Ναι, η Katie Hobbs ΕΙΝΑΙ στο GITMO Αναμένοντας Στρατιωτικό Δικαστήριο

 

Η ντροπιασμένη πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αριζόνα

και κλέφτης των εκλογών κυβερνήτης, Κέιτι Χομπς, βρίσκεται στο Γκουαντάναμο από τις 28 Σεπτεμβρίου και, κατηγορούμενη για προδοσία, θα αντιμετωπίσει στρατιωτικό δικαστήριο στα μέσα Νοεμβρίου, είπε πηγή της JAG.

Το Διαδίκτυο στις 26 Σεπτεμβρίου ήταν γεμάτο φήμες και θεωρίες μετά την ανεξήγητη εξαφάνιση της Χομπς και την ανεξήγητη εξαφάνιση της ταμίας της πολιτείας Κίμπερλι Γι ονομάστηκε εν ενεργεία κυβερνήτης. Αρκετά εναλλακτικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ισχυρίστηκαν ότι η Χομπς είχε «κατηγορηθεί» από την πολιτειακή Γερουσία με κατηγορίες που σχετίζονται με συνωμοσία με μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών, ενώ άλλοι είπαν ότι ο στρατός συνέλαβε τη Χομπς και την οδήγησε στο GITMO. Ακόμη και το FOX News αμφισβήτησε τη μυστηριώδη πράξη εξαφάνισης της Χομπς. Τα μέσα ενημέρωσης του Deep State, από την άλλη πλευρά, διέψευσαν γρήγορα τους ισχυρισμούς για την εξαφάνιση, λέγοντας ότι η Χομπς ήταν ζωντανη και καλά και συναντήθηκε με τον εγκληματία Αλέξανδρο Μαγιόρκα στην D.C. Ξέραμε ότι ήταν ψέμα επειδή ο Mayorkas κρυβόταν στη Βαρσοβία της Πολωνίας. , την ώρα της υποτιθέμενης συνάντησης.

Οι ιστορίες της Χομπς που μεταφέρθηκαν στο GITMO κέντρισαν το ενδιαφέρον της ιστοσελιδας, γιατί σπάνια μαθαινουμε ιστορίες των Deep Staters που οδηγούνται γρήγορα στον κόλπο του Γκουαντάναμο. Οι πρώτες έρευνές μας με πηγές στο GITMO, τα Γραφεία Pensacola της JAG, το Camp Pendleton και το Fort Bragg αντιμετωπισαν "ιδιαιτεροτητες": «Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω», «Κανένα σχόλιο αυτή τη στιγμή», «Ποτέ δεν άκουσα για αυτό», «Πού παίρνεις αυτές τις πληροφορίες;» και "Εάν έχουμε κάτι να μοιραστούμε, θα σας ενημερώσουμε."

Οι νεφελώδεις απαντήσεις προκάλεσαν σύγχυση. Οι πηγές μας παρέχουν συνήθως απλές απαντήσεις. Αν ένας Deep Stater έχει γνωρίσει μια αναπόφευκτη μοίρα - μια θηλιά, για παράδειγμα - μας το λένε. Αν δεν έχουν έναν Deep Stater υπό κράτηση, θα μας το πουν και αυτό. Ομολογουμένως, ήταν μπερδεμένο.

Πιο μπερδεμένο ήταν ότι η Χομπς επανεμφανίστηκε μαγικά στην Αριζόνα αργότερα εκείνη την εβδομάδα. Το FOX News ανακάλεσε την ιστορία του και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν πρόσωπα που προώθησαν την εξαφάνιση ως θεωρητικοί συνωμοσίας (Q-Tard).

Παρόλα αυτά, συνεχίσαμε να πιέζουμε τις πηγές για μια οριστική απάντηση, αλλά συνέχισαν να απαντούν διστακτικά—μέχρι που τελικά λάβαμε μια συγκεκριμένη απάντηση στις 23 Οκτωβρίου. «Ναι, ο Χομπς είναι στο Camp Delta και περιμένει ένα δικαστήριο», είπε στην ιστοσελιδα ένας πρόσθετος γενικός δικαστής. .

Είπε ότι οι ερευνητές του Jag στις 26 Σεπτεμβρίου συνέλαβαν χωρίς δραματικό τρόπο μια «περίεργα εφησυχασμένη» Χομπς καθώς περπατούσε προς το αυτοκίνητό της έξω από το γραφείο του κυβερνήτη στο Φοίνιξ. Οι ένοπλοι ανακριτές πλησίασαν τη Χομπς, κατηγορώντας την για προδοσία, εκλογική νοθεία και συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου. Η Χομπς φέρεται να ήταν περιεργα ήσυχη και άπλωσε τους καρπούς της σαν να ήθελε να της βάλουν χειροπέδες.

«Ο λόγος που ήμασταν τόσο αγχωμένοι για το αν την είχαμε ή όχι είναι επειδή, παρόλο που είχαμε τη Χομπς, δεν ήμασταν απολύτως σίγουροι ότι την είχαμε», είπε η πηγή μας.

Στο GITMO, στις 29 Σεπτεμβρίου, η Χομπς άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτια της, λέγοντας στους ανακριτές ότι δεν ήταν η Κέιτι Χομπς. Μέχρι τότε, είχε υποβληθεί σε ιατρική αξιολόγηση/αιματολογική εξέταση (μη εμβολιασμένη) και δακτυλικά αποτυπώματα. Δεν φορούσε προσθετική μάσκα, δεν είχε κάνει αισθητική επέμβαση και οι δείκτες κλωνοποίησης αποδείχθηκαν αρνητικοί.

«Όπως φαίνεται, είχαμε τη Χομπς. Και μετά επιστρέφει ξαφνικα στην περιοχη του Φοίνιξ. Έτσι, ξέρουμε ότι [το Deep State] χρησιμοποιούν κλώνους και σωσιες, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαν να βγάλουν "ανταλλακτικο" από το ράφι τόσο γρήγορα. Και θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι η Χομπς που είχαμε ήταν όντως η πραγματικη Χομπς, παρά το όποιο παιχνίδι νόμιζε ότι έπαιζε», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι η Χομπς υπέμεινε τόσες πολλές δοκιμές ταυτοποιησης που είναι θαύμα που δεν λάμπει στο σκοτάδι.

«Είμαστε πλέον 100% σίγουροι ότι έχουμε τη Χομπς. Εντοπίσαμε επίσης ένα "ανταλλακτικο" που την υποδύεται στην Αριζόνα», είπε η πηγή.

Ωστόσο, η Hobbs που βρίσκεται υπό κράτηση εξακολουθεί να λέει ότι δεν είναι η Hobbs.

Ερωτηθείς ποια στοιχεία θα παρουσιάσει η JAG στο δικαστήριο, είπε: «Δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες εκ των προτέρων, αλλά θα υπάρξουν μαρτυρίες, βίντεο αποδεικτικά στοιχεία για εκλογική νοθεία και ο ναύαρχος θα αποδείξει ότι η Χομπς ενορχήστρωσε μια αποτυχημένη δολοφονία εναντιον της Κάρι Λεικ».

 

 

 

 

 

   ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 






ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ28 Οκτωβρίου, 2023 10:23

    ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΌ.. ....
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!
    ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις