ΕΙΝΑΙ "ΦΥΤΕΥΤΟΣ" Ο ΤΥΠΟΣ....?


Δεν μπορείς να το γράψεις αυτό.

Είναι μηνύσιμο.

Παραβιάζει την δημοσιογραφική δεοντολογία.

Θα κατηγορηθείς κι εσύ σαν προβοκάτορας.

Κι όμως, αυτό σκέφτηκαν ΟΛΟΙ όσοι ψήφισαν ή δεν ψήφισαν Κασσελάκη την Κυριακή στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας : μόνο αυτό με ρωτούσαν όλοι. Και το ερώτημα ήταν ρητορικό. Κάποιος μου έγραψε ότι τον Στέφανο τον κατασκεύασαν το 2014 σε ένα πείραμα μεταπολιτικών ηγετών που ξεκίνησε το πανεπιστήμιο του Τέξας. Τουλάχιστον ο ένας στους δύο Έλληνες, και να μη το παραδέχεται, ασπάζεται τις θεωρίες συνομωσίας

Μασάει η κατσίκα ταραμά ; … Δεν μασάει !

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Στέφανος εκτός από τζίνιους και χαρισματικός είναι και καλά εκπαιδευμένος. Δασκαλεμένος. Η πολιτική επικοινωνία του είναι άψογη, επαγγελματική. Δεν στήθηκε όλο αυτό αυθόρμητα από την μια μέρα στην άλλη, υπάρχει πολλή δουλειά από πίσω, μεγάλη προετοιμασία, έχει ψιλοβελονιά. Μακάρι να μην είναι ένας απλός πρακτοράκος της CIA αλλά κάτι πολύ σημαντικότερο. Ας πούμε ο πρώτος κατασκευασμένος (στο πανεπιστήμιο του Τέξας ; ) μεταπολιτικός ηγέτης που οι Δημοκρατικοί της Αμερικής φυτεύουν στην Ευρώπη.

Αυτό στην εποχή της ΟΠΛΑ σήμαινε εκτέλεση και χαντάκι. Στην έποχή του Ανδρέα Παπανδρέου μόνιμη ανύποτη καχυποψία: “δεν γίνεται να μην είναι άνθρωπος των Αμερικανών”. Άσε τον Γιωργάκη! Η Μιμή έγραψε ολόκληρο βιβλίο κι έλεγε πόσο στεναχωρήθηκε ο Ανδρέας στο Χέρφιλ όταν έμαθε πως ο γιός του ήταν πράκτορας της CIA.

Όμως, την σήμερον ημέρα, για τους δεκάδες χιλιάδες πιτσιρικάδες που συνωστίστηκαν στην ουρά για να ψηφίσουν Στέφανος, το “χρίσμα” της Αμερικής αποτελεί, σχεδόν, τίτλο τιμής (άσε τον Λαφαζάνη και τον Βελόπουλο να ναι με τους Ρώσους). Πόσο μάλλον αν πράγματι κατασκεύασαν για μας τον πρώτο γκέι πρωθυπουργό, της νέας μεταπολιτικής Αριστεράς στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο αντιαμερικανισμός έχει κοπάσει΄ στην Ελλάδα. Η αμερικανόπνευστη χούντα, το Βιετνάμ, ο Πινοσετ, είναι μνήμες μισού αιώνα πριν. Τώρα, μετά τα μνημόνια και την καταστροφή που μας έφερε ο Σόιμπλε – ενώ εμείς βάλαμε πλάτη για την ανοικοδόμηση τους όταν τους ισοπέδωσε ο ουάου(!) Κόκκινος Στρατός – είμαστε περισσότερο αντί – Γερμανοί και θα ήταν όνειρο τρελό με τον Στέφανος να μας κάνουν 53 πολιτεία των ΗΠΑ. Όλοι όσοι ψήφισαν στον ΣΥΡΙΖΑ «την σακουλεύτηκαν» ότι ο Στέφανος, στην χειρότερη περίπτωση είναι απλός πράκτορας της CIA η, στην καλύτερη, κάτι (πολύ) παραπάνω… Νο πρόμπλεμ, είπαν οι περισσότεροι και τον ψήφισαν δαγκωτό. Κι άκουσα κι έναν που ψιθύρισε: «μακάρι !»…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΙΛΑΣ ;
    ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΑ .
    ΤΟ ΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ .
    ΣΑΜΠΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις