Η Κίνα στέλνει 6 πολεμικά πλοία στη Μέση Ανατολή. Σπεύδει να υπερασπιστεί συροκινέζικο σύμφωνο και Άσαντ!

 

Η Κίνα ως από μηχανής θεός

πάει να υπερασπιστεί τη Συρία..καθώς τη ζώνουν από παντού τα αμερικάνικα γεράκια..Η Κίνα στέλνει 6 πολεμικά πλοία στη Μέση Ανατολή.. Το ανακοίνωσε.

Δύση-Ισραήλ χτύπησαν το πρόσφατο συροκινέζικο σύμφωνο αφού επλήγη με προηγμένα κρατικά drones η τελετή αποφοίτησης στρατιωτικής ακαδημίας Χομς μόλις ο Άσαντ γύρισε από την σημαντική επίσκεψη στην Κίνα. Την επομένη της επίθεσης αόρατο χέρι ενεργοποίησε τη Χαμάς που έκανε γιουρούσι στους εποίκους και σφαγή στο Ισραήλ. Στη συνέχεια ισοπεδώθηκε η Γάζα ως αντίποινα και τώρα θέλουν να πλήξουν το στρατηγείο τη Συρία. Την πύλη που άνοιξε για Κίνα στη Μ Ανατολή. Το Ισραήλ έπαιξε το βρώμικο παιχνίδι των ΗΠΑ για να πετάξουν απ΄έξω την Κίνα και τελικά καταφέρνουν τώρα να την φέρουν κατά πάνω τους ..

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της επίσκεψής της στο Σουλτανάτο του Ομάν , η 44η κινεζική ομάδα ναυτικής συνοδείας έφτασε στο λιμάνι Shuwaikh του Κουβέιτ, όπως είχε προγραμματιστεί, το πρωί της 18ης Οκτωβρίου, για μια πενθήμερη επίσκεψη καλής θέλησης. Σουλτανάτο του Ομάν: Προπύργιο του Άσαντ που οι διμερείς σχέσεις όχι μόνο δεν διακόπηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου αλλά ενισχύθηκαν θεαματικά ήταν άτυπος εκπρόσωπος του όταν ο Άσαντ ήταν αποκομμένος ήταν σκιώδης διαπραγματευτής του για τα συριακά συμφέροντα.. Στα πολεμικά πλοία της κινεζικής ομάδας εργασίας, ήταν το πλοίου Zibo, το πλοίο Jingzhou και το πλοίο Qiandaohu, που ελλιμενίστηκαν στο λιμάνι Shuwaikh, Κουβέιτ, γύρω στις 9:00 το πρωί….

Οι Αμερικάνοι θα τους βρουν στο δρόμο τους…

 

 

 

 

Αναφορές μιλούν και για την ανάπτυξη από την Κίνα DF-26 IRBM κοντά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Αυτός ο πύραυλος με βεληνεκές 4.000 km δημιουργεί μια νέα ικανότητα να φτάσει στο Γκουάμ όπου υπάρχει αμερικάνικος στρατός και βάσεις των ΗΠΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΆΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ22 Οκτωβρίου, 2023 09:57

    ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΜ ΔΕΝ ΒΑΡΑΝΕ
    ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ CAMP BLAZ.
    ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΕΙ ....
    ΆΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις