Η ομάδα των ειδικών δυνάμεων και Spetznas συντρίβει καρτέλ Adrenochrome στην Ουκρανία

 

Καθώς ο κόσμος αναμένει

την επόμενη κίνηση του Ισραήλ στη Γάζα, μια μάχη ίσης σημασίας μαίνεται σαν μια ασταμάτητη κόλαση στην Ανατολική Ευρώπη: ο αγώνας για την οριστική κατεδάφιση των ουκρανικών συνδικάτων εμπορίας παιδιών και των εργαστηριων Adrenochrome, δύο στόχοι άρρηκτα συνδεδεμένοι από τότε που άρχισε να χρηματοδοτεί το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν Ο Volodymyr Zelenskyy και οι εγκληματίες του, στις αρχές του 2022.

Τον Αύγουστο, η ιστοσελιδα ανέφερε αποκλειστικά για μια κοινή ομάδα Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ-Ρωσικής Spetznas που ένωσαν τις δυνάμεις τους, συνενώνοντας τις ικανότητές τους, για να αναζητήσουν αγνοούμενα παιδιά στην Ουκρανία και την Πολωνία, όπως εγκρίθηκε από τον στρατηγό Eric M. Smith και τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Sergei Shoigu . Η οδηγία τους περιελάμβανε επίσης την καταστροφή των εργαστηρίων Adrenochrome και των χειριστών τους και των μεσάζοντων.

Σύμφωνα με πηγές στα γραφεία του στρατηγού Smith και στην FSB, την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας, η κοινή μονάδα ανέτρεψε ένα καρτέλ Adrenochrome αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που λειτουργούσε ατιμώρητα κατά μήκος των συνόρων Ουκρανίας-Πολωνίας. Πηγές είπαν ότι η μονάδα πέρασε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου διαλύοντας το καρτέλ Radchenko, το οποίο απήγαγε αμέτρητα παιδιά, ρουφούσε τα επινεφρίδια τους και τα πούλησε σε παιδεραστές και για σεξουαλικους σκλαβους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά μπορούν να παροχετευτούν πολλές φορές προτού τα επινεφριδιακά υγρά γίνουν αδρανή.

Η FSB είπε ότι το καρτέλ του Πέτρο Ράντσενκο χρηματοδοτήθηκε έμμεσα από το καθεστώς Μπάιντεν και διαχειριζόταν το πενήντα τοις εκατό του Adrenochrome που εξήχθη πέρα από τα σύνορα της Ουκρανίας.

«Ο ψεύτικος πρόεδρος Μπάιντεν δίνει στον σκύλο Ζελένσκι χρήματα. Ο Ζελένσκι το δίνει στα καρτέλ. Τα καρτέλ κατασκευάζουν και αποστέλλουν το Adrenochrome», δήλωσε στην ιστοσελιδα ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάροφ.

Οι κύριες πληροφορίες που οδήγησαν στην ανακαλυψη του καρτέλ προέρχονταν από ηλεκτρονικές συσκευές που ανήκαν στον Mykola Taran, τον μικροπωλητή Adrenochrome που οι Special Forces/Spetznas σκοτωσαν τον Αύγουστο. Τα δεδομένα στους σκληρούς δίσκους του Taran οδήγησαν τους επίλεκτους καταδρομείς σε μια αφύλακτη ναυτιλιακή αποθήκη στο Ustyluh της Ουκρανίας, λιγότερο από ένα μίλι από τα σύνορα με την Πολωνία.

Στα χαρτιά, το κτίριο εκμισθώθηκε στην Neptune Company Ltd., «τον μόνο εγχώριο κατασκευαστή τσίχλας για παιδιά με αυτοκόλλητα και τατουάζ για ιδιαίτερα μικρά παιδιά κάτω των 15 ετών στην Ουκρανία», σύμφωνα με τον ιστότοπο του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης και Εμπορίου της Ουκρανίας.

Οι Ειδικές Δυνάμεις/Spetznas επέβλεπαν το κτίριο και δεν είδαν τσιχλόφουσκα ή τατουάζ, και όποιος είχε καταλάβει την αποθήκη φαινόταν ότι είχε φύγει βιαστικά, αφήνοντας πίσω του τρεις ντουζίνες ψυγεία ιατρικής ποιότητας, που συχνά χρησιμοποιούνται για την ψύξη του Adrenochrome, και 6.000 γραμμάρια φαιντανύλης, ένα από τα πολλά συνθετικά οπιοειδή κοινά στα σκευάσματα Adrenochrome. Βρήκαν επίσης τα αποσυντιθέμενα λείψανα ενός άνδρα με σφαίρα στο κεφάλι και του οποίου την ταυτότητα και το κινητό τηλέφωνο οι δολοφόνοι είχαν αφήσει βολικά στο σημείο. Οι Spetznas τον αναγνώρισαν ως Sergei Nicholas, έναν παραγωγικό Ουκρανό έμπορο ναρκωτικών με τάση για διακίνηση ναρκωτικών σε παιδιά σχολείου. Για άγνωστους λόγους, το καρτέλ προφανώς είχε χτυπήσει τον υπασπιστή του.

Η ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων-Σπέτζνας έβαλε εκρηκτικά και κατέστρεψε το κτίριο.

Οι πληροφορίες στο τηλέφωνο του Νίκολας οδήγησαν την ομάδα πέρα από τα σύνορα στο Hrubieszów της Πολωνίας, όπου αναζήτησαν έναν άνδρα που ονομαζόταν Arek Ordyan και τη σύζυγό του, Tamara. Αυτοί οι διεθνείς μεσίτες Adrenochrome μεταμφιέστηκαν σε πλανόδιους ακτιβιστές των πολιτικών δικαιωμάτων ενώ βρισκόταν σε παύση από τη μεταφορά χιλιάδων λίτρων εκλεπτυσμένου Adrenochrome σε όλη την Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με την FSB, οι Ordyans ήταν φίλοι του Zelenskyy και των πιο κερδοφόρων πωλητών του καρτέλ Radchenko.

Ανάμεσα στα 13 σπίτια τους σε επτά χώρες ήταν ένα διώροφο σπίτι με στολισμένο μπροστινό και πίσω χλοοτάπητα, περιποιημένους θάμνους, πέργκολα, λευκό φράχτη και τέσσερις φρουρούς ασφαλείας με καλάσνικοφ που περπατούσαν περιμετρικά. Η μονάδα αντιμετώπισε τους φρουρούς και μπήκε στο σπίτι. Βρήκαν το ζευγάρι εθισμενο στο Adrenochrome σε μια κρεβατοκάμαρα στον επάνω όροφο δίπλα σε ένα ζευγάρι εξαντλημένες σακούλες έγχυσης. Η γυναίκα προσπάθησε να μιλήσει, αλλά τα λόγια της βγήκαν αργά και περίεργα, ασυνάρτητα, ενώ ο Άρεκ Ορντιάν επέδειξε αφύσικη δύναμη, σηκώνοντας ένα βάθρο από τσιμέντο 200 λιβρών με το ένα χέρι και εκσφενδονίζοντας το σε ένα Spetznas. Εάν το φαρμακευτικό κοκτέιλ ενίσχυε την αντοχή και τη δυναμη δεν προσέφερε "ασυλια" στις σφαίρες. Οι πυροβολισμοι από τα AK-74 των Spetznas και τις καραμπίνες M4 των Ειδικών Δυνάμεων φώτισαν το Άρεκ σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ξάπλωσε νεκρός σε ένα χαλί γεμάτο αίματα. Η γυναίκα του ειχε ένα ανέκφραστο πρόσωπο, χωρίς συναισθήματα. «Είναι απλώς μια μικρή καραμέλα», είπε. Στη συνέχεια προσπάθησε να συζητήσει, προσφέροντας σεξ για την ελευθερία της.

«Έχεις κάτι που θέλουμε», της είπε ένας Σπέτζνας, «και δεν είναι το σώμα σου».

Έριξε μια ματιά στο πτώμα του συζύγου της. «Ήταν απλώς ένα σακί με κρέας ούτως ή άλλως. Ξέρεις την έκφραση; Δεν ξέρω καν πότε ή πού βρίσκομαι αυτή τη στιγμή».

«Θα το μάθουμε μαζί», είπε ο Spetznas και της έκανε ένεση με τη δική του "καραμέλα", Naxolone για να εξουδετερώσει τις παρενεργειες του Adrenochrome με το  Πολώνιο, ένα εξαιρετικά ραδιενεργό δηλητήριο. που μπορεί να σκοτώσει γρήγορα σε συμπυκνωμένες δόσεις.

Της έδειξε τη σύριγγα. «Αυτό θα σε σκοτώσει γρήγορα. Αν μας πεις αυτά που πρέπει να ξέρουμε, και λες την αλήθεια, θα σου δώσω ένα αντίδοτο. Ή πεθαίνεις εδώ αιμορραγώντας από κάθε τρυπα», είπαν οι Σπέτζνας.

Πηγές στο γραφείο του στρατηγού Smith και στο FSB αμφισβήτησαν τις αποχρώσεις της παραπάνω αλληλεπίδρασης. Ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ είπε ότι ο αρχηγός των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ αντιτάχθηκε στη δηλητηρίαση, ενώ το γραφείο του Σμιθ είπε ότι και οι δύο επικεφαλής συμφώνησαν να δηλητηριάσουν «την σκύλα».

Ανεξάρτητα από αυτό, μίλησε, αποκαλύπτοντας την υποτιθέμενη θέση του Radchenko και των αποθεμάτων του στην Ουκρανία. Όταν ρωτήθηκε για τα δεκάδες χιλιάδες παιδιά που αγνοήθηκαν και απήχθησαν, σώπασε στιγμιαία. Έπειτα είπε ότι ο Rodchenko δεν απήγαγε παιδιά ούτε παρηγαγε αδρενοχρωμία, ότι διένειμε το τελικό προϊόν μόνο αφού οι «άλλοι» είχαν κάνει την πιο βρώμικη δουλειά. Οι στρατιώτες δεν την πίστεψαν, αλλά εκείνη δεν είχε τίποτα να πει παρά μόνο «δώσε μου τη θεραπεία!»

«Ω, δεν υπάρχει αντίδοτο», της είπαν και αφέθηκε να πεθάνει.

«Ξέρετε τώρα πώς κάνουμε τα πράγματα στη Ρωσία», είπαν οι Spetznas στους Αμερικανούς ομολόγους τους. «Δεν προσάγουμε τους ένοχους σε δίκη. Χάνουμε χρόνο. Της αξίζουν πολύ χειρότερα».

Οι πληροφορίες της έφεραν τη μονάδα πίσω στην Ουκρανία, όπου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες τακτικής. Ο Η μια διείσδυσε στο όργανο Deep State του Κιέβου και έβαλε επιτήρηση στο πολυτελές αρχοντικό του Radchenko στην πλούσια συνοικία Pecherskyi, κατά μήκος του ποταμού Dnipro, μια περιοχή που δεν έπαθε καια ζημιά μετά από δύο χρόνια υποτιθέμενων αδιάκοπων εχθροπραξιών.

«Δεν βομβαρδίζουμε πολίτες όπως λένε τα μέσα ενημέρωσης σας», είπε ένας Σπέτζνας στον συνεργάτη του στις Ειδικές Δυνάμεις. «Μας αρέσετε. Επιτιθέμεθα μόνο στο Deep State».

Εν τω μεταξύ, η δεύτερη ομάδα ξεκίνησε ένα μακρύ ταξίδι στο ιστορικό Λούτσκ στη βορειοδυτική Ουκρανία, όπου πέντε μίλια βόρεια της πόλης, βρήκε ένα βιομηχανικό πάρκο γεμάτο ύποπτες δραστηριότητες - ομάδες ασφαλείας 8 ατόμων περιπολούσαν έναν φράχτη και έλεγξαν ταυτότητες άτομα σε οχήματα που επιθυμούν να περάσουν από ένα μόνο σημείο εισόδου. Τουλάχιστον 50 αυτοκίνητα και μια ντουζίνα τρακτέρ-ρυμουλκούμενα ήταν παρκαρισμένα σε μια παρτίδα που παρακολουθούσαν οι κάμερες παρακολούθησης παντού. Ένας χωματόδρομος έξω από τον φράχτη οδηγούσε σε ένα μικρο αεροδρόμιο με πλακόστρωτο διάδρομο 5.000 ποδιών, πάνω στον οποίο καθόταν ένας στροβιλοκινητήρας Antonov AN-140 σε ρελαντί. Άνδρες φόρτωναν ιατρικά ψυγεία στο αεροπλάνο. Και στις δύο πλευρές του διαδρόμου, φρουροί με "τεχνικα"οχήματα - στρατιωτική ορολογία για ένα ελαφρύ αυτοσχέδιο όχημα μάχης, συνήθως ένα αστικό φορτηγό με ανοιχτή πλάτη ή τετρακίνητο όχημα, τοποθετώντας ένα πολυβόλο - παρακολουθούσαν τους φορτωτές και την κυκλοφορία που μπαίνει και βγαίνει από το διάδρομο προσγειώσεως.

«Adrenochrome;» ρώτησε ένας χειριστής των Ειδικών Δυνάμεων.

«Adrenochrome», επιβεβαίωσε ένας Spetznas.

Η μονάδα, είπε ο πράκτορας Zakharov, σκέφτηκε να εισβάλει στο αεροδρόμιο και το βιομηχανικό πάρκο, αλλά δίστασε γιατί δεν μπορούσε να γνωρίζει εάν τα παιδιά που είχαν απαχθεί ήταν μέσα δεμένα και καποια απο αυτα σκοτωνονταν απο τους πυροβολισμους.

«Αν υπάρχει έστω και ένα παιδί, δεν θέλουν να το ρισκάρουν», είπε ο Ζαχάροφ.

Εκείνο το βράδυ, ξεχώρισαν έναν εργάτη από το βιομηχανικό πάρκο στο διαμέρισμά του στο Λούτσκ και τον  συνελαβαν. Όταν ένας στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων απείλησε να κόψει το λαιμό του άνδρα από αυτί σε αυτί, έσκυψε και συμφώνησε με τις απαιτήσεις για πληροφορίες, λέγοντας, ωστόσο, ότι το βιομηχανικό πάρκο δεν είχε παιδιά, μόνο 250.000 λίτρα Adrenochrome και μια παραστρατιωτική δύναμη αρκετά μεγάλη για να κάνει έναν μικρό πόλεμο. Είπε ότι αν δεν παρουσιαζόταν στην εργασία του στις 6:00 π.μ. της επόμενης ημέρας, αυτή η δύναμη θα ερευνούσε την απουσία του.

«Πες μου την αλήθεια πόσα παιδιά είναι εκεί μέσα και θα σε αφήσουμε να ζήσεις», του είπε ένας Σπέτζνας.

"ΟΧΙ παιδιά. Ορκίζομαι», απάντησε ο εργάτης.

«Αν λες ψέματα, θα έρθουμε για σένα. Θα έρθουμε για την οικογένειά σου. Αν δεν έχεις οικογένεια, τότε τους φίλους σου. Κανενας απο αυτους που γνωρίζεις, ούτε καν ο σκύλος σου δεν θα είναι ασφαλής», είπαν οι Σπέτζνας.

«Ορκίζομαι», επανέλαβε ο άντρας, «δεν έχουμε παιδιά».

Οι Spetznas έκοψαν το λαιμό του από αυτί σε αυτί και τον άφησαν να αιμορραγήσει.

Και οι δύο ομάδες ενημέρωσαν τον Υπουργό Άμυνας Σόιγκου για την πρόοδό τους και ελήφθη μια απόφαση.

Στις 11:00 μ.μ. Στις 10 Οκτωβρίου, μια ώρα αφότου ο εργάτης αιμορραγούσε μέχρι θανάτου στο κατώφλι του, ρωσικοί πύραυλοι κρουζ έπεσαν βροχή στο Βιομηχανικό Πάρκο και στο αεροδρόμιο, κατέστρεψαν τον διάδρομο προσγείωσης και κατεδαφίζοντας τα κτίρια μέχρι που το μόνο που απέμεινε ήταν σωροί από ερείπια,τσιμεντα και χάλυβα.

Καθώς οι πύραυλοι πλημμύριζαν το πάρκο, η ομάδα του Κιέβου εισέβαλε στη βίλα του Ραντσένκο, σκοτώνοντας τον ίδιο, την ερωμένη του, δύο δωδεκάδες ένοπλους φρουρούς και, δυστυχώς, το 9χρονο αγόρι που ο Ραντσένκο βίαζε.

«Οι αθώοι κάποτε παγιδεύονται στην ομίχλη του πολέμου. Δεν υπάρχει τέλειο σχέδιο. είναι μύθος», είπε η πηγή μας στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ. «Αυτό το χτυπημα θα πρέπει να δημιουργησει μεγάλο πλήγμα στο εμπόριο Adrenochrome, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που αγνοούνται ακόμη».

«Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου αποκαλεί την αποστολή μεγάλη επιτυχία», είπε ο Ζαχάροφ. «Το Adrenochrome θα είχε εξαχθεί στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, παντού....

Η ομάδα, ανέφεραν πηγές, συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό φυλακισμένων παιδιών.







 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΛΑΤΡΕΎΩ ΤΟΝ ΡΩΣΣΙΚΟ ΤΡΌΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ ΤΈΤΟΙΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.
    ΑΚΈΡΑΙΗ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΊΑ ΕΚΚΑΘΆΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΎΣΙΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΚΛΗΡΟΊ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ΕΠΙ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΝΈΜΕΙ "ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΊΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΊΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΈΣ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΣΠΕΤΣΝΑΖ;
    ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!
    ΕΙΣΑΙ Η ΚΡΥΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΙΜΑ ΜΟΥ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις