Η ομάδα των ειδικών δυνάμεων ΗΠΑ-Spetznas σκοτώνει εναν απο τους "βασιλιαδες" διακινησης παιδιων στην Ουκρανία

 

Η κοινή δύναμη κρούσης

των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ-Spetznas που έσωσε 73 παιδιά από ουκρανους πωλητές Adrenochrome την περασμένη εβδομάδα σημείωσε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά εναντίον ενός 62χρονου διακινητή παιδιών που ζούσε έναν μυθικο τρόπο ζωής στο πολυτελές, φυλασσόμενο κτήμα του στην Κριμαία. , μια αυτόνομη δημοκρατία της Ουκρανίας που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της Κριμαίας που προσάρτησε η Ρωσία το 2014.

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, στοιχεία των στρατιωτικών των ΗΠΑ και της Ρωσίας εισήλθαν σε μια άτυπη συνεργασια για να σώσουν παιδιά από την Αμερική και τη Ρωσία που κρατούνταν όμηροι σε ένα εργαστήριο Adrenochrome στη νότια Ουκρανία. Η μονάδα σκότωσε την ασφάλεια της εγκατάστασης και απελευθέρωσε τα παιδιά χωρίς να υποστούν σοβαρη απώλεια.

Ο στρατηγός Eric M. Smith, διοικητής της 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων, Brent Lindemen, και ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Sergei Shoigu, ο τελευταίος από τους οποίους πρότεινε αρχικά τη σύζευξη των δύο στρατιωτικών μοναδων, ήταν τόσο ευχαριστημένοι με την επιχειρησιακή επιτυχία και τον βαθμό συνεργασίας της ομάδας που έθεσαν μια ιδέα για τους ηγέτες κάθε ομάδας—παραμείνετε στην Ουκρανία, δουλεύοντας ως ενοποιημένη ομάδα για την εξάλειψη των εμπόρων παιδιών σε ολόκληρη την ανήθικη χώρα. Οι ηγέτες των Ειδικών Δυνάμεων και των Spetznas συμφώνησαν, λέγοντας ότι με χαρα θα εμεναν για όσο χρόνο χρειάζεται για να εξολοθρεύσουν διακινητές και παιδεραστές, να εκθέσουν τους χειριστές τους στην Ανατολική Ευρώπη και τη Δύση και να σώσουν τα παιδιά που υπεφεραν.

Από την έναρξη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης του Βλαντιμίρ Πούτιν τον Φεβρουάριο του 2022, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν σώσει χιλιάδες παιδιά και έχουν δολοφονήσει δεκάδες διαβόητους διακινητές, κυρίως στη βόρεια Ουκρανία κατά μήκος των συνόρων της με τη Ρωσική Ομοσπονδία. Οι βαριές απώλειες προκάλεσαν αλλαγές στην τακτική και οι ηγέτες του ανίερου δακτυλίου μετέφεραν τις ασεβείς επιχειρήσεις τους νότια, αποστασιοποιήθηκαν από τον ρωσικό στρατό και τοποθετήθηκαν πιο κοντά σε χώρες όπως η Πολωνία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία - έθνη των οποίων οι ηγέτες είναι σε συνεννόηση με τον Ζελένσκι και του εγκληματία Μπάιντεν το καθεστώς. Η πηγή μας είπε ότι η κοινή μονάδα που θα συγκεντρωθεί δεν θα περιοριστεί μοο σε στόχους σε αυτό το σημειο.

Ποιο θα μπορούσε να ήταν ένα δυσεπίλυτο δίλημμα...?

Αυτο ομως επιλύθηκε γρήγορα από τον στρατηγό Σμιθ και τον Σόιγκου 

Αυτο ηταν το ποιος θα εξέδιδε διαταγές... Ποιος αρχηγός, οι Ειδικές Δυνάμεις ή οι Σπέτζνας, θα είχαν τον τελευταίο λόγο στις τακτικές αποφάσεις...?

Και οι δύο ηγετες τηρούν μια ενοποιημένη αλυσίδα διοίκησης, χωρίς την οποία συνήθως ακολουθεί η αναρχία —και η καταστροφή. Η Αμερική είχε το μερίδιο της στο Βιετνάμ και η Ρωσία στο Αφγανιστάν. 


Κάθε πλευρά θα όριζε έναν αξιωματικό μάχης, κατά προτίμηση έναν συνταγματάρχη ή έναν στρατηγό, για να συντονίσει τις πολεμικές προσπάθειες από ένα μυστικό κέντρο διοίκησης στη Λευκορωσία, πράγμα που σημαίνει ότι οι εμπλεκομενοι και οι οικογένειές τους θα έπρεπε να ξεριζώσουν και να μετεγκατασταθούν. Η συμβολή κάθε άνδρα θα είχε την ίδια βαρύτητα, ανεξαρτήτως βαθμού, και μαζί θα έδιναν προτεραιότητα στους στόχους και θα περνούσαν πληροφορίες στην ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων-Σπέτζνας.

Ομοίως, οι ανώτερες Ειδικές Δυνάμεις και οι Spetznas πρέπει να ξεπεράσουν τις πολιτισμικές διαφορές και αντιθέσεις στο δόγμα μάχης για να πολεμήσουν αποτελεσματικά.

«Είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά εδώ», είπε η πηγή μας στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ, «και το νερό είναι τόσο θολό που δεν μπορούμε να δούμε τον πάτο. Το βιβλιο ξαναγράφεται. Μέχρι στιγμής, είμαστε μαζι σε συνεργασία και σε νίκες».

Δεν παρείχε παρειχε περισσοτερες πληροφοριες της επιχείρησης της Πέμπτης εναντίον της ουκρανικής φιγούρας του υποκόσμου Mykola Taran, ενός υποκριτικού προμηθευτή απαχθέντων παιδιών που, σύμφωνα με την FSB, συγκέντρωσε μια περιουσία μεσολαβώντας τις πωλήσεις των απαχθέντων παιδιών σε αγοραστές στη Μολδαβία, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία. και την Τσεχία. Ο Mykola ήταν υποκριτής επειδή κατήγγειλε δημοσίως την εμπορία παιδιών και την παιδεραστία ενώ κυριαρχούσε σε ένα από τα πιο παραγωγικά συνδικάτα εμπορίας παιδιών της Ουκρανίας. Αν και δεν είχε κανει ποτέ "παρέα" με ανήλικα , δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να επωφεληθεί από τη δυστυχία τους.

Η ομάδα Ειδικών Δυνάμεων-Spetznas, με την κωδική ονομασία «Raven», απενεργοποίησε αβίαστα το σύστημα ασφαλείας του Mykola και σκότωσε φρουρούς που περιπολούσαν στην περίμετρο του κτήματός του, το οποίο είχε δύο πισίνες και ένα γήπεδο γκολφ 9 οπών. Χρησιμοποίησαν σίγαστηρα στα όπλα για να σκοτώσουν τρεις ακόμη φρουρούς μέσα στην έπαυλη των επτά υπνοδωματίων, όπου η Mykola και μια αγνωστη ενήλικη γυναίκα κοιμόντουσαν στην κύρια κρεβατοκάμαρα. Ο Mykola είχε αφήσει ανοιχτό τον υπολογιστή του. Η οθόνη έδειξε ένα υπολογιστικό φύλλο με ονόματα, φύλο και ηλικίες παιδιών προς πώληση και συνδέσμους σε ιστότοπους με εικόνες.

Οι επικεφαλής της Ρωσίας και της Αμερικής κατάλαβαν τι έπρεπε να γίνει χωρίς να προφέρουν λέξη. συμφώνησαν ότι η γυναίκα έπρεπε να είναι συνένοχος στα εγκλήματα του Mykola.

Τους εδωσαν δυο πυροβολισμους σε κάθε κεφάλι, στη συνέχεια άρπαξαν τα στοιχεία και αποσύρθηκαν κρυφά.

«Αναλύεται και ελπίζουμε να τους οδηγήσει σε αυτά τα παιδιά. Γνωρίζουμε ότι αυτά δεν είναι τα ίδια παιδιά που έσωσαν στο Ναχάτσιβ. Εκείνος ο τόπος είναι γεμάτος "αρρώστους" και ελπίζουμε ότι ο θάνατος του Mykola θέτει ένα εμποδιο, έστω και ένα μικρό, στη λειτουργία τους», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις