5απλα εμβολιασμενος πιλοτος σε κατασταση ψυχωσης σπαει μπαρες με τσεκουρι στο διεθνες αεροδρομιο του Denver

 

 Ένας πέντε φορες εμβολιασμένος πιλότος της United Airlines

στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ βρεθηκε σε κατάσταση οργής στις 2 Αυγούστου καθώς επιτέθηκε σε μια αιωρούμενη πύλη στάθμευσης με ένα τσεκούρι, βρίζοντας επειδή δεν σήκωθηκεε όταν εβαλε την κάρτα στάθμευσης του. Ο πιλότος, που αναγνωρίστηκε ως Kenneth Henderson, βγήκε μεθοδικά από το αυτοκίνητό του, άνοιξε το πορτμπαγκάζ του, πήρε ένα τσεκούρι και έκοψε την μπαρα σαν να κόβει ένα δέντρο.

Ο ξυλοκόπος αεροπόρος —που πιθανώς έπασχε από εμβολιαστική ψύχωση— χτύπησε την πύλη 23 φορές προτού οι περαστικοί τον υποτάξουν και πεταξουν μακριά το τσεκούρι.

Οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου περιέγραψαν το άγριο περιστατικό ως «σωματικό αγώνα» χωρίς τραυματισμούς.

Χθες, μια πηγή της FAA που στο παρελθόν είχε δώσει λεπτομέρειες για εμβολιασμένους πιλότους που πέθαιναν ξαφνικά στο πιλοτήριο επικοινώνησε μαζί μας λέγοντας ότι ο Χέντερσον είχε κερδίσει τη φήμη στην FAA για τα «θεατρικά του Covid». Σύμφωνα με την πηγή, ο Χέντερσον ήταν υποδειγματικός πιλότος και πρότυπο πολίτη πριν πάρει το πρώτο του τρύπημα, με εντολή του αερομεταφορέα, στα μέσα του 2021, όταν έγινε «εκ των πραγμάτων εκπρόσωπος του εμβολίου», υποστηρίζοντας τα οφέλη του σε όποιον άκουγε .

Στον αέρα, χρησιμοποιούσε συχνά την ενδοεπικοινωνία για να πει στους επιβάτες «απολαύστε την πτήση και να θυμάστε να εμβολιαστείτε και να ανανεωθείτε. Σώζει ζωές». Θα χρησιμοποιούσε τον ασυρματο, συχνά σε ταραχώδη κυκλοφοριακά μοτίβα, για να πει στους άλλους πιλότους «να παραμείνουν ενημερωμένοι για τα εμβόλιά τους». Όταν οι εντολές μάσκας εξακολουθούσαν να ισχύουν, διέταξε το πλήρωμα καμπίνας να αστυνομεύσει τις τουαλέτες του αεροσκάφους για ακάλυπτους επιβάτες.

Η πηγή μας είπε ότι ο Χέντερσον είχε λάβει πέντε ενισχυτικες, το τελευταίο....τον Ιούνιο του 2023, καθώς είχε ανακοινώσει την κατάσταση του εμβολίου του στο ATC στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σικάγο-Ο'Χάρε κατά τη διάρκεια προσγείωσης πλευρικού ανέμου σε μια καταιγίδα.

Η διοίκηση της United Airlines, πρόσθεσε, ενημερώθηκε για τις εξω-εργασιακες δραστηριότητες του Χέντερσον, αλλά εκανε τα στραβα ματια.

«Η United είπε ότι θα ήθελε περισσότεροι πιλότοι να ήταν σαν τον Χέντερσον, πιλότοι που ήταν ευτυχείς να εμβολιαστούν», είπε η πηγή.

Καθώς η ηγεσία της FAA ακολουθούσε τη γραμμή εμβολίων του καθεστώτος, προστατεψε αντί να καταδικάσει τον Χέντερσον ή να ανακαλέσει την άδειά του.

Οι περίεργες γελοιότητες του Χέντερσον μετά το εμβόλιο, με τσεκούρι, ευθυγραμμίζονται με εξίσου περίεργες ιστορίες που διηγήθηκαν από το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Womack Army, Fort Bragg, νωρίτερα φέτος. Καθώς υπήρχαν πολλες αλλα μη επιβεβαιωμενες ιστοριες  και δεν αναφέραμε γι' αυτούς εκείνη τη στιγμή.

Οι νευρολόγοι στο Womack πιστεύουν ότι τα εμβόλια προκαλούν μια σπάνια παρενέργεια που την ονομάζουν «ψύχωση του εμβολίου», όπου ο θρόμβος βλάπτει τον μετωπιαίο λοβό του εγκεφάλου.

Τον Απρίλιο του 2022, ένας πρόσφατα "ενισχυμένος" στρατιώτης σήκωσε ένα τουφέκι χωρίς γεμιστηρα, το έστρεψε στους συναδερφους της ομάδας και πατησε τη σκανδάλη γελώντας μανιακά. Έμοιαζε σοκαρισμένος που οι συνάδελφοί του στρατιώτες δεν έπεφταν νεκροί. Δεν είχε προηγούμενο ιστορικό ψυχικής ασθένειας.

Τον Ιανουάριο του 2023, ένας υπολοχαγός στο Φορτ Κάρλσον έσπασε το γραφείο του σε κομμάτια με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, στη συνέχεια βγήκε στην ύπαιθρο και άρχισε να καταστρεφει φράχτε σε ένα πάρκινγκ γι αυτοκινητα

«Εκτός από την ξαφνική, ανεξήγητη ανθρωποκτονική οργή, παρατηρήσαμε μια δεύτερη ανωμαλία - όσο περισσότερα εμβόλια έκαναν, τόσο περισσότερο ήθελαν ένα άλλο», είπε μια πηγή της Womack.

Πρόσθεσε ότι τα περιστατικά ενδέχεται να υποκρυπτονται.

«Τα κρούσματα είναι λίγα, και ελπίζουμε όχι περισσότερα, αλλά θα χρειαζόμασταν περισσότερα για εμπειρική έρευνα», είπε.

Η ιστοσελιδα αναρωτιέται γιατί ένας πιλότος κουβαλούσε ένα τσεκούρι πλήρους μεγέθους στο πορτμπαγκάζ του χωρις προφανη αιτιολογια....






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Όλο αυτό το σύστημα έψαχνε από την αρχή για "στρατιώτες"που θα ήταν διατεθειμένοι να προωθήσουν το αφήγημα τους και να προσηλυτίσουν και άλλους και τώρα έχει έρθει η ώρα της πληρωμής, συμπτώματα ψυχασθένειας γνωστή ογκολόγος στην Αμερική αν θυμάμαι καλά πριν λίγες μέρες πυροβόλησε το παιδί της και το σκότωσε στην κούνια του και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό της,άτομα που αυτοκτονούν,turbo καρκίνος που οι περισσότεροι πεθαίνουν πριν προλάβουν να το παλέψουν, θέματα με τα μάτια ή μερική απώλεια όρασης ακόμα και σε ηλικίες κάτω των σαράντα και το πιό τρελό που έχει συμβεί σε γνωστή μου είναι η υπερβολική αύξηση κολλαγόνου στον οργανισμό της,που στην αρχή χάρηκε,γιατί όταν είσαι πενήντα και το δέρμα σου ξαφνικά γίνεται σαν να είσαι τριάντα μάλλον το θεωρείς θαύμα, μέχρι που ανακάλυψε ότι αυτό πηγαίνει σε όλα τα όργανα του σώματος και τώρα και στους πνεύμονες, γεγονός που είναι επικίνδυνο και ο γιατρός της είπε ξεκάθαρα τι φταίει για αυτό που περνάει.Αλλά μάλλον έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να βάλουμε μυαλό,αν έχει μείνει μυαλό σε κάποιους.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΣΑΤΙΡΙΚΟΎ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ
    ΜΑΣ ΛΕΣ ?

    ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΚΌΝΤΡΑ
    ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΦΟΝΟΥΣ
    ΟΔΗΓΑΡΕΣ...




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις