλής της οργάνωσης “Αξιωματικοί της Ρωσίας” Σεργκέι Λιποβόι σε συνέντευξή του στο ρωσικό News.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος των ρωσικών δυνάμεων μπορεί να είναι στρατηγικές υποδομές που δεν βρίσκονται στην Ουκρανία.

«Η Ρωσία θα αναγκαστεί να επιτεθεί στη Γερμανία και τις ΗΠΑ εάν τα υποθετικά πλήγματα σε αποθήκες πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία δεν λειτουργήσουν στη Δύση», δήλωσε ο στρατηγός.

Σύμφωνα με τον Λιποβόι, η Ουάσιγκτον θέλει να «καθίσει πίσω από τον Ωκεανό», αλλά αυτό δεν θα είναι δυνατό.

Ο πτέραρχος σημειώνει ότι «η Ρωσία έχει αρκετά όπλα για να χτυπήσει, αλλά όχι πλέον κατά της Ουκρανίας, αλλά κατά της υποδομής, κατά των σημείων απόφασης, στα αεροδρόμια όπου εδρεύουν τα F-16, στα κέντρα υλικοτεχνικής υποστήριξης και στους χώρους αποθήκευσης αυτών των πυραύλων.

Έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε. Πρόκειται για τη Ρουμανία, την Πολωνία και τη Βουλγαρία

Εάν τα υποθετικά ρωσικά πλήγματα σε χώρους αποθήκευσης πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς εκτός Ουκρανίας -στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία- δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα στη Δύση, τότε η Ρωσία θα αναγκαστεί να χτυπήσει τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτές τις κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχει πουθενά να πάνε, οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να καθίσουν έξω από αυτά, αλλά δεν θα είναι δυνατό να καθίσουν έξω. Η Ρωσία διαθέτει αρκετά επιφανειακά, υποβρύχια και επίγειους μεταφορείς κατάλληλων όπλων για το σκοπό αυτό. Ελπίζω να μην καταλήξουμε σε αυτό» κατέληξε ο Λιποβόι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις