Ο ρόλος του Ερντογάν, οι ποδιτσες και ο 3ΠΠ

Η εξήγηση του τι συμβαίνει στις μέρες μας και ο ρόλος του Ερντογάν σε όλα αυτά γίνεται σαφής από το μέρος του σχεδίου όπως εξήγησε ο Ελευθεροτέκτονας Albert Pike σε επιστολή του προς τον Ιταλό συνάδελφό του Mazzini το 1871.

“Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα προκύψει εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές μεταξύ των πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (Τα Αραβικά Κράτη) και ο πολιτικός Σιωνισμός (Ισραήλ) θα καταστρέψουν ο ένας τον άλλο. Οι άλλες χώρες, εν τω μεταξύ, θα διαιρεθούν απελπιστικά και θα συμμετάσχουν στον αγώνα μέχρι να εξαντληθούν πλήρως σωματικά, ηθικά, πνευματικά και οικονομικά.Θα ρίξουμε τους μηδενιστές και τους άθεους στη μάχη και θα επιφέρουμε τεράστιες κοινωνικές καταστροφές που θα καταστήστε σαφές σε αυτές τις χώρες ότι αυτό προκαλείται από τον απόλυτο αθεϊσμό, ο οποίος με τη σειρά του είναι η αιτία όλης αυτής της σκληρής και αιματηρής βίας».

Όπως ο Χίτλερ ήταν τελικά μια καταστροφή για τον γερμανικό λαό, ο Ερντογάν θα είναι τελικά μια τρομερή καταστροφή για τον τουρκικό λαό. Ξυπνήστε, Τούρκοι, και συνειδητοποιήστε ότι ο εχθρός σας δεν έρχεται από έξω και ότι δεν είναι οι Κούρδοι, αλλά ένας εχθρός που, ως συνήθως, αναδύεται από μέσα. Μέσα από τις μυστικές στοές και λέσχες με φούστες. Διαφορετικά δεν γίνονται ηγέτες και δεν φτάνουν ποτέ στην κορυφή της πυραμίδας.

Ο Ερντογάν είναι φυσικά Τέκτονας, ορίστε ένα αντίγραφο της κάρτας μέλους του από την εποχή που ήταν μικρός.

Για τους υποστηρικτές του Ερντογάν που θα φωνάξουν γρήγορα ότι πρόκειται για πλαστογραφία και ίσως είναι, εδώ είναι μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ο Ερντογάν ξεκαθαρίζει με πολλούς τρόπους ότι είναι μέλος της «λέσχης». Όπως είναι γνωστό, το κάνουν συχνά με χειρονομίες.

 

Χίτλερ και Ερντογάν


To 2015, στο νέο παλάτι του Ερντογάν πραγματοποιήθηκε διεθνές συνέδριο ασφαλείας, το οποίο κόστισε 750 εκατομμύρια δολάρια.

Ένας δημοσιογράφος της τουρκικής Hurriyet Daily έμεινε έκπληκτος από το εσωτερικό της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.

Υπάρχει ένα τεράστιο τραπέζι στο χολ. Το τραπέζι μοιάζει με οπλή αλόγου και στο κέντρο του κενού χώρου υπάρχει μια συμπαγής πυραμίδα. Αυτό που μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες είναι αυτή η πυραμίδα από γρανίτη και ένα ρολόι είναι τοποθετημένο σε κάθε έναν από τους τέσσερις τοίχους. Από κάτω τοποθετούνται λευκά λουλούδια.

Είναι καλό που έγινε από τον πρόεδρο, γιατί η αντιπολίτευση θα έλεγε σύντομα το εξής: “Η πυραμίδα και το μάτι στη μέση μιας πυραμίδας είναι σύμβολο των Ελευθεροτέκτονων.” Και πράγματι, μέσα στις τριγωνικές επιφάνειες της πυραμίδας μπορείτε να δείτε τις καμπάνες να μοιάζουν με μάτι.

Αλλά, αφού απέχω από τις θεωρίες συνωμοσίας, δεν μου αρέσει καθόλου αυτό.

Πολύ λογικό για έναν Τούρκο δημοσιογράφο.

Το άρθρο δεν περιέχει φωτογραφίες του εν λόγω δωματίου και δεν είναι εύκολο να βρεθούν με μια αναζήτηση, αλλά μάλλον εννοεί αυτό:

Η (φαινομενική) μάχη μεταξύ Μουσουλμάνων και Σιωνιστών (αλλά και Χριστιανών και μη) θα ξεσπάσει σύντομα σε όλα τα μέτωπα, γιατί έτσι σχεδιάζεται εδώ και αιώνες.

Ας πάμε ξανά στον Άλμπερτ Πάικ που έγραψε το 1871:

Οι άλλες χώρες, εν τω μεταξύ, θα είναι απελπιστικά διχασμένες και θα συμμετάσχουν στη μάχη μέχρι να εξαντληθούν πλήρως, σωματικά, ηθικά, πνευματικά και οικονομικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις