Η JAG καταδικάζει την Janet Yellen για προδοσία

 

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου: GITMO



Ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall αποκάλεσε τη Janet Yellen "αχινό", μεταξύ άλλων πολύχρωμων ουσιαστικών, σε ένα στρατιωτικό δικαστήριο που είδε τη διαβολική αυτη γυναίκα να υποτιμά επανειλημμένα τον εαυτό της ενώ προέβαλε μια σειρά αυτοενοχοποιητικών αντιρρήσεων που βοήθησαν την εισαγγελία να εξασφαλίσει μια ένοχη ετυμηγορία και τον θάνατο.

Τα "πυροτεχνήματα" ξεκίνησαν δύο ώρες μετά τη διαδικασία της περασμένης Δευτέρας, όταν η Yellen, εμφανιζόμενη εναντιώθηκε έντονα στην εμφάνιση ενός μάρτυρα της κατηγορίας: Shannon Corless, η οποία εργάστηκε έμμεσα υπό την Janet Yellen στο Γραφείο Πληροφοριών και Ανάλυσης του Υπουργείου Οικονομικών από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο. 2022 και παραδόθηκε στον JAG εκείνον τον μήνα πιστεύοντας ότι οι «ανθρώποι του Τραμπ» την είχαν σε παρακολουθηση. Είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί με τις έρευνες του JAG και τέθηκε υπό προστατευτική κράτηση.

Όταν πήρε θέση, η Corless έγινε δεκτη με εντονη εχθρότητα. Μια αλυσοδεμένη Yellen σηκώθηκε από τη θέση της και αποκάλεσε την Corless «μια ανυπόφορη εργάτρια μέλισσα» και μια «σκροφα» που πέρασε τα διαμορφωτικά κυβερνητικά της χρόνια καβαλώντας τα μανδύα άλλων ανθρώπων και παραπονουμενη οτι αδικειται. Η Yellen φώναξε ότι η Corless είχε προφανώς κατασκευάσει αποδεικτικά στοιχεία για να την ενοχοποιησει ότι έστειλε παράνομα στην Ουκρανία και στον Volodymyr Zelenskyy εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων πέρα από τα 113 δισεκατομμύρια δολάρια που αναφέρθηκαν επίσημα.

Η Corless, μέσα στο "κλουβι" του μάρτυρα, φαινόταν αδιάφορη από τις κατηγορίες της Yellen.

«Κρατουμένη Γέλεν, αρνήθηκες το προνόμιό σου να καταθέσεις σήμερα. Θα παραμείνετε σιωπηλη ή θα επιβάλουμε τη σιωπή σας», είπε ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall.

«Δεν χρειάζεται να το πάρω αυτό από εσάς ή την ιδιωτική σας κυβέρνηση της Banana Republic», μουρμούρισε η Yellen, με το σώμα της να τρέμει. «Υπηρέτησα τον Πρόεδρο Μπάιντεν πιστά και νόμιμα και δεν αναγνωρίζω αυτό το δικαστήριο και δεν θα το κάνω ποτέ».

Στρατιωτικοί φρουροι εκατέρωθεν της Γέλεν την ανάγκασαν να κατσει στην καρέκλα και της έκλεισαν το στόμα.

«Λίγη ευγένεια δε βλαπτει», σημείωσε ο ναύαρχος. «Τώρα, κυρία Corless, δεν είναι μυστικό ότι σας έχει χορηγηθεί ασυλία για την κατάθεσή σας. Υπάρχει κάποιος λόγος που θα έπρεπε να πεις ψέματα ενώπιον αυτού του δικαστηρίου σήμερα;»

«Όχι, κύριε», είπε η Κόρλες.

«Δεν σε συνέλαβαν ποτέ. Παραδόθηκες οικειοθελώς. Αυτό είναι σωστό?"

«Είναι, κύριε».

«Θα μπορούσατε να πείτε στην επιτροπή τι σας ανάγκασε να παραδοθείτε;»

Η Κόρλες κοίταξε επίμονα τους τρεις αξιωματικούς που είχε διαλέξει ο JAG για να ακούσει στοιχεία εναντίον της Yellen. «Πίστεψα ότι με παρακολουθούσαν – με καταδίωκαν, λοιπόν, οι άνθρωποι που κάνουν αυτό που κάνουν στη Τζάνετ Γέλεν τώρα. Έπαθα εξαιρετικά παρανοια και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα να παραδοθώ παρά κάποιος να μου σπάσει την πόρτα και να με σκοτώσει».

«Αυτό πίστευες ότι θα συμβεί;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Είναι αυτό που μας είπαν - ότι οι δυνάμεις του Τραμπ θα έρθουν για εμάς και τις οικογένειές μας», είπε η Κόρλες.

«Μπορεί να σας εκπλήξει να ξέρετε, κυρία Corless, ότι εργαζόμαστε για λογαριασμό του Συντάγματος, όχι για ένα άτομο, για οποιοδήποτε άτομο. Για να είμαστε ξεκάθαροι, παραδόθηκες από φόβο και όχι από τύψεις, σωστά;»

«Εκείνη την ώρα, ναι, κύριε. Μετανιώνω βαθιά για αυτό που έκανα».

«Και τι ήταν αυτό ακριβώς;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Βάζω την υπογραφή μου σε παράνομες τραπεζικές μεταφορές».

«Αυτό είναι λίγο ασαφές. Θα ήσουν πιο συγκεκριμένη;»

«Τον Ιανουάριο του 2022, εγκρίναμε μεταβίβαση μεγαλου ποσου του υπουργείου Οικονομικών. Ήταν 57 δισ. δολάρια στην Ukreximbank στην Ουκρανία. Ένας λογαριασμός που ανήκει στο Υπουργείο Άμυνας», είπε η Corless.

«Και πώς το ξέρεις αυτό ως γεγονός;» ρώτησε ο ναύαρχος.

«Επειδή, κύριε, το είδα. Ήθελε την υπογραφή κάποιου άλλου εκτός από τη δική της σε αυτή τη συναλλαγη».

«Και ως Βοηθός Γραμματέας στο Γραφείο Πληροφοριών και Ανάλυσης του Υπουργείου Οικονομικών, η υπογραφή σας είχε βάρος», είπε ο ναύαρχος.

«Ναι, κύριε, ετσι έγινε», παραδέχτηκε η Κόρλες.

Ο ναύαρχος μίλησε στο πάνελ: «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησε την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή του στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022. Επομένως, η παράνομη διοίκηση δεν είχε κανένα λόγο να στείλει στην Ουκρανία χρήματα τον Ιανουάριο. Και δεν υπάρχει πουθενά δημόσιο αρχείο αυτού του δώρου 57 δισεκατομμυρίων δολαρίων».

Ο ναύαρχος Crandall εδειξε εκτυπώσεις 57 τραπεζικών εμβασμάτων 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από το Υπουργείο Οικονομικών στην Ukreximbank, καθεμία από τις οποίες έφερε την ψηφιακή υπογραφή των Yellen και Corless. Τους τοποθέτησε δίπλα στους συμμετέχοντες.

«Τα ανακτήσαμε από την κάρτα SD που έδωσε η κυρία Corless όταν παραδόθηκε. Αυτά ήταν χρήματα που πλήρωναν οι φορολογούμενοι στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση και στάλθηκαν λαθραία στην Ουκρανία, για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς γνώση του Κογκρέσου ή θέμα δημοσίου αρχείου. Μέχρι σήμερα, έχουμε εντοπίσει περισσότερα από 1 τρισεκατομμύρια δολάρια που δόθηκαν στην Ουκρανία. Δεν χρειάζεται να τη συνδέσουμε με όλα αυτά. Αυτό αποδεικνύει ότι η κατηγορούμενη, η κρατούμενη Janet Yellen, διέπραξε προδοσία και εξαπάτησε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», είπε ο ναύαρχος.

Η Γέλεν εξοργιστηκε «Ο Πρόεδρος Μπάιντεν θα έχει τα κεφάλια σας», βουρκωσε, παλεύοντας ενάντια στους περιορισμούς της σαν να είναι εμποτισμένη με υπεράνθρωπη δύναμη—για μια 77χρονη γυναίκα. «Έχεις γ@μησει τον εαυτό σου, Σάνον».

«Ασφαλίστε αυτόν τον αχινό», διέταξε ο ναύαρχος τους φρουρους.

Οι συμμετεχοντες κοιταξαν παραξενα καθώς η Γέλεν διαμαρτυρήθηκε, βριζοντας αισχρα καθεναν γυρω της. Οι φρουροι συνόδευσαν τη Yellen έξω από τη νότια αίθουσα του δικαστηρίου του GITMO και ο ναύαρχος Crandall παρακάλεσε την επιτροπή να βρει τη μάγισσα ένοχη, κάτι που έγινε.

Ο ναύαρχος Crandall ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και συγγνώμη απο την Corless.Μετα απο αυτο είπε ότι η Yellen θα κρεμαστεί στις 18 Οκτωβρίου.

Η ιστοσελιδα έχει ενημερωθεί ότι έχει γίνει ηδη ο απαγχονισμός και θα δημοσιεύσει σχετικά σύντομα τις λεπτομεριες για το συγκεκριμενο γεγονος.

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις