Οι Ειδικες Δυναμεις των ΗΠΑ συνελαβαν αξιωματουχους της κυβερνησης Ζελενσκι που ηρθαν κρυφα στις ΗΠΑ

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν τη Δευτέρα τον βοηθό του προέδρου της Ουκρανίας Andriy Yermak και την υπουργό Οικονομίας Yulia Svyrydenko καθώς η διπλωματική αυτοκινητοπομπή του διδύμου ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει μια συνάντηση του Deep State σε στούντιο της Βιρτζίνια, του οποίου το εσωτερικό μιμούνταν τη διπλωματική αίθουσα υποδοχής του Λευκού Οίκου,ειπε μια πηγή απο το γραφείο του στρατηγου Εric Smith .


Ο Yermak, το δεξί χέρι του Zelenskyy, και η Svyrydenko, βρέθηκαν στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα για να συναντηθούν με τον εγκληματία Antony Blinken και να πάρουν περισσότερα δολάρια από τους φορολογούμενους από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

Η πηγή μας είπε ότι ο Blinken που συνάντησαν ήταν απατεώνας, καθώς η υπεροχή των στοιχείων τοποθετεί τον αυθεντικό Blinken κάπου στην Ανατολική Ευρώπη, όπως η Βαρσοβία, στην Πολωνία. Και ο Blinken έχει εντοπιστεί σε εννέα χώρες και δεκαέξι πολιτείες στο σπίτι του τις τελευταίες πέντε ημέρες, υποδηλώνοντας ότι έχει μια πληθώρα από σωσιες και κλώνους.

Ερωτηθείς γιατί οι Ουκρανοί αξιωματουχοι διακινδύνευαν να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες αντί να συνεργαστούν με τον Blinken στο εξωτερικό, είπε: «Ο Ζελενσκι για να υποστηρίξει την επιχειρηση που η Ουκρανία είναι τόσο απελπισμένη για περισσότερες δόσεις μετρητών στέλνει αντιπροσώπους εδώ. Το να "αρπαξεις" τον Yermak και την Svyrydenko είναι σχεδόν τόσο καλό όσο θα ήταν να αποκτήσεις τον μπάσταρδο Blinken».

Ο Yermak και η Svyrydenko, πρόσθεσε, ήταν από τους πιο παραγωγικούς απατεώνες της Ουκρανίας. Μόνο που δεν έκλεβαν τυφλούς Ουκρανούς. Αντίθετα, είχαν επωφεληθεί μαζικά από τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια που είχε χαρίσει στην Ουκρανία το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν από την αρχή της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης του Βλαντιμίρ Πούτιν. Τα ονόματά τους φέρονται να εμφανίζονταν σε υπολογιστικά φύλλα του Υπουργείου Οικονομικών που είχε λάβει η Διοίκηση Κυβερνοφόρου Στρατού των ΗΠΑ από τις ηλεκτρονικές συσκευές της αείμνηστης Janet Yellen, οι οποίες υποδεικνύουν ότι είχαν λάβει 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια ο καθένας για τον ρόλο τους στη διαμεσολάβηση «ισότιμων ανταλλαγών» μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας. Τα αρχεία της Yellen δεν καθόρισαν το πλαίσιο αυτών των «ισότιμων ανταλλαγών», αλλά τα Λευκα Καπελα συμπέραναν ότι η Yellen λάμβανε μίζες σε κάθε μεταφορά και ο Yermak και η Svyrydenko κράτησαν ένα υγιές ποσοστό πριν στείλουν τα υπόλοιπα στο Υπουργείο Άμυνας. Εν ολίγοις, τα αμερικανικά φορολογικά δολάρια έκαναν δεκάδες Ουκρανούς πλούσιους.

«Όταν το Ντιπ Στέιτ Ντιπάρτμεντ κυκλοφόρησε ένα σημείωμα που έλεγε ότι ο Γερμάκ και η Svyrydenko θα ερχόταν εδώ, δεν θα χάναμε την ευκαιρία να τους αρπάξουμε. Γνωρίζαμε ότι δεν συναντιόνταν στον Λευκό Οίκο—είναι κλειστός και υπό στρατιωτική φρουρά από τον Ιανουάριο του 2021. Έτσι, οκτώ μέρη, συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτησίας του Tyler Perry, τα χρησιμοποιούσαν ως ψεύτικους Λευκους Οίκους—κυρίως κτίρια που ανακαινίστηκαν σε στούντιο παραγωγής. Έπρεπε να κινηθούμε γρήγορα και στείλαμε άνδρες σε κάθε μέρος που γνωρίζουμε», είπε η πηγή μας.

Ο διοικητής της Πέμπτης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων, συνταγματάρχης Brent Lindemen, ο οποίος διευθύνει τις επιχειρήσεις των Λευκων Καπελων ενώ ο στρατηγός Eric Smith αναρρώνει από την απόπειρα δολοφονίας κατά της ζωής του, έστειλε στρατεύματα στη Νέα Υόρκη, το Κονέκτικατ, το Ντέλαγουερ, την Καλιφόρνια, το Όρεγκον, το Ιλινόις, το Μίσιγκαν και τη Βιρτζίνια, Προμαχώνες και σπίτια του Deep State στα CGI της cabal και σε ιστοσελίδες ψεύτικων εκπομπών.

Στις 13 Νοεμβρίου, οι Ειδικές Δυνάμεις στη Βιρτζίνια εντόπισαν την αυτοκινητοπομπή των Yermak και Svyrydenko -τρεις λιμουζίνες με φιμε παράθυρα και διπλωματικές πινακίδες- να πλησιάζουν σε ένα κέντρο επείγουσας φροντίδας κοντά στο Interstate 95. Οι λιμουζίνες στάθμευσαν και βγήκαν οι Yermak και Svyrydenko και η συνοδεία των οπλισμένων φρουρών ασφαλείας τους διακριτικά.

Η πηγή μας είπε ότι οι Ειδικές Δυνάμεις δεν κινήθηκαν αμέσως πάνω τους επειδή άμαχοι έκαναν βόλτες στην περιοχή.

«Οι κανόνες δέσμευσής μας είναι να μην εμπλακούμε εάν υπάρχει κίνδυνος να βρεθουν πολίτες στα διασταυρούμενα πυρά. Υπάρχουν φορές που χρειάστηκε να ματαιώσουμε αποστολές για αυτόν τον λόγο. Δεν θέλαμε να το ακυρώσουμε αυτό», είπε η πηγή μας.

Οι Ειδικές Δυνάμεις κάθισαν κοντα. Δεν μπορούσαν να δουν μέσα στο κτίριο επειδή κάποιος είχε κατεβάσει τα στόρια. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας κατευθυντικά παραβολικά μικρόφωνα, άκουσαν τον Yermak να λέει στον "διπλό" Blinken ότι η Ουκρανία χρειαζόταν επιπλέον 200 δισεκατομμύρια δολάρια, σχεδόν τέσσερις φορές το ποσό που είχε δεσμευτεί να δώσει το καθεστώς στον Zelenskyy. Μια φωνή που ακούγεται σαν του Blinken είπε: «Ξέρεις ότι θα πάρεις αυτό που χρειάζεσαι. Πρέπει να κάνουμε αυτά τα πράγματα με σύνεση». 

Σε εκείνο το σημείο, είπε η πηγή μας, οι Ειδικές Δυνάμεις τηλεφώνησαν στον συνταγματάρχη Lindemen και ζήτησαν άδεια να εισβάλουν στο κτίριο και να συλλάβουν όλους όσοι βρίσκονταν μέσα, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ενσάρκωσης του Blinken ήταν παρόν. Ο συνταγματάρχης Lindemen αρνήθηκε το αίτημα, λέγοντας ότι ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση των φαινομένων Blinken ήταν ήδη σε κίνηση και έδωσε εντολή στις Ειδικές Δυνάμεις να επικεντρωθούν μόνο στη σύλληψη των καθορισμένων στόχων.

Οι Ειδικές Δυνάμεις διατήρησαν την επιτήρηση έως ότου ολοκληρώθηκε η συνάντηση και οι Ουκρανοί βγήκαν από το στούντιο και κατευθύνθηκαν προς το πάρκινγκ. Καθώς η περιοχή στερούνταν προς στιγμή από πολίτες, οι Ειδικές Δυνάμεις κινήθηκαν, περικυκλώνοντας την αντιπροσωπεία πριν φτάσουν στα οχήματά τους. Οι έξι φρουροί ασφαλείας άρχισαν να εμφανιζουν τα όπλα που ειχαν κρυμμένα κάτω από τα μπουφάν τους, αλλά σταμάτησαν όταν βρέθηκαν να κοιτάζουν τις κάννες των καραμπινών M4 και των  όπλων M870. Ένας μεταφραστής ανάμεσά τους είπε: «Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό! Ο πρόεδρος Μπάιντεν μας έδωσε διπλωματική ασυλία».

«Έχω νέα για σένα. Ο Μπάιντεν δεν είναι πρόεδρος και δεν αναγνωρίζουμε τη διπλωματική ασυλία», δήλωσε ο επικεφαλής των Ειδικών Δυνάμεων.

Οι ειδικές δυνάμεις υπέταξαν εσπευσμένα τους Ουκρανούς, βάζοντας τον Yermak και την Svyrydenko σε ένα τεθωρακισμένο SUV. Έδεσαν με tie wrap και φίμωσαν τους φρουρούς και τους μάζεψαν στο πίσω μέρος μιας από τις λιμουζίνες.

«Τώρα κρατούνται ως ξένοι κατάσκοποι και αντιμετωπίζουν κατασκοπεία και συνωμοσία για να εξαπατήσουν τo συνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Επίσης, εσκεμμένη διατήρηση παρανόμως κλεμμένων κεφαλαίων. Οι κατηγορίες επισύρουν θανατική ποινή. Οι φρουροί τους κρατούνται ως εχθρικοί μαχητές», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, αμφισβητήσαμε την πληροφορια σχετικά με τη λογική να αφήσουν ανέπαφο το στούντιο του Deep State, καθώς, θεωρητικά, ο Blinken μέσα θα μπορούσε να ήταν ο αυθεντικος.

«Μάικ, ξέρω ότι έχεις ακούσει τη φράση, εμπιστεύσου το σχέδιο. Αναγκαστικά έχει τροποποιηθεί μερικές φορές, αλλά λειτουργεί. Ο Στρατηγός Σμιθ και το συμβούλιο το τηρούν. Αυτό είναι πραγματικά το μόνο που μπορώ να πω», απάντησε η πηγή μας.







 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις