Νέα Ζηλανδία: Υπερβολική θνησιμότητα 70% υψηλότερη από πέρυσι

 

Η Νέα Ζηλανδία ήταν

η χώρα πρότυπο του Zero Covid υπό τη μαθήτρια του Κλάους Jacinda Ardern. Το γεγονός ότι η δημοκρατία και τα θεμελιώδη δικαιώματα πετάχτηκαν στα μπάζα, προφανώς δεν ενόχλησε τους πολιτικούς. Τώρα όμως νέα δεδομένα δείχνουν ότι ούτε το Zero Covid ούτε η εκστρατεία εμβολιασμού έχουν βοηθήσει, αλλά αντιθέτως εξακολουθούν να προκαλούν τεράστια ζημιά, σύμφωνα με τον Δρ. Peter F Mayer.

Ο Νεοζηλανδός επιστήμονας Guy Hatchard, PhD, αναφέρει ότι το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης καταρρέει, αλλά οι τσάροι της υγείας αρνούνται και προσπαθούν απεγνωσμένα να καλύψουν τους θανάτους και να διαστρεβλώσουν την επιστήμη. Το TKP ανέφερε πρόσφατα για τους συνεχιζόμενους «αιφνίδιους και απροσδόκητους» θανάτους πιλότων, αθλητών και διασημοτήτων. Σχετικά με αυτό, όπως αναφέρθηκε, η υπερβολική θνησιμότητα θα τριπλασιαστεί έως το 2022 στις είκοσι πιο εμβολιασμένες πολύ ανεπτυγμένες χώρες.

Στη Νέα Ζηλανδία αυτή η τάση φαίνεται να συνεχίζεται, όπως φαίνεται από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία για την υπερβολική θνησιμότητα στη Νέα Ζηλανδία. Σύμφωνα με τη Hatchard, ο ΟΟΣΑ ανέφερε 577 επιπλέον θανάτους για τον Σεπτέμβριο του 2023 και την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, 17% περισσότεροι από τον μακροπρόθεσμο μέσο όρο. Αυτό ισοδυναμεί με έναν αριθμό 155 υπερβολικών θανάτων την εβδομάδα, υψηλότερο από αυτό που θα αναμενόταν για αυτήν την εποχή του χρόνου. Πέρυσι (2022) σημειώθηκαν 339 υπερβολικοί θάνατοι την ίδια περίοδο, 68 την εβδομάδα, που είναι 10% πάνω από τον μακροπρόθεσμο μέσο όρο. Ακόμη και αυτός ο αριθμός ήταν ρεκόρ. Το 2023, ο αριθμός αυτός θα είναι 70% υψηλότερος από τότε.

Ο Χάτσαρντ συνεχίζει:


«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πίσω από αυτούς τους 155 απροσδόκητους θανάτους τις τελευταίες εβδομάδες (22 την ημέρα) κρύβονται προσωπικές ιστορίες τραγωδίας. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει έναν αυξανόμενο αριθμό ρεπορτάζ εφημερίδων σχετικά με τον τούρμπο καρκίνο, τους ξαφνικούς θανάτους, τα καρδιακά επεισόδια, τα εγκεφαλικά, τις σπάνιες ασθένειες και τις οικογενειακές τραγωδίες, αλλά ό,τι αναφέρεται δεν χαράζει καν την επιφάνεια του τι πραγματικά συμβαίνει. Ο αριθμός των διαγνώσεων και των εισαγωγών στα νοσοκομεία αυξάνεται επίσης ραγδαία».

Όπως και με τις αναφορές για τους ξαφνικούς και απροσδόκητους θανάτους, παραδόξως κανείς δεν αναφέρει το εμφόλιο, «οι εξηγήσεις κυμαίνονται από το άγχος μέχρι την κακή τύχη και όλα τα ενδιάμεσα».

«Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα, οριστική απάντηση στο ερώτημα της ασφάλειας των εμβολίων μπορεί να δοθεί μόνο εάν το καθεστώς εμβολιασμού αναφέρεται στα πιστοποιητικά θανάτου. Μόνο τότε μπορεί να γίνει σύγκριση των ποσοστών θνησιμότητας μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων – ένα θεμελιώδες μέρος της καθιερωμένης επιστήμης που η κυβέρνηση έχει αγνοήσει, παρά τα στοιχεία από το εξωτερικό που δείχνουν ξεκάθαρα ένα σήμα ασφάλειας.

Από τις 30 Νοεμβρίου 2022, την τελευταία φορά που η Medsafe είχε κάτι να πει για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid, αναφέρθηκαν συνολικά 184 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό σε διάστημα δύο ετών, οι οποίοι βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση (που είναι σχεδόν ο ίδιος αριθμός με αυτή τη στιγμή συμβαίνει κάθε εβδομάδα!!!). Η Medsafe έκρινε «απίθανο» ότι 163 από αυτές τις περιπτώσεις σχετίζονται με τον εμβολιασμό, 15 απορρίφθηκαν ως ανεπαρκείς, ενώ μόνο 4 ταξινομήθηκαν ως σχετιζόμενες με το εμβόλιο. Αν διαβάσετε παρακάτω, θα δείτε ότι ο όρος «έρευνα» είναι στην πραγματικότητα παραπληροφόρηση».

Αυτό που είναι εντελώς παράξενο είναι ο χειρισμός όλων αυτών των αποκαλύψεων από την Pfizer, όπως τεκμηριώνεται σε αυτήν την ανάρτηση από τον CEO της Pfizer, Albert Bourla:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ο πρεζακας τα καταφερε μια χαρα να σκοτωσει οσο περισοοτερους μπορουσε και για αμοιβη τον μετεφεραν σε καλυτερη θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις