ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ....?


Νέο νομοσχέδιο στη Γερουσία της Γαλλίας: η προσβολή του Ισραήλ τιμωρείται με δύο χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 75.000 ευρώ. Αυτό λέει πολλά για το ποιος ελέγχει τη Γερουσία της Γαλλίας

 Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας Γάλλος γερουσιαστής πρότεινε να αποσυρθεί η Χρυσή Μπάλα του Καρίμ Μπενζεμά και να αφαιρεθεί η γαλλική του υπηκοότητα επειδή υποστήριζε την Παλαιστίνη 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Τι είναι κείνο που κάνει νιάου-νιάνου στα κεράμύδια;....ρωτά ο ένας από τα νέα ζευγάρια της νέας εποχής τον άλλον, στην προσπαθειά του να τον καταφέρει να παίξει τον ενεργητικό ρόλο μετά από καυγά που είχαν για τίνος ήταν η σειρά.
    Τον έπεισε τελικά να του πει ένα αίνιγμα κι αν το έλυνε θα πρεπε να παίξει τον επιβήτορα......σκέφτηκε λοιπόν να τον στριμώξει με το παραπάνω.
    Έκανε πως σπαζοκεφαλιάστη ο ερωτώμενος για να βρεί την απάντηση.....και μετά του απαντά: ο σκύλος.
    Το βρήκες ρε πο@στη μου! του ανταπαντά ο πρώτος.
    Τώρα, μετά από όλα που έχουν συμβεί τουλάχιστον τα 30 τελευταία χρόνια να μην τ' αραδιάζουμε πάλι για να γεμίζουμε σελίδες, μερικοί αν όχι η συντριπτική πλειοψηφία ακόμη αναρωτιούνται ποίοι είναι οι κυρίαρχοι που καθορίζουν την μοίρα των λαών και μάλιστα την στιγμή που οι ίδιοι ανοιχτά και ευθαρσώς μας εμπαίζουν, μας φτύνουν κατάμουτρα και μας υπολογίζουν ως έντομα.
    ----"Είμαστε διαφορετικοί απ' αυτούς τους τρομοκράτες".....λέει η δουλική σκυλίτσα της Ιταλίας στον αρχιχασάπη του ανθρωπίνου γένους, που πουλάει την πιό απαίσια μισαρή μούρη του ως αντιπροσωπευτική του ανθρωπίνου πολιτισμού και των δυνάμεων του φωτός. Δείτε και φρίξτε:

    https://odysee.com/@Commando:7/we-are-different-from-those-terrorists-israels-netanyahu-meets-italian_KFqNtZTU:0

    Aυτά τα ελάχιστα για τώρα και την επομένη ίσως αγγίξουμε την ρίζα του κακού που ο πέπλος κρατάει καλά φυλαγμένα, που μας το πετάει κι ως μήνυμα το ίδιο μισελληνικό τέρας εδώ:

    https://odysee.com/@gegenpol:4/netanjahu-netanyahu-israel-krieg:d

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eric Montana: οι Σιωνιστές μας έχουν κάνει υποπολίτες όπου κι αν έχουν την εξουσία. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ!!!!!
    Και δεν μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί γιατί αρνούμαστε να είμαστε, μέσω της σιωπής μας, οι αντικειμενικοί συνεργοί των χειρότερων εγκληματιών που γνώρισε ο κόσμος. Δεν μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί γιατί αντιμετωπιζόμαστε ως αντισημίτες από τους παγκόσμιους πρωταθλητές του ρατσισμού είναι απλώς μια γελοία προσπάθεια εκφοβισμού.
    Δεν μπορούμε πλέον να σιωπούμε γιατί τα τραπεζικά καρτέλ, οι απάτριδες χρηματοπιστωτικοί μηχανισμοί και οι συνεργοί τους μας δηλητηριάζουν με όλα τα δυνατά μέσα: φαγητό, νερό, chemtrails, φάρμακα, εμβολιασμούς, ρύπανση.
    Δεν μπορούμε πλέον να βγάζουμε το σκασμό γιατί γινόμαστε μάρτυρες γενοκτονίας εμβολίων, παράλογων πολέμων για να αποσπάσουν την προσοχή των μαζών, σφαγών αμάχων πληθυσμών, γυναικών, παιδιών, ηλικιωμένων στη Γάζα.
    Δεν μπορούμε πλέον να σιωπούμε για τις εγκληματικές συνωμοσίες που σκαρφίζονται από αυτούς τους τρελούς που ισχυρίζονται ότι κυριαρχούν και κυβερνούν τον κόσμο με το πρόσχημα ότι τους «εξέλεξε» ένας Θεός.
    https://dimpenews.com/2023/11/05/eric-montana-%ce%bf%ce%b9-%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις