Ενώ η Δύση παλεύει με ψυχικές ασθένειες ο κόσμος προχωράει....


Σαν καλαμάρι που εκτοξεύει μελάνι για να αποφύγει να γινει λεία, η Χαζαρική Μαφία σκορπάει τον Παλαιστινιακό φόβο για να αποφύγει τη χρεοκοπία και τη σύλληψη. Δεν θα λειτουργήσει. Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου δεν δίνει σημασία στην υστερία που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι KM. Ξέρουν ακριβώς πού βρίσκεται το πραγματικό πρόβλημα.

Ο πραγματικός πόλεμος δεν είναι μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, αλλά μεταξύ λευκών καπέλων και σατανιστών. Οι ειδικές δυνάμεις των λευκών καπέλων βρίσκονται τώρα στο Ισραήλ με εντολές πυροβολισμού για να σκοτώσουν κάθε άτομο που παραβαίνει τους κανόνες του πολέμου και του ανθρωπισμου επιτιθέμενοι σε μη μάχιμους. Καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι οι σατανιστές προσποιούνται και τη Χαμάς και τους Ισραηλινούς στρατιώτες. Η δουλειά των σατανιστών είναι να οργανώνουν φρικτά επεισόδια και από τις δύο πλευρές προκειμένου να υποκινήσουν Ισραηλινούς και Άραβες να σκοτωνουν ο ένας τον άλλον.

Αυτή είναι η πανάρχαια μέθοδος ελέγχου του νου που βασίζεται στο τραύμα. Τα μέλη των φυλών των σκλάβων τραυματίζονται και στη συνέχεια παρακινούνται από τους βασανιστές τους να επιτεθούν στους επιδιωκόμενους στόχους των σατανιστών.

Ακούστε τον Emir Weitmann, μέλος του κυβερνώντος κόμματος Likud του Ισραήλ, να απειλεί τη Ρωσία στην τηλεόραση RT για να δείτε ένα παράδειγμα. Είναι ένα κλασικό θύμα του είδους ελέγχου του μυαλού βασισμένου σε τραύματα στον οποίο υποβάλλονται οι Εβραίοι για χιλιάδες χρόνια. Αφού είδε φρικαλεότητες εναντίον ανθρώπων που αγαπά, εξαπατήθηκε πιστεύοντας ότι έφταιγε η Ρωσία. Δεν μπορεί να δει τους πραγματικούς δράστες να κρύβονται στη δική του κοινωνία. 


Οι σατανιστές χρησιμοποιούν επίσης ψέματα, γραφικά υπολογιστών, θέατρο και άλλα κόλπα για να ενισχύσουν το αποτέλεσμα των εγκλημάτων τους. Ωστόσο, διαπράττουν πραγματικά εγκλήματα. Λαμβάνουμε αξιόπιστες αναφορές για πραγματικά φρικιαστικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε υπόγειες σήραγγες που κατασκευάστηκαν από τους σατανιστές κάτω από τη Λωρίδα της Γάζας και μέσα στο Ισραήλ. Έφτασε στο σημείο ακόμη και τα εταιρικά μέσα να μιλούν πλέον για μάχες εντός τούνελ.


Ο επικεφαλής του Mi6 λέει ότι του έδειξαν στοιχεία (προειδοποιητική γραφική αναφορά):

«Ακρωτηριασμένα σώματα από το Ισραήλ, τα οποία είχαν βασανιστεί σοβαρά και καεί και φαίνεται να είναι σατανικές αιματηρές θυσίες…. Τα μωρά ξετρυπώθηκαν με τα έντερά τους κομμένα –μπροστά από τα δεμένα τα χερια με tie wraps πίσω από την πλάτη των γονιών τους και όλα τους πυροβολήθηκαν αφού τα σώματά τους βασανιστηκαν με απόλυτη ωμή βία».

Ένα άλλο πραγματικό έγκλημα ήταν η καταστροφή ενός νοσοκομείου στη Γάζα από ισραηλινό πύραυλο. Μια σύγκριση μεταξύ του ήχου μιας βόμβας JDAM κατασκευής των ΗΠΑ και του ήχου της επίθεσης στο νοσοκομείο Al-Ahli στη Γάζα το αποδεικνύει αυτό.


Η καταστροφή νοσοκομείων είναι ένα παλιό σατανικό τέχνασμα που έχει υπολογιστεί για να προκαλέσει οργή και αντίδραση.

Να είστε βέβαιοι ότι οι δράστες αυτών των εγκλημάτων καταστρέφονται σαν λυσσασμένα σκυλιά από τις ειδικές δυνάμεις. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που τα επίλεκτα αμερικανικά στρατεύματα βρίσκονται στη Γάζα και το Ισραήλ.

Την ίδια στιγμή, οι περισσότεροι Εβραίοι έχουν πλέον πλήρη επίγνωση των εγκληματιών που τους βασάνιζαν τόσο καιρό.

Ακούστε τους παρακάτω δύο ορθόδοξους Εβραίους που μιλούν για την πλειοψηφία του λαού τους όταν λένε ότι θέλουν να ζήσουν ειρηνικά και φιλικά με τους Άραβες και άλλους γείτονές τους. Σε αντίθεση με τους σατανιστές και τους σκλάβους τους που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου, έτσι σκέφτονται οι πραγματικοί Εβραίοι.



Οι μαζικές διαμαρτυρίες των Εβραίων στο Ισραήλ ενάντια στη δική τους σατανική κυβέρνηση είναι άλλο ένα σημάδι της εβραϊκής αφύπνισης. Την περασμένη εβδομάδα τουλάχιστον 500.000 Ισραηλινοί διαδήλωσαν έξω από το Υπουργείο Άμυνας φωνάζοντας «Ο Μπίμπι είναι Δολοφόνος» και καλώντας τον Νετανιάχου να παραιτηθεί.


Τα ΜΜΕ της εταιρικής προπαγάνδας καλούνται επίσης. Εδώ μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ του CNN από την Παλαιστίνη να λέει: «Δεν είστε ευπρόσδεκτοι εδώ, υποστηρικτές της γενοκτονίας! ΓΑΜΑ το CNN."


Ως αποτέλεσμα αυτής της αφύπνισης, ο μεγαλύτερος στόχος των Σατανιστών ή της Χαζαρικής Μαφίας, η έναρξη του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου, αποτυγχάνει παταγωδώς.

Παρά όλες τις προκλήσεις και τα ψυχόδραμα που λαμβάνουν χώρα στα δυτικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης, οι γείτονες του Ισραήλ δεν ξεγελιούνται.

Το Ιράν είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ως απόδειξη, οι KM προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το σόου της Γάζας για να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν τερμάτισε ένα εμπάργκο πυραύλων στο Ιράν την περασμένη εβδομάδα. Λένε ότι το Ιράν θα μπορεί πλέον να πουλά ελεύθερα πυραύλους σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, και να εισάγει ανταλλακτικά για ανάπτυξη και παραγωγή πυραύλων. Πόσο ύποπτα επίκαιρο

https://www.foxnews.com/world/biden-admin-set-allow-iran-un-sanctions-ballistic-missile-program-expire-huge-victory-for-tehran

Έχουμε αναφέρει στο παρελθόν πώς -σύμφωνα με τους γιους του Σάχη του Ιράν- η κυβέρνηση Μπους πούλησε πυραύλους με βόμβες νετρονίων στο Ιράν και ενθάρρυνε τη χρήση τους εναντίον του Ισραήλ. Έτσι, μπορείτε να δείτε ότι οι ΚΜ ελπίζουν να κάνουν άλλο ένα ολοκαύτωμα ή μαζική θυσία Εβραίων στον Σατανά για να κατηγορήσουν στη συνέχεια το Ιράν.

Οι Ιρανοί δεν "τρωνε" το δόλωμα. Πηγές της ιρανικής κυβέρνησης επικοινώνησαν μαζί μας για να πουν ότι δεν θα παίξουν το παιχνιδι του σατανιστή βάζοντας τη Χεζμπολάχ και το Ιράν να επιτεθούν στο Ισραήλ. Αντίθετα, θα περιμένουν τη Δύση να ξεκινήσει τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου κατά των δραστών των φρικαλεοτήτων. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι σατανιστές προσποιούνται ότι είναι η Μπόκο Χαράμ, το ISIS, η Αλ Κάιντα, η Χαμάς κ.λπ., και ότι καμία από αυτές τις οντότητες δεν αντιπροσωπεύει το Ισλάμ.

«Ο αραβικός κόσμος έχει αποδεχθεί εδώ και καιρό την ύπαρξη του Ισραήλ και δεν επιδιώκει πλέον να το καταστρέψει…. ακόμη και το Ιράν δεν αμφισβητεί την ύπαρξη του Ισραήλ και το παλαιστινιακό ζήτημα δεν αποτελεί πλέον βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης όσον αφορά τις αραβο-ισραηλινές σχέσεις», σημειώνει ο Ρώσος ειδικός Sergey Demidenko.

https://tass.com/pressreview/1691791

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Άραβες δεν θα κάνουν τίποτα. Ο ιρακινός πρωθυπουργός Μοχάμεντ Σιά αλ-Σουντάνι ενώθηκε με τους Ιρανούς αξιωματούχους την περασμένη εβδομάδα απειλώντας να διακόψουν το πετρέλαιο στις ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη εάν δεν τερματίσουν το τρομοκρατικό σόου Ισραηλινών/Παλαιστινίων.

https://www.instagram.com/p/CyrKepDJIo0/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D

«Αντί να εργάζονται ενεργά στον παλαιστινιακό-ισραηλινό οικισμό, αυτοί οι ηλίθιοι [KM] παρέχουν στους νεοναζί πλήρους κλίμακας βοήθεια, φέρνοντας τους δύο στενά συνδεδεμένους λαούς ο ένας εναντίον του άλλου. Τι μπορεί να σταματήσει τη μανιακή εμμονή της Αμερικής με την υποκίνηση συγκρούσεων σε όλο τον πλανήτη; Μοιάζει, τίποτα λιγότερο από έναν εμφύλιο πόλεμο στην επικράτεια των ΗΠΑ», λέει ο Ρώσος Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

https://twitter.com/MedvedevRussiaE/status/1710587836922053105

Ο άλλος στόχος της σατανικής υστερίας που δημιουργείται πάνω από τη Γάζα είναι να αποσπάσει την προσοχή από πολλά πολύ πιο σημαντικά πραγματικά γεγονότα ειδήσεων που λαμβάνουν χώρα.

Για παράδειγμα, μια τεράστια είδηση από την οποία ελπίζει να μας αποσπάσει η KM είναι η αναβίωση της Γερμανικής Αυτοκρατορίας πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η είδηση ότι ο Γερμανός πράκτορας Ντόναλντ Τουσκ ανέλαβε την Πολωνία δεν μεταδίδεται από τα περισσότερα μεγάλα μέσα.

https://notesfrompoland.com/2023/10/20/tusk-to-visit-brussels-on-mission-to-unlock-polands-frozen-eu-funds/

Αυτό σημαίνει ότι η Γερμανία είναι έτοιμη να καταλάβει τη Λετονία, την Πολωνία και το μη ρωσικό τμήμα της Ουκρανίας. Με άλλα λόγια, εφαρμόζεται ξανά η παλιά συμφωνία μεταξύ του Τσάρου της Ρωσίας και του Μεγάλου Φρειδερίκου για διαίρεση της Ευρώπης κατά μήκος του ποταμού Δνείπερου.





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Eδώ ο Emir Weitmann με ππερισσότερη δόση λύσσας!
    Αρνείται κατηγορηματικά ακόμη και τον βομβαρδισμό του Νοσοκομείου.

    https://odysee.com/@TMSLL:6/Israeli-Politician--Russia-Will-Pay-The-Price-For-Supporting-Enemies-Of-Israel:c

    Αυτό που ακολουθεί, αλήθεια! πόσοι θα το δούν και ποιοί από τους εβραιολάγνους της δημοσιογραφίας θα το δείξουν και καταδικάσουν;

    https://odysee.com/@Fingerbob:c/Israeli-struck-a-column-of-refugees-in-the-northern-Gaza-Strip--70-killed:0

    Eυτυχώς όμως που υπάρχουν κι άνθρωποι:

    https://ugetube.com/watch/international-law-and-geneva-convention-expert-explains-the-history-of-the-israel-and-palestine-conf_y7iW6rfpdiX2qLz.html

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις