ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΚΑΡΔΙΑ

 


Καταστροφή

ενός ισραηλινού άρματος μάχης Merkava 4 

σε αστικό αγώνα στη Γάζα από έναν άνδρα με ....."πουλόβερ", 

κοντομάνικα (σε έντονα χρώματα, ούτε καν παραλλαγή), αθλητικά....

και ένα RPG-7. 

Φυσικά με περίσσεια καρδιά 

και διδύμους αρσενικούς αδένες μεγέθους kettlebell  




ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Εχω ξαναγραψει οτι δεν ειμαι ουτε με τους τζιχαντιστες της Χαμας ουτε με τη κυβερνηση του Ισραηλ.

Ομως για να πολεμας εναν ανωτερο αντιπαλο ετσι χρειαζεται ...ψυχη....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αντε να ερθουν εδω για "ταχυρυθμα".....

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.pronews.gr/kosmos/pos-to-israil-dimiourgei-megalo-kyma-palaistinion-metanaston-tha-paroume-indous-ergates-pou-tha-tous-steiloun/

    Και σε λίγο καιρό οι "σύμμαχοί" μας Ισραηλινοί, θα στείλουν πολλούς από εαυτούς εδώ, στον κάδο απορριμμάτων της οικουμένης.
    Ο διαμελισμός και καταστροφή της Ελλάδος είναι πολύ πολύ κοντά.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας δούμε ακόμη μιά φορά την υπέροχη ψυχή της νεαρής ηρωίδας Αχέντ Ταμίμι σε ζωντανή σκηνή πριν 10 χρόνια στο ντοκιμαντερ που αξίζει να το δούν ολόκληρο όλοι οι Έλληνες για ένα μικρό διάλειμμα από την σαβούρα που ταίζουν τον κόσμο τα πορνοκάναλα της επίσημης ενημέρωσης και όχι μόνο.
    Η συγκεκριμένη σκηνή μετα το 45:50 του βίντεο.....ένα ουσιώδες μάθημα για όλους και ένα χαστούκι στα παιδοβόρα τέρατα της οικουμένης.
    Εδώ τα δυό γυμνά χεράκια με την δύναμη της ΝΕΜΕΣΗΣ έτοιμα να γροθοκοπήσουν τα σιδηρόφρακτα κτήνη, τα καταδικασμένα νομοτελεικά να έχουν την ίδια τύχη των μεγακέρων και στεγοσαύρων. Διαδώστε το παντού, γιατί η γενοκτονία η μάλλον Γεωκτονία που ξετυλίγεται σήμερα μπροστά στα μάτια μας, είναι ένα καταχθόνιο σχέδιο πολλών χιλιετηρίδων:

    https://ugetube.com/watch/israel-gaza-war-2013-thank-god-its-friday-halamish-settlement-a-weekly-ritual-of-protest-and-bloodsh_fTbyVlr2RztzRgA.html

    Κοσμάς




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κόσμος επιτέλους αρχίζει και βλέπει τα πραγματικά πρόσωπα των διαχρονικά μισανθρώπων και προπάντων μισελλήνων...γενοκτόνων.

    https://ugetube.com/watch/the-blood-flows-as-israeli-war-crimes-intensify_K5eo74eckTQiZFh.html

    https://ugetube.com/watch/10-000-palestinians-held-hostage-by-israel-while-bombing-the-gaza-strip-daily_pUUS4pGHayVOgyc.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι ακροδεξιοί και εθνικιστές σιωνιστολάγνοι υπεστήριξαν την σφαγή των Παλαιστινίων βαφτίζοντάς την "δικαίωμα αυτοάμυνας του Ισραήλ", φέρουν το 100% της ευθύνης για τον εκτοπισμό των χιλιάδων Παλαιστινίων που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα ως πρόσφυγες και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, με εντολή της ΕΕ.
    Δηλαδή τα ελληνόφωνα φιλοσιωνιστικά σούργελα υπεστήριξαν την σιωνιστική εισβολή και κατοχή της Γάζας ώστε το παλαιστινιακό πρόβλημα, από τις πλάτες του Ισραήλ να μετακυλιστεί στις πλάτες των Ελλήνων.
    ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΣΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ. Η Γάζα και εκεί που κτύπησε η Χαμάς είναι κατεχόμενο έδαφος ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΗΕ.
    ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟΛΑΓΝΩΝ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.
    https://www.facebook.com/IphicratisAmyras
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις