Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ κατευθύνθηκαν για κάποιου είδους εκδήλωση "μαύρου κύκνου"


Τα σημάδια πολλαπλασιάζονται ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ οδεύουν προς κάποιου είδους εκδήλωση μαύρου κύκνου. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι και οι δύο χώρες θα πάψουν να υπάρχουν με τη σημερινή τους μορφή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ -η πηγή της εξουσίας για τους σατανιστές- βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Αν πάει ετσι, τότε όλα όσα βρίσκονται κάτω από αυτό, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η BIS, η Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, τα Ηνωμένα Έθνη και το 90% των διεθνών εταιρειών του κόσμου θα καταρρεύσουν και θα τεθούν υπό νέα διαχείριση.

Τα σημάδια της κατάρρευσης του FRB είναι πολλαπλά. Όπως έχουμε σημειώσει προηγουμένως, το επιτόκιο FRB του 5,25% έχει καταδικάσει μαθηματικά τουλάχιστον τις μισές τράπεζες των ΗΠΑ, επειδή έχει υποτιμήσει όλα τα μηδενικά ή σχεδόν μηδενικά επιτόκια στα βιβλία τους. Το FRB καταφεύγει τώρα σε δόλια λογιστικά για να κρύψει το τραπεζικό τρέξιμο που προκύπτει. 

 

 

Αυτό φάνηκε όταν οι καταθέσεις στις περισσότερες από τις μεγάλες τράπεζες των ΗΠΑ (ιδιοκτήτες του FRB) «καθυστέρησαν» από το δίκτυο του FRBs Automated Clearing House (ACH).

 https://edition.cnn.com/2023/11/03/investing/bank-deposit-outage/index.html

 Αυτό προφανώς επέτρεψε στο FRB να χρησιμοποιήσει πλαστη "εποχιακή προσαρμογή" για να μετατρέψει μια εκροή καταθέσεων 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων (τραπεζική κίνηση) σε εισροή 52 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό το τέχνασμα αύξησε ως δια μαγείας τις καταθέσεις κατά 168 δισεκατομμύρια δολάρια από τον Απρίλιο. Εφόσον οι κανόνες του FRB επιτρέπουν 1000 φορές μόχλευση, αυτές οι ψεύτικες καταθέσεις επιστρέφουν «χρηματοοικονομικά μέσα» αξίας 168 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Με άλλα λόγια, όλος ο οικονομικός οίκος των καρτών στηρίζεται σε ένα θεμέλιο απάτης.

 https://www.zerohedge.com/markets/fed-fkery-turns-massive-33bn-bank-deposit-outflow-51bn-inflow

 Οι τράπεζες των ΗΠΑ κλέβουν επίσης τώρα τα χρήματα των πολιτών. Πολλοί πελάτες τραπεζών λαμβάνουν επιστολές που λένε ότι όλοι οι λογαριασμοί επιταγών και ταμιευτηρίου τους έχουν κλείσει. Η εξήγηση, εάν υπάρχει, είναι κάτι σαν "Σύμφωνα με τη συμφωνία του λογαριασμού σας, μπορούμε να κλείσουμε τον λογαριασμό σας για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή."

 https://dnyuz.com/2023/11/05/why-banks-are-suddenly-closing-down-customer-accounts/

 Αυτό συμβαίνει και στην Αυστραλία και σε άλλες χώρες που ελέγχονται από το KM.

 


 Οι KM πιέζουν επίσης απεγνωσμένα να θέσουν εκτός νόμου τα μετρητά και να μας αναγκάσουν σε μια ψηφιακή φυλακή. Το νέο σύστημα διατραπεζικής επικοινωνίας FedNow είναι «ενδεχομένως αντισυνταγματικό» και «απειλεί τις ίδιες τις ελευθερίες που όλοι οι Αμερικανοί πολίτες που αγαπούν την ελευθερία πρέπει να αγαπούν», λέει ο εκδότης του περιοδικού Bitcoin, Mark Goodwin, ως απάντηση σε μια προσπάθεια του FRB να φιμώσει την κριτική των δημοσιεύσεών του. αυτό το σύστημα.

 

 https://bitcoinmagazine.com/legal/federal-reserve-threatens-to-sue-bitcoin-magazine

 Αυτές οι κινήσεις συνδέονται με την επερχόμενη προθεσμία της 15ης Νοεμβρίου για την αμερικανική κυβέρνηση να «αυξήσει το όριο του χρέους». Ακούμε τους Κινέζους και άλλους πιστωτές των ΗΠΑ να είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν το σόου του αμερικανικού «κυβερνητικού» τσίρκου να συνεχιστεί άλλο.

Αυτό το οικονομικό πρόβλημα είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πιθανό ένα γεγονός πολιτικού ή στρατιωτικού τύπου μέγα μαύρου κύκνου. Στο παρελθόν, το FRB έχει ανταποκριθεί σε κρίσεις αυτού του είδους με γεγονότα όπως το 911, η Φουκουσίμα και πιο πρόσφατα η πανδημία και η παγκόσμια απόπειρα γενοκτονίας με εμβόλια.

Μια πιθανότητα είναι ότι σχεδιάζεται για το Ισραήλ κάποιο είδος ολοκαυτώματος ή μαζικής θυσίας στον Σατανά. Λαμβάνουμε αξιόπιστες αναφορές από ξένους διπλωμάτες που εδρεύουν εκεί ότι μεγάλα τμήματα της χώρας έχουν εκκενωθεί στην Ουκρανία. Αυτά συμπίπτουν με αναφορές από τη Ρωσία ότι έχουν στηθεί οδοφράγματα στην Ουκρανία και μόνο άτομα που μπορούν να αποδείξουν ότι είναι Εβραίοι επιτρέπεται να τα προσπεράσουν.

Πηγές της Μοσάντ υποστηρίζουν περαιτέρω ότι το Ισραήλ ως εταιρεία έχει λήξει στις 31 Οκτωβρίου. Επίσης, η Κίνα έχει αφαιρέσει το Ισραήλ από τους χάρτες της.

Σε απάντηση, ο Νετανιάχου εμφανίστηκε δείχνοντας έναν χάρτη του Ισραήλ μείον τη λωρίδα της Γάζας. Το τελευταίο πράγμα που μένει να κάνει το Ισραήλ είναι να κάνει έναν Μεγάλο Πόλεμο.

«Το Ισραήλ είναι μια παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση. Αυτό ακριβώς είναι, αλλά είναι καλύτερα να τους αποκαλούμε καρκίνο του πλανήτη Γη», λέει μια πηγή της Μοσάντ.

 


 Σε μια άλλη ένδειξη, οι Εβραίοι που βρίσκονται ακόμη στο Ισραήλ προετοιμάζονται για ένα άλλο Ολοκαύτωμα, οι σατανικοί τραμπούκοι στο Ισραήλ επιτίθενται βίαια σε γνήσιους Εβραίους που διαμαρτύρονται για τις γενοκτονικές πράξεις της κυβέρνησής τους.

 


 Σύμφωνα με την MI6, οι άνθρωποι πίσω από αυτό είναι ο Υπουργός Εγκλήματος Μπενιαμίν Νετανιάχου και «μια ομάδα εξτρεμιστών Ισραηλινών εθνικιστών που δολοφόνησαν διάφορους διεθνείς χαρακτήρες όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου ενός Σουηδού κόμη, θα λέγαμε, και επισκέφτηκαν επίσης κάποιον κ. Ουίνστον. Ο Τσόρτσιλ παλιά. Διαμορφώνουν το όραμά τους για ένα σύγχρονο Ισραήλ στα φασιστικά κράτη της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας… Οι κοινές επιδρομές του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας είναι πράγματι ένα σφαγείο αιματηρής θυσίας και τώρα γενοκτονίας. Αν αφεθούν ανεξέλεγκτα, θα ισοπεδώσουν ολόκληρο το μέρος με το έδαφος και όλα μέσα σε αυτό."

Ο ίδιος ο Νετανιάχου αναφέρεται στους Εβραίους και Παλαιστίνιους εχθρούς του ως Αμαλέκ:

«Ο Κύριος διέταξε τον βασιλιά Σαούλ να καταστρέψει τον εχθρό και όλο τον λαό του: “Τώρα πήγαινε να νικήσεις τον Αμαλήκ και να καταστρέψεις όλα όσα έχει. Και μην του δίνεις έλεος, αλλά θανάτωσε τον άντρα και τη γυναίκα. από τη νεολαία στο βρέφος? από βόδι σε πρόβατο? από καμήλα σε γάιδαρο». Βιβλίο Σαμουήλ 15:3.

Ο υπουργός Πολιτιστικής Κληρονομιάς Amichai Eliyahu συμφωνεί λέγοντας ότι «μία από τις επιλογές του Ισραήλ στον πόλεμο στη Γάζα είναι να ρίξει μια πυρηνική βόμβα στη λωρίδα».

 https://www.yenisafak.com/en/news/saudi-arabia-condemns-israeli-officials-statements-on-using-nuclear-weapon-on-gaza-3673010

 Σε ένδειξη ότι γνωρίζουν ότι κάτι πρόκειται να συμβεί εκεί, το Πεντάγωνο δεν θα επιτρέπει πλέον στους ανώτερους στρατιωτικούς του ηγέτες να ταξιδεύουν στο Ισραήλ και θα αποθαρρύνει τα μέλη του Κογκρέσου από το να κάνουν ταξίδια. «Το Ισραήλ δεν θα συνέλθει από αυτό το λάθος», προειδοποιεί μια ανώτερη πηγή της CIA.

Με άλλα λόγια, αν δεν ληφθούν μέτρα, το KM πρόκειται να οργανώσει μια δολοφονία-αυτοκτονία του Ισραήλ αντί να αποδεχτεί την εβραϊκή απελευθέρωση από χιλιετίες σατανικού ελέγχου.

Η Τουρκία μπορεί να παρέμβει επανακτώντας τον έλεγχο του Ισραήλ. «Είναι καθήκον της Τουρκίας να σταματήσει την αιματοχυσία στη Γάζα», δήλωσε την Κυριακή ο πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν. «Κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε περισσότερα από όσα είναι ορατά», είπε υπονοώντας ότι ο μεγαλύτερος στρατός του ΝΑΤΟ μπορεί να παρέμβει.

 

https://www.yenisafak.com/en/news/stopping-bloodshed-in-gaza-is-turkiyes-duty-president-erdogan-3673004

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις