ΕΡΧΟΝΤΑΙ "VIP" KΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ

 

Το Σώμα Δικαστών του Ναυτικού

των Ηνωμένων Πολιτειών θα δικάσει από κοινού τους 165 στρατιώτες του Fort Drum στο Camp Blaz τον επόμενο μήνα για δωροδοκίες σε αντάλλαγμα πιστη με ορκο ότι θα υποστηρίξουν και θα υπερασπιστούν έναν δόλιο πρόεδρο αντί του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι επίσημες κατηγορίες περιλαμβάνουν παράλειψη καθήκοντος, βοήθεια και συνέργεια στον εχθρό, συνωμοσία για τη διάπραξη εξέγερσης, συνωμοσία για διάπραξη αδελφοκτονίας και προδοσία.

Αν κριθούν συλλογικά ένοχοι για προδοσία, θα απαγχονιστούν.

Η JAG επέλεξε τη σύγχρονη διαδρομή επειδή η ξαφνική άφιξη 165 εχθρικών μαχητών έχει δημιουργήσει έναν υλικοτεχνικό εφιάλτη και επειδή το να δικασουν 165 ιδιώτες, ειδικούς και λοχίες μεμονωμένα θα χρειαζόταν μια αιωνιότητα και θα καταναλώσει χώρο στο κελί που απαιτείται για τους «VIP που θα φτάσουν σύντομα»...!!!... ειπε μια πηγή στο στρατόπεδο .

Το κέντρο κράτησης του Blaz έχει 360 κατοικήσιμα κελιά, ζοφερά, πέτρινα με κρεβάτια από πλέγμα από χάλυβα και ένα εκσυγχρονισμένο κελί με ορισμένες ανέσεις ελάχιστης ασφάλειας, ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα-ταχεία ιατρική περίθαλψη, κεντρικό κλιματισμό, καλα γεύματα , μια στιβαρή βιβλιοθήκη και προσβαση στο νερό. Και στις δύο περιπτώσεις, οι κρατούμενοι παραμένουν χωρισμένοι.

«Χωρίς κοινόχρηστα γεύματα. Χωρίς κοινή άσκηση. Χωρίς κοινόχρηστα ντους. Δεν θέλουμε αυτές οι αθλιοι να συνωμοτούν για ταραχές. Διατηρούμε τα ωραιότερα κελιά για κρατούμενους που είναι πιο πιθανό να συνεργαστούν, ξέρετε,που θα ούρλιαζαν από τον πόνο αν τους έσφιγγαν το δάχτυλο του ποδιού. Αυτήν τη στιγμή, είμαστε κοντά στη μέγιστη πληρότητα», είπε η πηγή μας.

Αν και το Blaz, το οποίο κατέλαβαν τα Λευκα Καπελα νωρίτερα αυτό το έτος, έχει υποβληθεί σε ουσιαστική ανακαίνιση, το προσωπικό δεν ήταν έτοιμο να φιλοξενήσει επιπλέον 165 άτομα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εκτός από τους αποστάτες στρατιώτες, οι σημερινοί καλεσμένοι του Blaz περιλαμβάνουν επαγγελματίες υγείας που αγαπούν τα εμβόλια και πολλούς από τους 175 ανώνυμους κρατούμενους που έφτασαν με πλοίο τον Μάιο.

«Αν ηταν στο χερι μου θα παίρναμε αυτούς τους "άρρωστους" και τους προδότες 10 μίλια έξω και θα τους πετάγαμε όλους στη θάλασσα. Θα τους εβλεπα μ ευχαριστηση να πέφτουν στο νερό», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι ο ναύαρχος Κράνταλ αποφάσισε να στεγάσει τους προδότες στρατιώτες στο Μπλαζ.

«Επειδή όλοι αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες και θα δικαστούν μαζί, αυτό ήθελε ο ναύαρχος», είπε.

Περιέγραψε τις τάξεις των στρατιωτών: 56 PFC, 90 Spec-4, 15 E-5, 3 E-6, και ένα απείθαρχο E-7, του οποίου οι αμείλικτες απαιτήσεις να μιλήσουν με τον διοικητή του ή με τον Lloyd Austin έχουν το προσωπικό που εξετάζει αν πρέπει να τσαντίστει. και να τον φιμώσει μέχρι να γίνει η δίκη και να εκδοθεί ετυμηγορία.

Όλοι εκτός από έναν από τους κρατούμενους θα παραμείνουν στα κελιά τους όταν ο υποναύαρχος Jonathan T. Stephens θα προεδρεύσει σε μια υπόθεση που σίγουρα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Η εισαγγελική πείρα του σε στρατοδικεία περιορίζεται στην υπόθεση JAG Vs. Zucker, για την οποία καταδίκασε αλλά όχι τη θανατική ποινή για την οποία ήλπιζε.

Ο πληρεξούσιος θα καθίσει δίπλα σε έναν δικηγόρο υπεράσπισης που έχει ορίσει η JAG και θα έχει την ευκαιρία να αμφισβητήσει τα αποδεικτικά στοιχεία και να προβάλει σχετικές αντιρρήσεις.

«Δεν μπορούμε να χωρέσουμε 165 κατηγορούμενους στο δικαστήριο—θα ήταν μια αδυνατον», είπε η πηγή μας. «Είναι κρίμα που δεν έχουμε 165 αγχόνες για να τους κρεμάσουμε ταυτόχρονα», είπε η πηγή μας.

Οι διοικούντες των στρατιωτών—ο Ταγματάρχης Dunbar και ο CSM Mobarakzadeh—θα δικαστούν μεμονωμένα σε μια ημερομηνία που δεν έχει ακόμη καθοριστεί. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

















ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ,ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις