Η JAG "χαιρετησε" 250 τον Οκτώβριο

 

Το προσωπικό του Γενικού Εισαγγελέα

του Δικαστή του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών στο Camp Blaz εκτέλεσε περισσότερους από 250 κακοποιούς του Deep State τον Οκτώβριο, είπαν πηγές στο Γκουάμ .

Όπως αναφέρθηκε τον Σεπτέμβριο, η JAG απαγχόνησε πέντε από τους 100 γιατρούς που καταδικάστηκαν για απίστευτα εγκλήματα COVID-19 κατά των πολιτών και υποσχέθηκε να κρεμάσει τους υπόλοιπους όταν ήταν δυνατόν.

Αυτές οι θανατικές ποινές, είπε η πηγή μας, ξεκίνησαν στις 5 Οκτωβρίου και έληξαν στις 27 Οκτωβρίου, με τον JAG να κανει έως και 12 απαγχονισμούς την ημέρα. Οι τιμωρίες επιβλέπονταν είτε από τον ναύαρχο Johnathon Stephens είτε από τους εκπροσώπους του, οι οποίοι είχαν την ατυχια να άκουγαν τους κάποτε προκλητικούς συμπαθούντες του Deep State να ικετεύουν ξαφνικά για τη ζωή τους πάνω από την αγχόνη, με τα θλιβερά κλάματα τους να φωνάζουν για έλεος. Τουλάχιστον οι μισοί φαινομενικά μετάνιωσαν λίγες στιγμές πριν αντιληφθουν τον χαμό τους.

«Είναι εκπληκτικό πόσο τολμηροί είναι μέχρι να δουν τη θηλιά. Μάλλον τους φαίνεται σουρεαλιστικό μέχρι να το νιώσουν στο λαιμό. Μόνο τότε συνειδητοποιούν, τουλάχιστον μερικοί, αφού πολλοί από αυτούς δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βριζουν τον ναύαρχο καθώς αιωρούνται στην εξέδρα», είπε η πηγή μας.

Η JAG έστειλε βίντεο του θανάτου τους στο CDC, το NIH και το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, πρόσθεσε.

Νεκροί είναι επίσης οι 160 από τους 165 στρατιώτες του Fort Drum που συμμετείχαν σε εκπαιδευση μάχης με ζωντανά πυρά ενάντια σε χαρτόνι και ξύλινα ομοιωματα διακοσμημένα με ρούχα MAGA σε μια πόλη από κόντρα πλακέ κοντά στη στρατιωτική βάση.

Το δικαστήριο του Camp Blaz συνέβη στις 19 Σεπτεμβρίου και είδε τον συνήγορό τους που είχε διοριστεί από την JAG να προσφέρει μαρτυρία που απογοήτευσε τον ναύαρχο Stephens και την ομάδα τριών αξιωματικών που επέλεξαν να σταθμίσουν τα πλεονεκτήματα της υπόθεσης. Καθ' όλη τη διάρκεια ενός ωριαίου προοιμίου, επέμεινε ότι οι πελάτες του ήταν αθώοι επειδή είχαν υπακούσει σε εντολές που είχαν δοθεί από έναν αξιωματικό και έναν ανώτερο υπαξιωματικό, και ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να κριθούν ένοχοι.

«Η αστοχία στην κρίση δεν είναι έγκλημα. Αυτοί είναι νέοι άνδρες, κάποιοι με οικογένειες. Το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο», είπε ο συνήγορος υπεράσπισης. «Ο Ανώτερος τους παρέσυρε. Αυτή είναι η εξήγηση».

Δεν μπορούσε, ωστόσο, να εξηγήσει ορθολογικά γιατί πολλοί από τους κατηγορούμενους είχαν λάβει από το Υπουργείο Άμυνας 5.000 δολάρια μηνιαίες επιδοτήσεις επιπλέον της βασικής αμοιβής τους. Ονόμασε απλώς τις εκταμιεύσεις γραμματειακά και λογιστικά λάθη στα οποία ο κατηγορούμενος δεν είχε κανέναν έλεγχο.

Αυτό το επιχείρημα διαλύθηκε όταν ο ναύαρχος Stephens κάλεσε πέντε συνεργάσιμους μάρτυρες στην εξέδρα, ο καθένας από τους οποίους ομολόγησε ότι πληρώθηκε για να συμμετάσχει σε έναν «αντι-Τραμπ» συνασπισμό του στρατού των ΗΠΑ, προετοιμάζοντας έναν μελλοντικό ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον του προέδρου Τραμπ και των υποστηρικτών του. Είπαν ότι είχαν ορκιστεί πίστη στον Πρόεδρο Μπάιντεν και θα σκότωναν με εντολή του, λέγοντας, ωστόσο, ότι δεν είχαν ιδέα ποιος ακριβώς εξουσιοδότησε τις πληρωμές.

Σε πολλές περιπτώσεις, ο συνήγορος υπεράσπισης χαρακτήρισε τους μάρτυρες της κατηγορίας «αναξιόπιστους καιροσκόπους» και ζήτησε να δικαστούν λόγω πληθώρας «περιστατικών αποδεικτικών στοιχείων».

Στο τέλος, το βούλευμα τάχθηκε στο πλευρό της κατηγορίας και συνέστησε στους κατηγορούμενους να κρεμαστούν από το λαιμό μέχρι να πεθάνουν για προδοσία .

Οι εκτελέσεις τους έγιναν επίσης τον Οκτώβριο και ένα βίντεο εστάλη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ερωτηθείσα τι συνέβη με τους πέντε στρατιώτες που συνεργάστηκαν με την JAG, η πηγή μας είπε: «Αποδέχτηκαν μια συμφωνία.Θα εδιναν σημαντικες πληροφοριες με ανταλλαγμα τη ζωη τους και 15 χρόνια πίσω από τα κάγκελα». 







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις