"ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ Η ΤΗΝ ΚΑΜΑΛΑ...?..."

 

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας

Ίλον Μασκ αναφέρθηκε στη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Τραμπ την Κυριακή, λέγοντας ότι κανείς δεν φαίνεται να προσπαθεί να σκοτώσει τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ έπαιζε γκολφ στο κλαμπ του στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα όταν η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ άνοιξε πυρ εναντίον του Ράιαν Γουέσλι Ρουθ, ο οποίος ήταν οπλισμένος με ένα τουφέκι σε απόσταση μικρότερη από 500 μέτρα, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο Ρουθ διέφυγε από το σημείο με ένα μαύρο Nissan, αλλά συνελήφθη γρήγορα.

Η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Τραμπ μέσα σε μόλις δύο μήνες, προκάλεσε κάθε είδους αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου που έγραψε: «Γιατί θέλουν να σκοτώσουν τον Ντόναλντ Τραμπ;».

Ο Μασκ είδε την σχετική ανάρτηση στο X και απάντησε: «Και κανείς δεν προσπαθεί καν να δολοφονήσει τους Μπάιντεν/Καμάλα». To σχόλιο αυτό προκάλεσε την αντίδραση δεκάδων χρηστών οι οποίοι απάντησαν στον Ίλον Μασκ γράφοντάς του μεταξύ άλλων «Είσαι τρελός» και «Χρειάζεσαι γιατρό».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ωραίος ο Μάσκας !!!
    εεε Elon... θυμάσαι την δολοφονία του
    Olof Palme ; 1986...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη κουφάλα ο Ούλοφ τελικά.. χρηματοδότηση ακροαριστερών οργανώσεων σε Αφρική και νότια Αφρική, αποσταθεροποίηση τοπικών κυβερνήσεων κλπ.. κάτι σαν Νέλσονα βρε παιδί μου... ανέγγιχτα σάπια είδωλα με μπόλικα Νόμπελ Ειρήνης...
      sta.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις