ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 27/10/23


Η κινεζική εταιρεία ανάπτυξης Country Garden Holdings αθέτησε την υποχρέωση πληρωμής ενός ομόλογου σε δολάρια ΗΠΑ για πρώτη φορά, ανέφερε το Bloomberg News την Τετάρτη. Η αποτυχία της Country Garden να καταβάλει τόκους για το ομόλογο εντός της περιόδου χάριτος που έληξε την περασμένη εβδομάδα "συνιστά γεγονός αθέτησης υποχρεώσεων". ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ, 2Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΑΘΕΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "China Country Garden default on dollar bond declared for first time -Bloomberg News Reuters October 25, 2023 11:44 AM GMT+3 Updated days ago 0 Aa The logo of developer Country Gardeni picturec 2023. REUTERS/Aly Song/File Photo C the Country Garden Center Shanghai, China August (Reuters) Chinese developer Country Garden Holdings (2007.HK) has deemed in default on aU.S. dollar bond for the first time, Bloomberg News reported on Wednesday, citing notice. Country Garden's failure pay interest on the note within grace period that ended last week "constitutes an event of default", Bloomberg reported citing the notice holders from trustee."
 
>>ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ:
** Το δικαστήριο της 11ΗΣ περιφέρειας, όπου ανήκει και η Γεωργία, έδωσε στον αιτούντα προθεσμία δύο εβδομάδων για να διορθώσει το έγγραφο ώστε να συμμορφώνεται με τις δικαστικές απαιτήσεις. Ο αιτών ζητά να παραμεριστούν και να διεξαχθούν εκ νέου οι Γενικές Εκλογές της Φλόριντα του 2022 (με επιλογή του 2020). Υπάρχει επίσης περιθώριο για τον εκλογικό κύκλο του 2020 να παραμεριστεί επίσης, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ίδιος μη πιστοποιημένος και μη πιστοποιημένος εξοπλισμός χρησιμοποιήθηκε και στους δύο εκλογικούς κύκλους. Σύμφωνα με τον προσφεύγοντα, τα ίδια στοιχεία αποδεικνύουν ότι το σύνολο των εκλογών σε ολόκληρη τη χώρα ήταν ευάλωτο στην ίδια νοθεία. Το ερώτημα θα ήταν τότε - επιτρέπει αυτό στον δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Τόμας να διαβιβάσει την υπόθεση σε ολόκληρο το Ανώτατο Δικαστήριο, να παραμερίσει τα αποτελέσματα ολόκληρης της χώρας τόσο για τον εκλογικό κύκλο του 2020 όσο και για τον εκλογικό κύκλο του 2022, ή θα μπορούσε να αποφανθεί επί διαταγής που εκκρεμεί επανεξέταση ολόκληρου του δικαστηρίου;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, το Οβάλ Γραφείο και κείμενο
 
** Η ομάδα υπεράσπισης του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατέθεσε νέα πρόταση την Πέμπτη, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα παρουσιάσει απόρρητες πληροφορίες που αποκαλύπτουν ξένες παρεμβάσεις τόσο στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016 όσο και στο 2020. Αυτή η κίνηση έρχεται εν μέσω μιας επίμαχης νομικής μάχης από τη δικαστή Tanya Chutkan και υπό την ηγεσία του ειδικού εισαγγελέα Τζακ Σμιθ. Τον Αύγουστο, ο Τραμπ διώχθηκε με τέσσερις κατηγορίες στην υπόθεση του Τζακ Σμιθ στις 6 Ιανουαρίου στο DC: Συνωμοσία για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών, συνωμοσία για παρεμπόδιση επίσημης διαδικασίας, παρεμπόδιση και απόπειρα παρεμπόδισης επίσημης διαδικασίας και συνωμοσία κατά των δικαιωμάτων. «Από τις 14 Νοεμβρίου 2020 ή περίπου, έως τις 20 Ιανουαρίου 2021 ή περίπου, στην Περιφέρεια της Κολούμπια και αλλού, ο κατηγορούμενος, DONALD J. TRUMP, συνδύασε εν γνώσει του, συνωμότησε, συνασπίστηκε και συμφώνησε με τους συν-συνωμότες, γνωστό και άγνωστο στη Μεγάλη Κριτική Επιτροπή, να τραυματίσει, να καταπιέσει, να απειλήσει και να εκφοβίσει ένα ή περισσότερα άτομα κατά την ελεύθερη άσκηση και απόλαυση ενός δικαιώματος και προνομίου που τους εξασφαλίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι των Ηνωμένων Πολιτειών —δηλαδή το δικαίωμα να ψηφίσει και να μετρήσει την ψήφο του», σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Σύμφωνα με την πρόταση που υποβλήθηκε την Πέμπτη από τον δικηγόρο του Τραμπ, με επικεφαλής τους δικηγόρους Τζον Φ. Λάουρο και Τοντ Μπλανς, ο Τραμ σχεδιάζει να παρουσιάσει απόρρητα στοιχεία κατά τη διάρκεια της δίκης. Αυτά τα στοιχεία λέγεται ότι αποκαλύπτουν δραστηριότητες ξένης επιρροής που επηρέασαν τόσο τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016 όσο και το 2020, τεκμηριώνοντας έτσι τις προσπάθειές του να ανατρέψει τα εκλογικά αποτελέσματα. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, το Οβάλ Γραφείο και κείμενο
 
ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΩΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΘΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
 
>>ΟΗΕ: Το Ισραήλ διαπράττει εγκλήματα πολέμου στη Γάζα, δήλωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Μία ακόμα ΠΟΛΥ μεγάλη αποκάλυψη είναι το δημοσίευμα των New York Times που συμπεραίνει ότι το βίντεο-απόδειξη των Ισραηλινών πως το νοσοκομείο βομβαρδίστηκε από ρουκέτα της Γάζας δεν είναι έγκυρο!!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ]. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT News Republicans Nominate Mike Johnson For House Speaker Mike Johnson has become the GOP's fourth nominee to succeed Kevin McCarthy as House Speaker after previous candidate Tom Emmer withdrew over apparent opposition from party hardliners. Johnson can only afford three dissenting Republicans to oppose his bid o keep the Speakership vacant beyond its current three weeks. Top House Democrat Hakeem Jeffries insisted that we must pursue a bipartisan path forward and reopen the House" after Democrats suggested compromise candidate to break the deadlock. Subscribe to RT QuantumLig..."
>>ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ! 20 ημέρες περίπου πριν την λήξη της 45ημερης παράτασης λειτουργίας της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, νέος πρόεδρος της Βουλής από την Τετάρτη είναι ο Μαικ Τζόνσον! Για να βγει ο Τζόνσον έπρεπε να μεσολαβήσει μια ψηφοφορία την Τρίτη μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων στην οποία υποψήφιος βρέθηκε ένας πολέμιος του Τραμπ ο Τομ Έμερ. Στην ψηφοφορία περί τα 30 άτομα (οι σκληροί MAGA εκπρόσωποι) δεν ψήφισαν τον Έμερ και φυσικά δεν επρόκειτο να τον ψηφίσουν στην ολομέλεια… Έτσι ο Έμερ αποσύρθηκε και με νέα ψηφοφορία προκρίθηκε ο Μαικ Τζόνσον, ο οποίος κέρδισε και την ψηφοφορία στην ολομέλεια. Ο πρόεδρος Τραμπ από τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης χαιρέτησε την εκλογή Τζόνσον.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Midnight Rider Channel (Karli Bonne) Donald J. Trump @realDonaldTrump Congratulations to Rep. Mike Johnson. He will be a GREAT "SPEAKER." MAKE AMERICA GREAT AGAIN! 2.09k ReTruths 7.33k Likes 10/25/23, 2:04 PM"
 
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:
**Ο Μαικ Τζόνσον σε γενικές γραμμές θεωρείται ένας σκληρός MAGA πολιτικός, ο οποίος σε δηλώσεις του είχα διαφωνήσει για την παροχή οικ. Βοήθειας στην Ουκρανία. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός πως θεωρεί ότι οι εκλογές του 2020 ήταν νοθευμένες και το ισχυρίζεται ανοιχτά. Αν δει κανείς επίσης το βίντεο με την εκπρόσωπο τύπου του Μπάιντεν Ζαν πιέρ θα καταλάβει…. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 
 
 
 
**Εντύπωση προκαλεί πως ενώ η διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου γινόταν με ρυθμούς χελώνας, ξαφνικά σε δύο μέρες ψηφίστηκε νέος πρόεδρος! Η αλήθεια είναι πως υπήρχε μεγάλη πίεση από τα ΜΜε[ξαπάτησης] στο ρεπουμπλικανικό κόμμα για την μη-ανάδειξη νέο προέδρου σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή. 
 
ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΗ. ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎QuantumLight1111 Forwarded from #AussieCossack 00:40 x SMOTRI_MEDIA ه The new US speaker of the house Mike Johnson failed to even mention Ukraine in his inauguration speech instead declaring that the new priority for the USA is Israel. Subscribe @AussieCossack 47 QuantumLi.., 10:04 AM‎"‎‎
 
**Είναι σαφές πως το ρεπουμπλικανικό κόμμα αποτελείται από μέλη που ανήκουν στην MAGA ομάδα του Τραμπ. Ο σκληρός πυρήνας είναι γύρω στα 30 άτομα. Από την άλλη υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας που ανήκει στο βαθύ κράτος και άγεται και φέρεται ανάλογα με τα συμφέροντα του. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Μακάρθι και του Μιτς Μακόνελ που σε ερώτηση εάν στηρίζουν τον Τραμπ, που σπάει τις δημοσκοπήσεις με τα ποσοστά αποδοχής του, δεν απαντούν ξεκάθαρα και αφήνουν την επιλογή στο.. μέλλον… ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. Ο Τζιμ Τζόρνταν που ήταν η αρχική επιλογή του Τραμπ δεν κατάφερε να κερδίσει το χρίσμα για πρόεδρος της Βουλής και αυτό δείχνει πολλά. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, το Οβάλ Γραφείο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from BioClandestine (BioClandestine) 00:58 LIVE এ REP.MKEJOHNSN REP. MIKE JOHNSON Louisiana, House Speaker Elect Welp, there goes that. C·SPAN Johnson is already salivating at sending our tax dollars to fund foreign conflicts. Public and political support for Ukraine diminished and Israel took its place. The laundry mat stays open and the war machine keeps churning. QuantumLig. 9:46AM 9:46"
 
**ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ, ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΕΩΡΕΙ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ) Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
 
**Εκτός από τα παραπάνω θετικά στοιχεία που αναφέραμε για τον Τζόνσον θα πρέπει να δούμε ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ… ένα στοιχείο που προκαλεί αμέσως μια άσχημη αίσθηση είναι πως στην πρώτη του ομιλία του ο Τζόνσον ανέφερε πως το πρώτο νομοσχέδιο θα είναι για την χρηματοδότηση του Ισραήλ, χωρίς να αναφέρει την Ουκρανία. Αυτό είναι απλά μια άσχημη αίσθηση αν κανείς ζυγίσει τις πολιτικές ισορροπίες στις ΗΠΑ. Εκεί σχεδόν όλοι οι πολιτικοί ελέγχονται μέσα από τις δωρεές και τις χρηματοδοτήσεις από τα κέντρα του Εβραιοσιωνισμού και του Χριστιανοσιωνισμού. Ο δεύτερος όρος μπορεί να μην είναι γνωστός, όμως υπάρχει μια ομάδα Χριστιανών που κινούνται μέσα στα πλαίσια της παλαιάς διαθήκης και καινής διαθήκης μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Μέσα στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να κινηθούν τα Λευκά καπέλα στις ΗΠΑ… Για τον λόγο αυτό μιλώ για άσχημα αίσθηση της απόφασης του Τζόνσον και όχι κάτι βαρύτερο. Σύμφωνα με τη θεωρία των παιγνίων αφήνεις την εξέλιξη των πραγμάτων με σκοπό να χρησιμοποιήσεις τις εξελίξεις προς όφελος σου. 
 
Εδώ είναι πολύ σημαντική η αναφορά του Συνταγματάρχη Μακγκρέγκορ στον Τάκερ Κάρλσον πως θα πρέπει να «ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ». Την αναφορά αυτή την έκανε πάλι σε μια καινούργια συνέντευξη στον Ναπολιτάνο
 
 
Ο Μακγκέγκορ με την αναφορά αυτή ουσιαστικά παραπέμπει στην αναφορά της ομάδας Q “WE SAVE ISRAEL FOR LAST". ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ Ο ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ «ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ» ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΩΤΑ». 
 
>>Αφού λοιπόν έχουμε και νέο πρόεδρο στην Βουλή στο Καπιτώλιο είναι σημαντικό να επισημάνουμε την εξέλιξη των γεγονότων και ποιος έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
 
1. Ο Ματ Γκετζ ζητά την αποπομπή του Μακάρθι από πρόεδρο της Βουλής Μακάρθι. Ο λόγος; Μυστικές συμφωνίες με τους δημοκρατικούς (Πέλοζι, η οποία κινεί τα νήματα).
 
2. Πανικός στο βαθύ κράτος καθώς διαπιστώνει πως η ομάδα MAGA έχει τον έλεγχο της Βουλής και ανησυχεί για τα επόμενα βήματα (διακοπή χρηματοδότησης Ουκρανίας=>λειτουργία του βαθέως κράτους, διακοπή κρατικής χρηματοδότησης, πιο πιεστικές εξεταστικές επιτροπές για Μπάιντεν, εμβόλια, βρώμικο ρόλο μυστικών υπηρεσιών κτλ).
 
3. ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ, για να συνεχίσει την χρηματοδότηση, να τραβήξει τα μάτια από την ήττα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία και να προκαλέσει απεγνωσμένα τον παγκόσμιο πόλεμο, να δημιουργήσει τα γεγονότα στο Ισραήλ, δηλαδή να κοιμηθεί ο στρατός και οι μυστικές υπηρεσίες και να χτυπήσει η κατασκευασμένη από την Μοσάντ Χαμάς… 
 
4. Ο Νετανιάχου (ΒΚ) προσπαθεί να τραβήξει τις ΗΠΑ στην σύρραξη… ήδη 3 αεροπλανοφόρα σκοπεύουν εντός των ημερών να βρίσκονται στην περιοχή. Επίσης μοίρες αεροσκαφών κάθε τύπου, στρατός (ακόμα θεωρούνται λίγοι ως μερικές χιλιάδες) και άμεση μεταφορά πολλών (όσων έχουν απομείνει) αντιαεροπορικών συστημάτων ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;
 
5. Το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ και ΝΑΤΟ είναι η έλλειψη πυρομαχικών κυρίως για το πυροβολικό, αντιαρματικών όπλων και αντιαεροπορικών συστημάτων. Τεράστια ποσότητα έχει χαθεί στα εδάφη της Ουκρανίας…Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα καθώς μόλις μετά από λίγες ημέρες αναγκάζονται οι ΗΠΑ να μεταφέρουν οβίδες των 155 χιλ από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ με αεροσκάφη!!! 
 
6. Μην ξεχνάμε πως τους τελευταίους μήνες αναφέραμε τις κινήσεις του Ισραήλ και των ΗΠΑ με στόχο το Ιράν. Ήταν το επόμενο σημείο στον πλανήτη που θα έπαιρνε φωτιά. Το άλλο είναι η Ταϊβάν. 
 
7. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, το βαθύ κράτος ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να κάνει την κίνηση αυτή ΣΕ ΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. 
 
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟ… ΕΠΙΣΗΣ, Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…
 
>>Εκτός από τα παραπάνω θέματα που ανέφερε ο Μακγκρέγκορ έχει σημασία η συνεχής αναφορά σε «συλλογική τιμωρία» που προωθεί το Ισραήλ, κάτι που ουσιαστικά το παρομοιάζει με τον τρόπο προσέγγισης των Ναζί στον 2 παγκόσμιο πόλεμο… ΕΜΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕ. 
 
Έθεσε ενώπιον των ευθυνών του τον εκπρόσωπο τύπου του Πενταγώνου Κίρμπι, ο οποίος με πολύ ελαφρότητα ανέφερε πως ο βομβαρδισμός της Γάζας μπορεί να έχει ανθρώπινες απώλειες και το προειδοποίησε για το ότι συμβεί στο έδαφος των ΗΠΑ λόγω της πολιτικής Μπάιντεν.
Επίσης ο Μακγκρέγκορ ανησυχεί για την στάση της Τουρκίας, ειδικά μετά την αναφορά/προειδοποίηση Ερντογάν πως η Χαμάς είναι απελευθερωτικός στρατός…
 
ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ/ΝΑΤΟ. ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΗΠΑ/ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑΤΟ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα το Δυτικό Τείχος και κείμενο
 
ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ: ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ (ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΤΟΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ… ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕΙ… ΝΗΣΙΑ, ΘΡΑΚΗ ΚΤΛ… ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ. 
 
>>Αντιπροσωπεία της Χαμάς βρέθηκε στην Μόσχα, καθώς και ο Ιρανός Υπεξ για συζητήσεις. Φυσικά η Ρωσία προσπαθεί να μεσολαβήσει για την κατάπαυση του πυρός, αλλά η σημειολογική αυτή κίνηση έφερε σφοδρή αντίδραση από το Ισραήλ που την χαρακτήρισε «αισχρή»…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel SlavaZ Israel considers inviting the Hamas delegation to Moscow an "undignified step" and demands that the Russian Federation immediately expel them statement by the Israeli Foreign Ministry 1 QuantumLig..., PM"
 
 ΑΣΧΗΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ… ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΛΕΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ… ΜΗ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ…
 
>>Μέσα στην εξέλιξη αυτών των γεγονότων η Ρωσία δοκίμασε επιτυχώς την ικανότητά της να πραγματοποιήσει ένα τεράστιο αντίποινα πυρηνικό χτύπημα από ξηρά, θάλασσα και αέρα, ανέφερε μια δήλωση του Κρεμλίνου την Τετάρτη. Η άσκηση, περιελάμβανε τη δοκιμαστική εκτόξευση πυραύλων από χερσαία σιλό, πυρηνικό υποβρύχιο και βομβαρδιστικά αεροσκάφη μεγάλου βεληνεκούς. Το Κρεμλίνο σε δήλωση σχετικά με τις πυρηνικές ασκήσεις ανέφερε πως έγιναν «Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων κρουζ». Η κρατική τηλεόραση έδειξε τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου να αναφέρει μέσω βίντεο-σύνδεσης στον Πούτιν την άσκηση, η οποία είπε ότι ήταν μια πρόβα για «ένα μαζικό πυρηνικό χτύπημα» ως απάντηση στην πυρηνική επίθεση ενός επιτιθέμενου. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Aquila BREAKING Russian defense minister Sergei Shoigu stated state that Russia has tested ts ability deliver massive retaliatory nuclear strike. QuantumL QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING NEWS INSIDERPAPER BREAKING: Putin oversees test firing of ballistic missiles: Kremlin R ballistic-missiles-kremlin/ Follow Insider Paper for more news"
 
Η ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΝΟ2 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ 2 ΒΑΛΙΤΣΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΥ. ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ» ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ … ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΟΚ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΚΑΝΑΔΑ ( ΔΗΛ. ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ. 
 
>> Κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, Xinhua News στο X: «Η Κίνα θα συνεχίσει να υποστηρίζει σταθερά το Ιράν στη διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας, της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής του αξιοπρέπειας και θα αντιταχθεί σθεναρά σε κάθε εξωτερική δύναμη που παρεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις του Ιράν», δήλωσε ο Κινέζος πρωθυπουργός. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ…
 
>>Ιρανός Υπεξ στον ΟΗΕ: «Δεν χαιρετίζουμε την επέκταση του κόσμου στην περιοχή, αλλά προειδοποιώ: εάν συνεχιστεί η γενοκτονία στη Γάζα, δεν θα γλιτώσουν αυτές [οι ΗΠΑ] από αυτή τη φωτιά».
 
>>ΤΑΙΒΑΝ: Η Κίνα κύκλωσε την Ταιβάν με 35 αεροσκάφη και 15 πολεμικά πλοία για ακόμα μια φορά και προειδοποιεί: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΒΑΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΛΕΜΟ…
 
>>ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ 2 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΤΙΩΤΗ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: Το Ισραήλ συνεχίζει να καθυστερεί την χερσαία του επιχείρηση στη Γάζα. Κυρίως υπό την πίεση των ΗΠΑ και τον φόβο της παγκόσμιας οργής.
 
Αλλά μην αυταπατάστε. Η επιχείρηση θα γίνει, και με τις πιο σοβαρές και αιματηρές συνέπειες. Ο Μολώχ (ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙ) απαιτεί πάντα όλο και περισσότερα θύματα και η μηχανή της αμοιβαίας βίας θα λειτουργεί τώρα για χρόνια.
 
Επιπλέον, η Δύση έχει κουραστεί πολύ από την Ουκρανία. Και έλαβε με ενθουσιασμό την υποστήριξη του Ισραήλ. Ακόμη και ο νέος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Μάικλ Τζάκσον (συγγνώμη, ο Μάικ Τζόνσον, αλλά ποιος νοιάζεται) όρισε ως πρώτη του προτεραιότητα να βοηθήσει το Τελ Αβίβ.
 
Ή μήπως θα ήταν καλύτερο να ξαναρχίσει η διαδικασία διευθέτησης στη Μέση Ανατολή και τελικά να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αριθ. 242 της 22ας Νοεμβρίου 1967; Ή ακόμα και το αρχικό Σχέδιο Διχοτόμησης για την Παλαιστίνη που εγκρίθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1947 από το ψήφισμα 181 της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών;
 
Τα ερωτήματα είναι φυσικά ρητορικά.
Εξάλλου, το να μοιράσουμε τα χρήματα για τον πόλεμο κάποιου άλλου μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.
Ο πόλεμος πρέπει να συνεχιστεί…
 
>ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο μεγαλύτερος στόλος πολεμικών πλοίων που έχει συγκεντρώσει ποτέ το ΝΑΤΟ συγκεντρώνεται στην ανατολική Μεσόγειο Θάλασσα.
Εκτός από δύο ομάδες κρούσης αερομεταφορέων των ΗΠΑ και μια αμφίβια δύναμη επίθεσης, πολλά άλλα πολεμικά πλοία από άλλα έθνη του ΝΑΤΟ εντάσσονται στις τάξεις του.
Αυτό δεν αφορά άμεσα το Ισραήλ.
Αυτό δεν αφορά άμεσα τους Παλαιστίνιους.
Πρόκειται για την ανάφλεξη της φλόγας του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου σε μια εκλογική χρονιά για να αποσπάσει την προσοχή από κάθε αποτυχία που μπορεί να φανταστεί το καθεστώς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις