ΚΛΕΒΟΥΝ τα όργανα των… Παλαιστινίων και τα πουλάνε στη μαύρη αγορά!!!

 

Οι Παλαιστίνιοι είναι

σαν χρυσορηχείο για τους Εβραίους στο Ισραήλ όσον αφορά το παράνομο εμπόριο οργάνων. Όταν οι Εβραίοι χρειάζονται ανθρώπινα όργανα, σκοτώνουν ένα σωρό Παλαιστίνιους και μετά κλέβουν τα όργανά τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian: Ένας γιατρός παραδέχεται παθολόγους του Ισραήλ να συλλέγουν όργανα χωρίς τη συγκατάθεσή τους
Ο ξάδερφος ενός Παλαιστινίου Αμερικανού καταδικάστηκε σε φυλάκιση μετά τον θάνατό του! Το σώμα του κρατήθηκε στη συνέχεια στην κατάψυξη! Οι Ισραηλινοί αρνήθηκαν να επιστρέψουν τη σορό του στην οικογένειά του! Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν εκεί.
Στο Ισραήλ η φυλάκιση, για τους Παλαιστίνιους, συνεχίζεται και μετά θάνατον! Αυτό είναι ένα γεγονός που το αποκάλυψε πριν από αρκετά χρόνια το μεγάλο αμερικανικό περιοδικό THE NATION.
Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίζουν οι Παλαιστίνιοι σε καθημερινή βάση.

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Αυτό το άρθρο γράφτηκε τόσο εύστοχα ακριβώς ένα μήνα πριν από την εισβολή του Ισραήλ (μέσω της αντιπροσώπου ΤΟΥ Χαμάς) στο… ΙΣΡΑΗΛ στις 7 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ!!! Πάει ΚΑΛΑ απ’ ο, τι φαίνεται η βιομηχανία της…παράνοµης διακίνησης οργάνων σώµατος χάριν στον…«ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»!!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ  ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΜΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ..ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ;;;!!!….
Η εβραϊκή συμμετοχή στη διεθνή εμπορία οργάνων

 


Στο πρόσφατο άρθρο μου σχετικά με την ισραηλινή συλλογή οργάνων, επεσήμανα ότι το ισραηλινό ιατρικό κατεστημένο συμμετείχε βαθιά – αν και με τοπικό αλλά όμως συστηματικό τρόπο – στη συλλογή οργάνων από νεκρά πτώματα Παλαιστινίων που στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν είτε για τις ιατρικές έρευνες είτε πουλήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν ως μεταμοσχεύσεις. (1)

Αυτό που δεν έθιξα ήταν η εβραϊκή πτυχή στο διεθνές εμπόριο οργάνων. Οι απολογητές του Ισραήλ μπορεί να ουρλιάξουν με την ιδέα ότι είναι μια «παράλογη αντισημιτική θεωρία συνωμοσίας», (2), αλλά υπάρχουν πολλά στοιχεία για ουσιαστική εμπλοκή των Εβραίων σε αυτό το ΠΑΡΑΝΟΜΟ εμπόριο.

Αυτά τα στοιχεία έρχονται σε μεγάλο βαθμό με τη μορφή μιας σειράς συλλήψεων και διώξεων Εβραίων εγκληματιών για εμπορία παράνομων οργάνων και ακόμη και οργάνωση των ίδιων των παράνομων μεταμοσχεύσεων.

Ένα εξαιρετικό πρόσφατο παράδειγμα αυτού είναι η περίπτωση του Moshe Harel, για τον οποίον υπήρχε εκκρεμές ένταλμα συλλήψεως από την Interpol από το 2011 για οργάνωση παράνομων δωρεών οργάνων από φτωχούς Ανατολικοευρωπαίους και Τούρκους πολίτες (τους οποίους πέταξε στις εγκαταστάσεις του στην Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου) σε πλούσιους Ισραηλινούς καθώς και πλούσιους Εβραίους από τον Καναδά και την Πολωνία. (3) Ο Χάρελ πληρώθηκε μεταξύ 80.000 και 100.000 ευρώ από τους πελάτες του (αν και ένας ηλικιωμένος Ισραηλινός πλήρωσε 145.000 δολάρια) (4) και πλήρωσε στους δωρητές του το πολύ 12.000 ευρώ, ενώ σε κάποιους δεν μπήκε καν στον κόπο να πληρώσει καθόλου.

(5) Παρόμοιες επιχειρήσεις διεξήγαγε ο πρώην Ισραηλινός αστυνομικός και -δήθεν!– «επιζών του Ολοκαυτώματος» Gedalia Tauber, ο οποίος χρησιμοποίησε φτωχούς Βραζιλιάνους ως δωρητές για πλούσιους Ισραηλινούς  (6) ενώ ένας άλλος ισραηλινός ήρωας πολέμου και πρώην ταξίαρχος του Ισραηλινού Στρατού Meir Zamir χρησιμοποίησε φτωχούς Παλαιστίνιους ως δωρητές και τους μετέφερε σε χώρες του τρίτου κόσμου όπως το Αζερμπαϊτζάν και οι Φιλιππίνες για να υποβληθούν στις εγχειρήσεις.

Πράγματι, το 2006 το Ισραήλ «αποβλήθηκε από το πρόγραμμα δωρητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης επειδή πήρε όργανα αλλά δεν παρείχε και πολλά.» (9)

Επομένως, είναι απολύτως λογικό ότι οι Ισραηλινοί και οι Εβραίοι διεθνώς θα εμπλέκονται σε μεγάλο βαθμό τόσο στη συλλογή οργάνων –όπως απέδειξε κι αλλού– όσο και στη διακίνηση παράνομων δωρεών οργάνων από φτωχούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. γιατί οι Ισραηλινοί έχουν χρήματα αλλά λίγους δωρητές οργάνων. Ενώ οι φτωχοί παγκοσμίως έχουν πολλούς πιθανούς δωρητές οργάνων αλλά λίγα χρήματα.

Επομένως, πρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, η παγκόσμια βιομηχανία εμπορίας οργάνων είναι σημαντικά εβραϊκή τόσο στην πελατεία της όσο και σε εκείνους που διευθύνουν τις καθημερινές της δραστηριότητες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ ΑΕΡΟΠΛΆΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΝΩ ΈΠΑΙΡΝΕ ΚΑΎΣΙΜΑ (ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΑ;)ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΈΝΤΕ ΠΙΛΟΤΟΥΣ/ΠΛΗΡΩΜΑ ΝΕΚΡΟΎΣ, ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΟ ΚΟΥΚΟΎΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΆΓΩΝΟ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΡΑΓΕ;

    ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΑΕΡΟΠΛΆΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΛΕΜΩΝ ΖΩΝΏΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΑΧΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ CENTCOM,EUROCOM,KI OTI ΣΚΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ -COM, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΔΙΑΚΊΝΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ,ΠΑΙΔΙΩΝ,ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΟΠΛΩΝ,ΧΡΥΣΟΎ,ΔΙΑΜΑΝΤΙΏΝ κλπ.

    ΠΕΤΑΓΑΝ ΝΥΧΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΑΚΙΑ, ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ.ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....
    ΤΩΡΑ,ΜΕΤΑ ΤΟ "ΑΤΥΧΗΜΑ" ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ.ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ/ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΣΤΑ ΔΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΛΕΝΣΚΑΙΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ;
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑSSEL-AKIS ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο "ΚΟΥΚΛΟΣ" ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ BISEXUAL ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΝ ΛΑΙΔΗ ΜΑΚΒΕΘ.

    ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΘΑ ΛΥΠΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΑΓΙΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ.ΛΥΠΗΡΟ ΑΛΛΑ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ FBI ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΕΠΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΥΠΟΥ SCALL AND BONES ΩΣ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ;Ο ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΕΣ ΝΕΚΡΟΦΙΛΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΙΑΣΤΙΚΕΣ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑΤΕΣ ΓΙΟΡΤΟΥΛΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΖΑΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΡΑΜΑ" ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ!ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΑ;

    ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΟΜΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΆ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΜΕΤΑ;

    ΤΟΣΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΆ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΕ ΦΥΓΗ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ.

    ΡΙΤΑ





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις