Η εταιρια USA., το Ισραήλ, η Πολωνία και η Ουκρανία μπορεί να πάψουν να υπάρχουν καθώς η KM(Χαζαρικη Μαφια) ηττήθηκε

Η γεωπολιτική κατάσταση

βρίσκεται στη μέση μιας κατάρρευσης της κατάστασης τύπου USASR. Αυτό θα οδηγήσει στην εξαφάνιση πολλών χωρών από τον χάρτη με τη σημερινή τους μορφή. Οι χώρες που ενδέχεται να εξαφανιστούν περιλαμβάνουν το Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ουκρανία και την Πολωνία. Αυτό έρχεται καθώς ο πρόεδρος του Ροκφέλερ Τζο Μπάιντεν πρόκειται να υπογράψει έγγραφα παράδοσης στο Σαν Φρανσίσκο αυτή την εβδομάδα στη συμμαχία για τη μεγαλύτερη πλανητική απελευθέρωση, λένε πηγές των Δυτικων Λευκων καπέλων και της ασιατικής μυστικής κοινωνίας.


Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ένα σατανικό σχέδιο αιώνων να χρησιμοποιήσει τρεις παγκόσμιους πολέμους για να μετατρέψει τον πλανήτη σε μια γιγάντια φυτεία σκλάβων κατέληξε σε αποτυχία. Η Χαζαρική Μαφία ήλπιζε να χρησιμοποιήσει αυτό το σχέδιο για να κυβερνήσει τον κόσμο από το Ισραήλ και την ευρύτερη Χαζαρία (Ουκρανία+Χαζαχστάν κ.λπ.). Αντίθετα, όπως θα δούμε παρακάτω, οι ΚΜ έχουν ηττηθεί αποφασιστικά στην Ουκρανία και σύντομα θα είναι στο Ισραήλ.


 «Η Ουκρανία είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε στη γεωπολιτική σκακιέρα… την τρέχουσα πορεία μας… σημαίνει ότι η παγκόσμια τάξη μας έχει πεθάνει στα πόδια της», παραδέχεται ο Nathaniel Rothschild που έχει αναλάβει το KM τώρα που μεγάλο μέρος της ομάδας Octagon έχει εξουδετερωθεί.

 

 Η ήττα αυτού του σχεδίου σημαίνει ότι πολλά σύνορα μπορεί να επιστρέψουν σε μια κατάσταση παρόμοια με αυτή που υπήρχε πριν από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο που σχεδίασε η KM, λένε οι πηγές.

Με άλλα λόγια, η Γερμανία θα επιστρέψει σε κάτι από τα σύνορα του Πρώτου Ράιχ της, η Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία μπορεί να αναδυθεί ξανά ως δημοκρατία και η Τουρκική Οθωμανική Αυτοκρατορία μπορεί και πάλι να μετατρέψει την Ιουδαία (παραπλανητικά αποκαλούμενη Παλαιστίνη ή Ισραήλ) σε προτεκτοράτο. Περιττό να πούμε ότι τα δικαιώματα και η αυτονομία των Πολωνών, των Εβραίων και των Ιουδαίων («Παλαιστίνιων») κ.λπ. θα προστατεύονται σε ένα τέτοιο σενάριο.

Ωστόσο, οι αλλαγές μπορεί να είναι πιο εκτεταμένες από αυτό επειδή η σατανική UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION πρόκειται να διαλυθεί ως αποτέλεσμα της νίκης του αμερικανικού λαού στη δεύτερη επανάστασή του. Η Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Βόρειας Αμερικής είναι πιθανό να αναδυθεί ως αντικαταστάτης της εταιρείας όταν κατακάθεται όλη η σκόνη.

Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται τραβηγμένα, αλλά τα γεγονότα στον πραγματικό κόσμο καθιστούν αυτό το πιο πιθανό σενάριο.

Ας ξεκινήσουμε με την κατάσταση γύρω από την IS (ISIS η θεά της σελήνης) RA (ο Αιγύπτιος θεός του ήλιου) EL (ο δημιουργός).

Οι Εβραίοι γνωρίζουν ότι η κυβέρνησή τους τους επιτέθηκε για να δικαιολογήσει τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας. Ένα βίντεο που διέρρευσε από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία δείχνει ότι ήταν τα ισραηλινά ελικόπτερα Απάτσι που βομβάρδισαν πολίτες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ «Delirium» στις 7 Οκτωβρίου και όχι η Χαμάς!

 


 Επίσης, τώρα ακόμη και Εβραίοι επιζώντες του ολοκαυτώματος συλλαμβάνονται για αντισημιτισμό [αντισατανισμό].

 


 Δεν είναι περίεργο που η Haaretz, μια σημαντική ισραηλινή εφημερίδα είπε:

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος προορίζεται να ηγηθεί της χώρας, είναι ένας στοιχειωμένος πολιτικός που αντιμετωπίζει το τέλος της καριέρας του, με τα σημερινά προβλήματα να επιδεινώνουν τη σοβαρή εγκληματική εμπλοκή στην οποία ελίχθηκε με τα χέρια του. Ο Νετανιάχου δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του κοινού και οι περισσότερες από τις προσπάθειές του επενδύονται στην προσωπική του επιβίωση.

 https://www.haaretz.com/israel-news/2023-11-03/ty-article/.premium/nasrallahs-long-awaited-speech-could-dictate-the-course-of-the-war-and-lebanons-future/0000018b-9185-db71-a7df-fdcd1cda0000?utm_source=mailchimp&utm_medium=Content&utm_campaign=daily-brief&utm_content=48df5d8f08 

 Την περασμένη εβδομάδα, ηγέτες όλων των μουσουλμανικών χωρών συγκεντρώθηκαν ως απάντηση στη σατανική σφαγή των Ιουδαίων στη Γάζα που διέταξε ο σατανιστής Νετανιάχου.

Στη συνεδρίαση του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (ΔΟΕ) στη Σαουδική Αραβία το περασμένο Σαββατοκύριακο επιτεύχθηκε συναίνεση για να τερματιστεί οριστικά η ισραηλινή κακία. Οι χώρες της ΔΟΕ συμφώνησαν ότι δεν θα ξεγελαστούν από το KM για να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αντίθετα, θα ακολουθήσουν το playbook των γειτόνων της αρχικής Khazaria.

Η ΔΟΕ θα εκδώσει τελεσίγραφο στο Ισραήλ και στους άρχοντες του KM να σταματήσουν την εγκληματική και αντικοινωνική συμπεριφορά τους σε όλο τον κόσμο. Θα απειλήσουν να επιτεθούν στο Ισραήλ με έναν στρατό άνω των 5 εκατομμυρίων που τους ξεπερνά κατά 10 προς 1, εκτός εάν συλλάβουν τους εγκληματίες πολέμου στην κυβέρνησή τους και υποβάλουν τους εαυτούς τους στην τουρκική κηδεμονία.

Αυτός είναι ο λόγος που η Tass αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχεδιάζει μια «παγκόσμια πρωτοβουλία» για την επίλυση της κρίσης στη Γάζα.

 https://tass.com/world/1703703

 Επίσης, δείτε πώς ο σκλάβος του Ροκφέλερ, Άντονι Μπλίνκεν, παθαίνει σοκ στην Τουρκία καθώς προσπαθεί να αποτρέψει αυτήν την κίνηση. Το σημερινό καθεστώς των ΗΠΑ δεν έχει καμία αξιοπιστία στην περιοχή.

 


 Επιπλέον, οποιαδήποτε απόπειρα πυρηνικού εκβιασμού από τους Ισραηλινούς θα αντιμετωπιστεί από το πυρηνικό οπλοστάσιο του Πακιστάν.

 https://tass.com/world/1703703

 Οι Κινέζοι και οι Ρώσοι υποστηρίζουν επίσης ένα τέτοιο σχέδιο.

Ανεξάρτητα από το τι όμως, αυτό δεν πρόκειται να μετατραπεί στο από καιρό σχεδιασμένο σενάριο πυρηνικού πολέμου του KM Gog (το G7) εναντίον Magog (The SCO) για να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας. Οι στρατοί των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ρωσίας δεν θα πάνε μαζί. Ο αμερικανικός στρατός δεν βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο του KM, εξηγούν πηγές του Πενταγώνου. Ακόμα κι αν συμβιβασμένοι ηγέτες προσπαθήσουν να διατάξουν ένα τέτοιο σενάριο, το 72% των Αμερικανών δηλώνουν ότι δεν θα υποστηρίξουν τις ένοπλες δυνάμεις τους σε περίπτωση μεγάλου πολέμου. Ο στρατιωτικός βαθμός ανήκει στον αμερικανικό λαό και όχι στον ΚΜ.

 https://www.newsweek.com/american-military-recruitment-problems-public-apathy-1842449

 Ρίξτε μια ματιά στο πώς το CNN προσπαθεί να καταστείλει τις πραγματικές στρατιωτικές απόψεις των ΗΠΑ αποκόπτοντας αυτόν τον στρατιώτη.

 


 Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουμε αναφορές ότι η ίδια η ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ δέχεται επίθεση, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα στρατεύματα για να πολεμήσουν στη Μέση Ανατολή. Η πιο δραματική απόδειξη αυτού προέρχεται από το Λος Άντζελες. «Κάθε βράδυ γύρω στις 2 τα ξημερώματα στρατιωτικά στρατεύματα των ΗΠΑ φτάνουν με φορτηγά κατά μήκος των κύριων λεωφόρων του Λονγκ Μπιτς Καλιφόρνια. Τα στρατεύματα περνούν υπόγεια και ακούγονται δυνατές εκρήξεις που δεν είναι σεισμοί.

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 


Σχόλια

  1. "......και πάλι να μετατρέψει την Ιουδαία (παραπλανητικά αποκαλούμενη Παλαιστίνη ή Ισραήλ) σε προτεκτοράτο"........
    Στα ζάρια παίζονται οι οριοθετήσεις και οι ονομασίες των χαρτών που έχουν τραβήξει του λιναριού τα πάθη στο βάθος της "Ιστορίας" που μόνο Ιστορία δεν είναι. Αλλοίμονο στους λαούς που πληρώνουν πανάκριβα τα τυχερά παιχνίδια των σατανάδων που κάθε τόσο και λιγάκι εμφανίζονται με επανοφόρια για να σκεπάζουν τις άπλυτες φορεσιές που έχουν κολλήσει στα δέρματά τους και έχουν γίνει ένα με την ψυχή τους.
    Τυχαία ξαναέπεσα σε κάτι που είχα δεί πρίν δέκα χρόνια κι αξίζει να το ξαναδούμε γιατί μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά συνοψίζεται η ιστορία των κρίσεων (False flags του περαμένου αιώνα) που εισηγούνται τ' απόσκατα της Φύσης για να δικαιολογούν τα εγκλήματά τους που έχουν δρομολογήσει
    O έντιμος κι ένας από τους κορυφαίους στην έρευνα και πληροφόρηση Max Igan και ο λεβένταρος πρώην πεζοναύτης (τώρα στο πλευρό όλων που πριν πολεμούσε), που αποποήθη ακόμη και την Αμερικανική του υπηκοότητα Ken O'Keefe, σατυρίζουν τα σιωνιστικά σκουπίδια που παίζουν τις τύχες των λαών χωρίς μάσκες και ψυχρά, χωρίς ενδοιασμούς και τύψεις......αυτά μόνο σ' ανθρώπους κατοικούν......κι ανύπαρκτα στα όντα που ζούν ανάμεσά μας.
    Εδώ το βίντεο με τους δυό μαζί, στην Γάζα το 2012:

    https://ugetube.com/watch/max-igan-ken-o-039-keefe-in-gaza-false-flags-america-039-s-039-national-interest-039-september-2012_uUw5ra5mzGN74O9.html


    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις