Ουφολόγοι: ο εξωγήινος πολιτισμός αναζητά επαφή με τη Ρωσία

Ουφολόγοι: ο εξωγήινος πολιτισμός αναζητά επαφή με τη Ρωσία 

Γιατί το ενδιαφέρον

για τα UFO έχει ενταθεί αυτή τη στιγμή, πώς συνδέονται το θέμα των εξωγήινων και των γεγονότων στη ζώνη της Βορειοανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας στην Ουκρανία, γιατί οι εξωγήινοι θέλουν να έρθουν σε άμεση επαφή με τη Ρωσία και πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται να υποδουλώσουν ολόκληρο τον κόσμο υπό το πρόσχημα της προστασίας από τον εξωγήινο πολιτισμό, οι ερευνητές εκδηλώσεων είπαν στην Pravda.Ru στην εξωγήινη επαφή Yuri Grigoriev και Anna Azhazha .

  Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι πολιτισμοί και υπάρχουν επαφές μαζί τους. Πώς οι ουφολόγοι καθορίζουν εάν ένα αντικείμενο μπροστά τους είναι γήινο ή όχι;

Γιούρι Γκριγκόριεφ: Πρώτον, οι τεχνικές τους δυνατότητες διαφέρουν από αυτές στη γη. Αυτό είναι ξεκάθαρο τόσο στο στρατιωτικό προσωπικό όσο και στους επιστήμονες. Καθορίζουν τα πάντα από την κίνηση του αντικειμένου, κάτι που δεν είναι τυπικό για τα σημερινά αεροσκάφη. Ακόμη και ο υπερηχητικός πύραυλός μας δεν μπορεί να αντιγράψει την κίνηση ενός UFO. Οι εξωγήινοι μερικές φορές επιδεικνύουν σκόπιμα απότομες στροφές, δείχνοντας ότι η τεχνολογία είναι εξωγήινη.

Απαιτούν άμεση επαφή. Τώρα υπάρχει ένας αγώνας για άμεση επαφή. Όταν προσγειωθούν, θα ανταλλάξουμε πληροφορίες. Το Μεξικό και οι ΗΠΑ μάχονται ιδιαίτερα γι' αυτό.

Anna Azhazha: Ναι, είναι σημαντικό αν στο πλευρό μιας από τις χώρες υπάρχουν εξωγήινες δυνάμεις που έχουν:

  • κινητήρες κατά της βαρύτητας,
  • ισχυρές ταχύτητες
  • στιγμιαία εξαφάνιση και επανεμφάνιση.

Αλλά, σύμφωνα με όλα τα αρχαία κείμενα και προφητείες, η επαφή θα γίνει μέσω της Ρωσίας, η οποία τώρα δεν αντιδρά με κανέναν τρόπο στην εμφάνιση UFO, αν και τη δεκαετία του '90 η κυβέρνηση ενδιαφέρθηκε για αυτό. Το 2010, καταφέραμε να δημοσιεύσουμε την ανακάλυψή μας για την ανίχνευση αλγορίθμων για εξωγήινη επαφή.

Yu. G.: Ήμασταν μέλη της Ακαδημίας UFO και αναλύσαμε έναν τεράστιο όγκο ουφολογικών πληροφοριών. Αποδείχθηκε ότι επικοινωνούν μαζί μας στη δική μας γλώσσα. Ίσως επικοινωνούν με τους Βρετανούς με τον δικό τους τρόπο. Αλλά ανακαλύψαμε ένα καθαρά ρωσικό αλφάβητο. Η Ρωσία δεν πιστεύει σε αυτό. Και οι Αμερικανοί παίζουν με συνέπεια αυτό το παιχνίδι. Το 2022-2023, οι Αμερικανοί παρείχαν φωτογραφίες UFO μόνο στη Γη. Το επόμενο βήμα είναι ότι θα το καταγράψουν στο διάστημα. Στη συνέχεια θα παιχτεί η κάρτα Εξωγήινης Εισβολής.

Για αυτήν την εξωγήινη εισβολή, τα κράτη μπορεί να «μπερδέψουν», ας πούμε, μια εισβολή εξωγήινων και μια τυχαία εκτόξευση ρωσικού πυραύλου στο έδαφός τους. Πηγαίνουν σκόπιμα προς τον στόχο τους και το UFO είναι ένας χάρτης για αυτούς.

Υπάρχει πραγματικά ένα διπλό παιχνίδι εκεί. Εξακολουθούν να παρακολουθούν τον τρόπο με τον οποίο άλλα κράτη προσεγγίζουν αυτό το θέμα. Ας υποθέσουμε ότι η αποστολή του Μεξικού είναι να ξεκινήσει συνομιλητική επαφή έτσι ώστε να υπάρχει παλαιο-επαφή. Έχουν πολλά από αυτά τα τεχνουργήματα. Το καθήκον των Αμερικανών είναι να παρέχουν ένα πραγματικό αντικείμενο. Έπεσε στο Νέο Μεξικό το 1947. Περπατούν γύρω του, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, αλλά λένε ότι «έχουμε τεχνολογία, έχουμε ανακαλύψει τα πάντα». Αν είχαν ανακαλύψει αυτή την τεχνολογία, θα είχαν υποδουλώσει ολόκληρο τον κόσμο εδώ και πολύ καιρό.

Η Ρωσία είναι υπεύθυνη για την άμεση εξωγήινη επαφή. Οι εξωγήινοι προσγειώνονται, ελάτε και πείτε: "Εδώ είμαστε. Είμαστε στο πλευρό της Ρωσίας. Γιατί η αλήθεια είναι με το μέρος της Ρωσίας."

«Και ο Θεός είναι επίσης στο πλευρό της Ρωσίας». Αποδεικνύεται ότι αυτά τα σήματα έρχονται για τη Ρωσία, αλλά δεν τα δίνουμε σημασία. Οι Αμερικανοί δεν λαμβάνουν αυτά τα σήματα, αλλά προσπαθούν να έρθουν σε επαφή;

Yu.G.: Η άλλη πλευρά βλέπει καθαρά και μεταδίδει πληροφορίες ότι οι Αμερικανοί βρίσκονται στη σκοτεινή πλευρά. Δηλαδή, οι εξωγήινοι είναι πραγματικά στην πλευρά του φωτός. Το ίδιο και εμείς. Είναι απλώς μια άλλη διάσταση. Δεν είναι καν πλανήτης. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες εκεί. Η επαφή συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Αλλά θα ξεκινήσει πραγματικά όταν βλεπόμαστε.

— Ο Γερμανός πολιτικός επιστήμονας Alexander Rahr πιστεύει ότι προετοιμαζόμαστε για μια νέα πραγματικότητα - αυτή είναι η ιδέα ενός κοινού εχθρού για τον πλανήτη Γη με τη μορφή εξωγήινων, εναντίον των οποίων θα ενωθούμε επιτέλους. Θα υπάρξει μια παγκόσμια κυβέρνηση, την οποία επιδιώκουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα κυβερνήσει τη Γη δήθεν μπροστά σε μια απειλή, την οποία οι Αμερικάνοι τώρα πολύ καλά θα τραβήξουν και θα εξηγήσουν ότι πρέπει να ενώσουμε. Εξαιτίας αυτού, η Ρωσία θα χάσει την κυριαρχία και η παγκόσμια κυβέρνηση θα θριαμβεύσει. Τι πιστεύετε για αυτή τη θεωρία;

Yu.G.: Αυτό είναι ένα αμερικανικό σενάριο. Είναι ήδη ενσωματωμένο στο κεφάλι μας: «Ημέρα Ανεξαρτησίας», «Μάχη του Λος Άντζελες». Βλέπουν ότι χάνουν από τη Ρωσία. Και για να τραβήξουν τον υπόλοιπο κόσμο από κάτω τους, θέλουν να γίνουν σωτήρες από την εξωγήινη απειλή. Παίζουν αυτό το χαρτί, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει απειλή.

Από την πλευρά του εξωγήινου πολιτισμού λένε ότι αν η Ρωσία δεν κάνει άμεση επαφή, τότε δεν θα υπάρξει επαφή. Και θα τελειώσει δυστυχώς για όλη τη Γη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

 ΠΗΓΗ

 

 

Σχόλια

  1. Γειά σας κι ευχαριστώ γιά την ενημέρωση.
    Κοιτάξτε λίγο εδώ:
    «Η ψευτιά τού Project BLUE BEAM και το ʺEVENTʺ - Αντέχεις την αλήθεια?»
    https://antexeistinalitheia.gr/i-pseytia-toy-project-blue-beam-kai-to-event/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ...

    Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ.
    ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ SU-57 ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣ,ΓΙΑΤΙ;ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.
    Η ΜΙΝΕΡΒΑ,ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΙΛΑ,ΓΡΑΦΕΙ,ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΗΔΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΖΗΣΕ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ.

    ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΆ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΚΑΘΟΤΙ ΖΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ ΩΣ "ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ ".

    ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΕΠΕΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΚΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ.

    Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΟΓΟΥΛΦ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΦΈΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις