Έλον Μασκ: “Η Ευρώπη οδεύει προς εμφύλιο – Διοχετεύουν στις χώρες μουσουλμάνους με στρατιωτική εκπαίδευση”

 

Δείτε τι ανήρτησε ο δισεκατομμυριούχος


Τα εκατομμύρια ισχυρών νεαρών ανδρών, κυρίως μουσουλμάνων, συχνά με στρατιωτική εκπαίδευση και μαχητική εμπειρία, που έχουν εισέλθει, κατά τα φαινόμενα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι μια σοβαρή δύναμη που φαίνεται να υποτιμάται από τις κυβερνήσεις!

Με την αύξηση της έντασης στην Μέση Ανατολή, η βόμβα της παράτυπης μετανάστευσης που τοποθετήθηκε στην Ευρώπη μπορεί να ανά πάσα στιγμή να εκραγεί!!!

Αυτό ακριβώς άφησε να εννοηθεί ο Έλον Μασκ με ανάρτηση που έκανε, απαντώντας σε ανάρτηση στο Χ, πρώην Twitter!

Συγκεκριμένα, διαδικτυακό κανάλι στο X δημοσίευσε βίντεο με την λεζάντα: «Συγκρούσεις μεταξύ Βρετανών πατριωτών και μεταναστών στο Λονδίνο. Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της ΕΕ ήθελαν το χάος και το κατάφεραν».

Με τον Elon Musk να απαντά: «Η Ευρώπη φαίνεται να οδεύει προς τον εμφύλιο πόλεμο»!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Μεγάλη αποκάλυψη μας κάνει ο νεο "προφήτης" Ελλον Μασκ, λες κι απευθύνεται σ' αγουροξυπισμένα νήπια, την στιγμή που μόνο στη Γαλλία βρίσκονται γύρω στα 2500 τζαμιά, για χρόνια πολλά αν όχι δεκαετίες τώρα.
    Φαίνεται καλό παιδί το άτιμο κι η τραγική ειρωνεία είναι ότι τον έχουν αγκαλιάσει και οι υποτιθέμενοι αφυπνισμένοι τελευταία και συγκεκριμένα μετά την αγορά που έκανε του Τουίτερ για να "υπερασπιστεί" την ελευθερία του λόγου καθώς μας βομβαρδίζαν τα αντισυστημικά κανάλια κι έκαναν τους συστημικούς να αλλάζουν κι αυτοι μάσκα και να αρχίζουν να παίζουν τους φοβισμένους. Έκτοτε πολλοί το στήσανε στο φαγοπότι και στο χορό έχοντας δέσει τον γάιδαρό τους πως στην επομένη εκλογική αναμέτρηση θα χορέψουν στο ταψί τους αντιπάλους τους.
    Μέχρι και πρίν την μεγάλη αγορά των δεκάδων δισ. οι περισσότεροι λίγο -πολύ γνωριζαν τις “φιλάνθρωπες” προθέσεις του σαυρομάτη και αρκετοί τον είχαν κατατάξει στους πιό επικίνδυνους αθεράπευτα ψυχοπαθείς όπως κι άλλους του ιδίου εκτροφείου.
    Κι επειδή δεν πιστεύω σε θαύματα είναι αδύνατον να δεχθώ ότι ο Ελλον Μασκ θεραπεύτηκε ολονυκτίς, για να εμφανίζεται τώρα καθημερινά και να μας δείχνει τις ανησυχίες του για το ανθρώπινο γένος. Μακάρι ν’ αποδειχθεί το αντίθετο.
    Αλλά καθόλου δεν θα έβλαπτε να τον γνωρίσουμε λιγάκι πιό κοντά.

    https://ugetube.com/watch/elon-musk-partners-with-wef-mp4_aszkEHbdxAo5I6v.html

    Στο βίντεο που ακολουθεί, εκτος απο τον Μασκ θα γνωρίσουμε επίσης κι άλλους πολλούς “σωτήρες” από κοντά, από τον μοναδικόν αυτοδιμηούργητον και με Ό@ΡΧΕΙΣ Dr Shiva,
    Ο τίτλος του βίντεο, “ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ” τα λέει όλα.

    https://ugetube.com/watch/destroy-zionism-save-humanity-dr-shiva-ayyadurai-mit-phd_VoCfKWWfcQMZsMt.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις