Μπήκαν με μίνι χερσαία επιδρομή οι Ισραηλινοί στη Γάζα και βγήκαν άρον άρον……

 

Μίνι χερσαία εισβολή

του ισραηλινού στρατού στον κεντρικό τομέα της Λωρίδας της Γάζας ανακοίνωσαν ότι έκαναν οι Ισραηλινοί και ότι το βαλαν στα πόδια και σαν κυνηγημένοι ξαναβγήκαν και όπου φύγει φύγει..Στράβωσε η δουλειά. Στο μεταξύ τα μηνύματα έρχονται από παντού το στράτευμα είναι απρόθυμο για εισβολή γιατί ξέρει τι το περιμένει. Και η κοινή γνώμη δυσανασχτεί. Οι στρατοκράτες θέλουν όμως να πάρουν το αίμα τους πίσω και να σώσουν τα κεφάλια τους για την ώρα του απολογισμού που δεν θ΄αργήσει. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ότι το πεζικό του πραγματοποίησε «στοχευμένη επιδρομή στον κεντρικό τομέα της Λωρίδας της Γάζας», σε στόχους της Γάζας υποστηριζόμενη από «μαχητικά και drones». Στη συνέχεια, οι στρατιώτες έφυγαν από το παλαιστινιακό έδαφος χωρίς να αναφέρουν τραυματισμούς, ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του. Εκτός από αυτή την εισβολή, ο στρατός είπε ότι είχε βομβαρδίσει τοποθεσίες της Χαμάς «σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας»..

Ο ισραηλινός στρατός κατοχής ισχυρίστηκε, το πρωί της Παρασκευής, ότι οι δυνάμεις του πραγματοποίησαν επιδρομή στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας τις τελευταίες 24 ώρες, προτού φύγουν χωρίς να «έχουν απώλειες».
Ο εκπρόσωπος του στρατού ανέφερε σε tweet στην πλατφόρμα (Χ) ότι δυνάμεις πεζικού, τεθωρακισμένων και μηχανικών που ανήκουν στην «36η Μεραρχία», συνοδευόμενες από drones και μαχητικά ελικόπτερα, διείσδυσαν τις τελευταίες 24 ώρες στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.
“Στο πλαίσιο της εισβολής, στρατιωτικά αεροσκάφη και πυροβολικό εξαπέλυσαν επιδρομές σε στόχους της Χαμάς στη συνοικία Shujaiya και σε ολόκληρη τη Λωρίδα της Γάζας. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι δυνάμεις του στρατού κατοχής ισχυρίζονται ότι επιτέθηκαν σε δεκάδες στόχους της Παλαιστινιακής αντίστασης, μεταξύ των οποίων πλατφόρμες για την εκτόξευση αντιαρματικών πυραύλων, αρχηγείο επιχειρησιακής διοίκησης, καθώς και μαχητές αντίστασης που συνδέονται με το κίνημα της Χαμάς.
«Οι δυνάμεις εγκατέλειψαν την περιοχή αφού ολοκλήρωσαν την αποστολή χωρίς να υπάρξουν θύματα στις τάξεις τους»
Αξιοσημείωτο είναι όμως ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες που ο κατοχικός στρατός ανακοινώνει την εισβολή των δυνάμεών του σε περιοχές της Λωρίδας της Γάζας, όπως ισχυρίστηκε χθες το πρωί, Πέμπτη, ότι είχε διεισδύσει το προηγούμενο βράδυ στη Λωρίδα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΓΙΑΤΙ;ΜΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ
    VLASH ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,Η ΤΟΥΡΚΙΑ,ΚΑΤΑΡ,ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΩΝΟΥ.
    ΜΙΑ ΦΩΛΙΑ ΟΦΕΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΜΠΙΜΠΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΏΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΗΤΑΝ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΊΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗΣ ΤΙΜΩΡΊΑΣ ΤΩΝ 'φωτεινων ' σκουληκιών ΤΟΥ ΠΡΟΦΉΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ.

    ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΔΑΝΙΗΛ Ή ΖΑΧΑΡΊΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΦΥΛΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΕΓΙΝΕ ΕΘΙΜΟΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΛΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΕΊΡΙΟ ΤΩΝ VLAD,KAI ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΡΟΜΠΟΤ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΘΙΜΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΟΦΕΙΟΕΙΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ,ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΕΡΑΤΕΊΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΉΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΙΔΕΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΊΝΩΝ.

    ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΠΗΓΗ.

    ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ.
    ΑΛΛΟΙΩΣ;

    ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΧΌΛΙΟ ΡΊΤΑ
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΏΣΕΙΣ ΕΣΎ
    ΓΙΑΤΊ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΟΒΛΕΠΟΥΝ
    ΜΕ ΔΙΆΦΟΡΑ ΑΝΕΔΑΦΙΚΆ ΆΤΟΠΑ ΠΟΥ
    ΛΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΎΣ.

    ΤΌΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΆΕΙ ΝΑ ΠΕΙ
    ΤΕΤΈΛΕΣΤΑΙ...

    ΈΜΠΡΑΚΤΗ ΜΕΤΆΝΟΙΑ
    ΛΈΓΕΤΑΙ.




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ28 Οκτωβρίου, 2023 16:34

    ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ URIM ΚΑΙ
    ΤΟ ΖΕΥΓΆΡΙ ΤΩΝ ΑΡΑΧΝΟΕΙΔΩΝ
    ΚΆΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΙΝΝΗ ΤΟΥ
    ΚΟΝΓΚΌ.
    ΤΑ ΧΑΜΗΛΆ ΑΙΘΕΡΙΚΑ
    ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΏΝ ΕΧΟΥΝ
    ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΊ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις