Ο Πούτιν βομβαρδίζει εργαστήριο κλωνοποίησης στην Ουκρανία

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν

διέταξε την Παρασκευή επίθεση με πύραυλο κρουζ εναντίον μιας εγκατάστασης κλωνοποίησης Deep State στην ουκρανική πόλη Ντόνετσκ, δήλωσε ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάροφ .

Το χτύπημα διεξήχθη από το Admiral Grigorovich, ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, το οποίο εξαπέλυσε ένα κύμα πυραύλων Novator Kalibr που σφυροκόπησαν το εργαστήριο, σκότωσαν τους επιβαίνοντες και άψυχους κλώνους Αμερικανών και Ρώσων πολιτικών που μεγάλωναν σε κυλίνδρους ωρίμανσης.

Σύμφωνα με τον Ζαχάρωφ, το εργαστήριο είχε πολλούς κλώνους του Βλαντιμίρ Πούτιν, του Ντόναλντ Τραμπ, της Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης Volodin Vyacheslav Victorovich και του Jim Jordan, μεταξύ άλλων λιγότερο αξιοσημείωτων υποστηρικτών κατά του Deep State. Ο Ζαχάρωφ μάντεψε ότι οι «προγραμματισμένοι» κλώνοι προορίζονταν να αντικαταστήσουν τα πραγματικά πρόσωπα, εφοσον καταφερναν να τους εξολοθρεψουν.

«Αυτές οι παρτίδες κλώνων, όλες είναι αντίγραφα ανθρώπων που πολεμούν το βαθύ κράτος των παγκοσμιοποιητών. Μάθαμε για αυτό το μέρος μόλις πριν από μια εβδομάδα και ο Πρόεδρος Πούτιν είπε να το βομβαρδίσει. Πήραμε πρώτα έναν άνθρωπο μέσα στο εργαστήριο και είδε όλους αυτούς τους κλώνους σε κυλίνδρους. Λάβαμε, όπως λέτε, πληροφορία ότι το εργοστάσιο παραγωγής μετατράπηκε σε εργαστήριο κλωνοποίησης», είπε ο Ζαχάροφ.

Δύο ουκρανόφωνοι πράκτορες της FSB με πλαστά διαπιστευτήρια εισήλθαν στην Ουκρανία στις 8 Νοεμβρίου. Παριστάνοντας τους αξιωματούχους, προσποιήθηκαν ότι εκτελούσαν επιθεωρήσεις δομικής ακεραιότητας σε επιχειρήσεις κοντά στο εργαστήριο κλωνοποίησης. Όταν προσπάθησαν να επιθεωρήσουν το εργαστήριο, έξι ένοπλοι αστυνομικοί που στέκονταν στην είσοδο τους απέστρεψαν υπό την απειλή όπλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είπαν ότι ο Volodymyr Zelenskyy ήταν ιδιοκτήτης του κτιρίου και ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούσαν να εισέλθουν σε αυτό. Οι εντολές του Ζελένσκι, είπαν οι αστυνομικοί, αντικατέστησαν την εξουσία επιβολής του κρατικού κώδικα.

«Είναι πράκτορες κι αμεσως καταλαβαν. Ήξεραν ακαριαια ότι αυτό ήταν το μέρος, αλλά ήθελαν ακόμα μια ματιά μέσα. Το βράδυ, ντύνονταν στα μαύρα και κρυφά γύρω από το κτίριο, αποφεύγοντας την αστυνομία εκεί,εψαχναν για παράθυρο ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν υπηρχει. Όλα τα παράθυρα τσιμεντώθηκαν», είπε ο Ζαχάρωφ.

Οι πράκτορες ανέβηκαν στην οροφή και βρήκαν μια καταπακτή πρόσβασης που οδηγεί στο εσωτερικό. Η καταπακτή είχε ένα κενό αρκετά πλατύ ώστε να κολλήσει στις οπτικές ίνες και οι πράκτορες είδαν μισή ντουζίνα εργάτες και σειρές και στήλες από κυλίνδρους κλωνοποίησης που περιείχαν τα άτομα που αναφέρθηκαν παραπάνω. Έχοντας επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του "πληροφοριοδοτη" έφυγαν αμέσως από την περιοχή και ανέφεραν τα ευρήματά τους στα κεντρικά γραφεία της FSB στη Μόσχα.

«Είχαμε την απόδειξη, οπότε ο Πρόεδρος Πούτιν είπε να κάνουμε το κτίριο σκόνη και να μην αφήσουμε κανέναν ζωντανό», είπε ο Ζαχάροφ.

Στις 3:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενα μπαραζ πυραύλων έπληξε τη δομή.

Ο Ζαχάρωφ είπε ότι η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα «μερικές παράπλευρες ζημιές», αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η παρουσία του εργαστηρίου αποδεικνύει κατηγορηματικά ότι το Deep State όχι μόνο έχει μεταφέρει την παραγωγή αδρενοχρωμάτων στην Ανατολική Ευρώπη αλλά και τις επεκτατικές επιχειρήσεις κλωνοποίησης. 






 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις