Καθηγήτρια βάζει στο μικροσκόπιο μη εμβολιασμένο αίμα και μένει σοκαρισμένη!

 

Η καθηγήτρια Ανίτα Μπαξά

ανέλυσε το αίμα τριών μη εμβολιασμένων , συμπεριλαμβανομένου και του δικού της. Μεταξύ άλλων βρήκε υδρογέλη. Όχι τόση όσο στους εμβολιασμένους, αλλά παρόλα αυτά ένα ανησυχητικό γεγονός.

Ανακάλυψε τρεις υδρογέλες σε έναν ανεμβολίαστο άνδρα στις αρχές των 50 ετών (φωτογραφία παρακάτω). Δεν έχει κάποια ιδιαίτερα παράπονα για την υγεία του αλλά…

Ένας άλλος άνδρας, επίσης στα πενήντα του, που δεν έκανε το εμφόλιο, δεν έκανε ποτέ τέστ PCR ή φορούσε μάσκα, είχε επίσης μερικές υδρογέλες στο αίμα του. Επίσης, τα ερυθρά αιμοσφαίρια άρχισαν να συσσωρεύονται εδώ και εκεί. Ο άντρας δεν είχε κάνει τα τσιμπήματα στους ώμους (όσο ξέρουμε…).

Το Βρόχινο νερό
Βρήκε ομως μια υδρογέλη στο αίμα της. Αυτό της προκάλεσε μεγάλο σοκ, γιατί δεν έκανε τις ενέσεις, δεν έκανε ποτέ τεστ και δεν φορούσε μάσκες. Πέρασε αρκετό χρόνο με εμφολιασμένους σε αεροπλάνα, αεροδρόμια και στο σπίτι της.

Η Μπαξάς υποπτεύεται ότι έχει να κάνει με τα chemtrails. Έρευνα που θα δημοσιεύσει σύντομα δείχνει ότι το νερό της βροχής περιέχει υδρογέλες.

Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει ένα λευκό αιμοσφαίριο (δεξιά) που προσπαθεί να επιτεθεί στην υδρογέλη χωρίς αποτέλεσμα.

Καταστράφηκε αμέσως
Πρόσθεσε μια σταγόνα αιθυλενοδιαμινοτετραοξικού οξέος (EDTA) που προοριζόταν για ενδοφλέβια χρήση σε μια σταγόνα αίματος με υδρογέλη. Τι συνέβη; Η υδρογέλη καταστράφηκε αμέσως.

Η καθηγητής Μπαξάς θα διερευνήσει τώρα πώς το αίμα με την υδρογέλη αντιδρά στην ιβερμεκτίνη.

Παίρνει η ίδια EDTA και βιταμίνη C, που είναι το πρωτόκολλο της γιατρού Ana-Maria Mihalcea.

Να δούμε τι έχουμε ακόμη θα δούμε! Εαν μάθουμε τι άλλο βρήκε για την θεραπεία του αίματος, θα σας το μεταφέρουμε άμεσα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις