Κοινές Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ – Ομάδα Spetznas διασώζουν 73 παιδιά στην Ουκρανία

 

Μια κοινή μονάδα διήθησης

των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ και της ρωσικής Spetznas διέσωσε 73 παιδιά από ένα φρικτό μπουντρούμι στην Ουκρανία και έσφαξε πολλούς απαγωγείς που είχαν αποστραγγίσει τα παιδιά από επινεφριδιακό υγρό με σχέδια να τα πλασάρουν ως παιδιά σεξουαλικές σκλάβες στη συνέχεια, ειπε μια πηγή στο Γενικό Το γραφείο του Eric M. Smith

Η επιχείρηση, που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη, 10 Αυγούστου, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που οι ελίτ δυνάμεις του Βλαντιμίρ Πούτιν και η ατρόμητη κοινότητα των Ειδικών Επιχειρήσεων της Αμερικής συνεργάζονται σε ένα αμοιβαίο εγχείρημα με στόχο την εξάλειψη του εμπορίου Adrenochrome και τον τερματισμό της εξάπλωσης της παιδεραστίας σε μια χώρα της οποίας ο πρόεδρος, Ο δαίμονας Volodymyr Zelenskyy, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατά ένα χαρέμι με ναρκωμενα παιδιά στο κτήμα του στο Κίεβο.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Smith την περασμένη Τρίτη, 8 Αυγούστου, έλαβε ένα προσωπικό τηλεφώνημα από τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε πληροφορίες ότι «άτομα που εργάζονταν για το γουρούνι Zelenskyy» κρατούσαν «νεαρά αγόρια και κορίτσια», συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών πολιτών. , σε ένα ερειπωμένο εργαστήριο κάπου κοντά στο Nahachiv, ένα χωριό στην περιφέρεια Lviv, περίπου 5 μίλια ανατολικά των πολωνικών συνόρων.

Ο Σόιγκου είπε ότι οι δυνάμεις του δεν είχαν μάθει ακόμη την ακριβή τοποθεσία του εργαστηρίου, αλλά είχαν αρχίσει να εργάζονται. Είπε στον στρατηγό Σμιθ ότι θα έστελνε Σπέτζνας να σώσει τα παιδιά και να σκοτώσει τους απαγωγείς τους μόλις είχε τις γεωγραφικές συντεταγμένες. Στη συνέχεια έκανε μια οβερτούρα συνεργασίας, ρωτώντας αν ο στρατηγός ήθελε οι δυνάμεις του να συμμετάσχουν στην αποστολή, καθώς μεταξύ των ομήρων ήταν και παιδιά της Αμερικής.

Ο στρατηγός Σμιθ, είπε η πηγή μας, πίεσε τον Σόιγκου για λεπτομέρειες και για την πηγη της πληροφοριας.

«Έχουμε τις μεθόδους μας για την εξαγωγή πληροφοριών, σύντροφε στρατηγέ Σμιθ. Ίσως μας ανησυχεί λιγότερο η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των εγκληματιών από εσάς. Μπορείτε να συμμετάσχετε μαζί μας εάν μπορείτε να φτάσετε εκεί αρκετά γρήγορα ή μπορούμε να στείλουμε τα παιδιά σας στο σπίτι», είπε ο Σόιγκου μέσω του μεταφραστή του.

Ο στρατηγός, πρόσθεσε η πηγή μας, ήταν φυσικά διστακτικος αλλά και δεκτικός στην προσφορά του Σόιγκου.

«Είναι πάντα σε επιφυλακή για παγίδες», είπε. «Αλλά γνωρίζει ότι περισσότερα από 400.000 παιδιά, όπως αποκαλούσαν Milk Carton kids, λείπουν και εικάζεται ότι είναι εμπορεύματα στα δαχτυλίδια παιδεραστών και Adrenochrome. Το σκέφτηκε λίγο και είπε ότι ήθελε να μπει. Ο Σόιγκου του έδωσε οδηγίες για το πού να περάσει τα σύνορα από την Πολωνία στην Ουκρανία για να συναντήσει τους Σπέτζνας», είπε η πηγή μας.

«Ένα πράγμα, σύντροφε στρατηγέ Σμιθ: Πρέπει να ξέρεις, δεν αιχμαλωτίζουμε», είπε ο Σόιγκου.

Αμέσως μετά την κλήση, ο στρατηγός Σμιθ επικοινώνησε με τον διοικητή της ομάδας 5ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων συνταγματάρχη Brent Lindemen στο Fort Bragg, λέγοντάς του να ετοιμάσει μια διμοιρία κατάλληλη για "διακοπές", ο τρόπος του να λέει ότι μια μάχη με πυρά ήταν στον ορίζοντα. Είπε στον Lindemen να διαλέξει τουλάχιστον δύο άντρες που μιλούσαν ρωσικά, εάν ο ένας πέσει στη μάχη, να υπαρχει και δευτερος.

Οι ειδικές δυνάμεις πέρασαν στην Ουκρανία από την Πολωνία με τα πόδια το πρωί της Πέμπτης 10 Αυγούστου και, αφού συνάντησαν την επαφή τους με τη Spetznas, πεζοπορούσαν πέντε μίλια σε έναν αυτοσχέδιο καταυλισμό όπου δύο ντουζίνες Spetznas είτε πίνουν καφέ από κούπες θερμός είτε ξεπακετάρουν και ξανασυσκευάζουν σακίδια, αφαιρώντας αχρείαστο εξοπλισμό. Οι αρχηγοί της ομάδας, είπε η πηγή μας, έδωσαν τα χέρια και συνεννοήθηκαν. Ο αρχηγός των Σπέτζνας είχε καλά νέα: Είχε εντοπίσει όπου κρατούνταν τα παιδιά, ένα περιφραγμένο συγκρότημα με τρεις κατασκευές, την ad hoc φυλακή και δύο φύλακες, τέσσερα μίλια νοτιοανατολικά της τρέχουσας τοποθεσίας τους. Είπε ότι οι "πρόσκοποι του" είχαν ήδη μάτια στο στόχο και μέτρησαν οκτώ περιμετρικούς φρουρούς, πιθανώς περισσότερους να κρύβονται σε εσωτερικούς χώρους.

Ο επικεφαλής Spetznas γνωμοδότησε ότι οι φρουροί τριγυρνούσαν σαν μισθωμένοι καραγκιόζηδες, όχι εκπαιδευμένοι στρατιώτες, και πρότεινε στις Ειδικές Δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τις φυλαξεις των φρουρών ενώ οι άνδρες του επιτέθηκαν στο ακατάστατο κλωστοϋφαντουργείο που ο Zelenskyy είχε μετατρέψει σε εργοστάσιο παραγωγης Adrenochrome.

«Μόλις πιπιλίζουν τα παιδιά στεγνώνουν σαν βρικόλακες, τα ταΐζουν, τα κάνουν να φαίνονται υγιή, βάζουν μακιγιάζ στα πολύ μικρά κορίτσια και τα φέρνουν πέρα από τα σύνορα για να τα πουλήσουν», είπαν οι Spetznas.

Εισχώρησαν μετά το σούρουπο, οι αμερικανοί ελεύθεροι σκοπευτές εκτελουν τους φρουρούς με πυροβολισμούς στο κεφάλι, ενώ ενας Σπέτζνας τρύπασε τον σκουριασμένο φράχτη που περιβάλλει τα κτίρια. Τέσσερις φρουροί έπεσαν πριν καταλάβουν οι άλλοι ότι δέχτηκαν επίθεση. Κάποιος ούρλιαζε στα Ουκρανικά, «Pidiyditʹdo ditey. Vbyty ditey», ή «Πάρτε τα παιδιά. Σκότωσε τα παιδιά», αλλά ξαφνικά σώπασε όταν ο Σπέτζνας τον άρπαξε από πίσω και του έκοψε το λαιμό.

Καθώς οι φρουροί έβγαιναν δύο-δύο από μια τσιμεντένια παράγκα, οι Ειδικές Δυνάμεις, που τώρα προχωρούσαν μπροστά και καλύπτονταν ο ένας τον άλλον, τους κατέβασαν, διασφαλίζοντας ότι κανένας δεν έφτανε στο μύλο όπου ένας Spetznas άνοιγε την κλειδαριά της πόρτας.

Οι κραυγές των παιδιών που ούρλιαζαν ακουγονταν περα απο τον τοίχο με μια σχεδόν τσιριχτη κραυγη.

"Είστε ασφαλεις. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε», είπε ένας Spetznas στα αγγλικά και στα ρωσικά. «Παρακαλώ χαμηλώστε τις φωνές. Ξέρω ότι είστε φοβισμένοι». 

Οι Ειδικές Δυνάμεις εξάλειψαν τους τρεις τελευταίους φρουρούς και άρχισε η καταμέτρηση των παιδιών. Σαράντα ένα Αμερικανακια και 32 παιδιά από τη Ρωσία δέθηκαν με χειροπέδες σε δεσμά που βιδώθηκαν στους τοίχους. Αν και πολλα έδειχναν οτι τρέφονται και γενικά φαινονταν υγιη, άλλα έδειχναν σημάδια αναιμίας, αφυδάτωσης και ασιτίας, σαν να ήταν προκατειλημμένοι οι δεσμοφύλακες εναντίον ορισμένων παιδιών.

«Βλέπετε, αυτό κάνουν εδώ, κάθε μέρα», είπε ένας Σπέτζνας στις Ειδικές Δυνάμεις.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο Spetznas κάλεσε ένα QRF σε ετοιμότητα, το οποίο ήρθε με οχήματα για να βγάλει τα παιδιά σε ασφαλές καταφυγιο για ιατρική περίθαλψη, μετά την οποία θα ταυτοποιηθούν και θα σταλούν στο σπίτι.

Ρωτήσαμε την πηγή μας εάν η αποστολή σηματοδοτεί μια εποχή συνεργασίας μεταξύ των ρωσικών και αμερικανικών δυνάμεων των Λευκών Καπέλων.

«Μοιραζόμαστε παρόμοιους στόχους», είπε, προσθέτοντας ότι οι Ειδικές Δυνάμεις θα παραμείνουν στην περιοχη μέχρι νεοτέρας.

«Υπάρχουν πολλά αγνοούμενα παιδιά και μόνο ένας Θεός ξέρει πόσα είναι στην αυλή του Zelenskyy», είπε.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΟ ΛΒΙΒ ΠΑΛΙΑ ΒΑΣΗ ΝΑΖΗΔΩΝ,ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗΣ ΠΑΊΔΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.ΕΔΙΝΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΠΑΔΑΡΙΌ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΗΡΑΓΓΩΝ ΤΆΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΓΚΟΥ,ΟΥΣΟΥΝΓΚΑΛ, ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ,ΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΛΑΣΕΡΤΑ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ.ΜΕ ΑΝΤΆΛΛΑΓΜΑ ΕΞΩΓΉΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ.
    Η ΟΔΗΣΣΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ.
    Ο ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΛΒΙΒ ΣΤΟΥΣ ΟΡΚ-ΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΛΕΕΙ....
    ΑΝΤΑΛΛΆΓΜΑΤΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΆΖΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΡΚΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ,ΔΟΥΛΙΚΑ ΜΙΑΡΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΡΤΕ,ΓΕΛΙΑ!!!

    ΞΗΓΗΣΟΥ Α ΛΑ ΣΠΕΤΣΝΑΖ ΝΑ Σ'ΑΓΑΠΏ ΚΑΡΓΑ!ΤΟΥΣ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΡΩΣΣΑΚΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΆΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΧΑΖΑΡΙΑΣ.

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΩΤΑ,CHILDREN FIRST ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΤΡΑΜΠ.

    ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΤΡΊΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙΟΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΝ ALTAIR ΗΡΘΕ Ο
    "ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ".
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΎΜΒΟΛΟ.ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ,ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΜΑΣ.

    DENEB ALTAIR VEGA ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.
    ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ.Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΙΤΣΙΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΉΣΕΙ ΗΜΑΣ.

    ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ.
    ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΟΧΙ ΑΣΤΕΡΟΠΗΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΕΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΕΛΟΧΙ ΤΑΫΓΕΤΙΑΝΟΙ ΣΟΛΑΤΙΟΙ ΠΛΕΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΓΚΑΝΙΟΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΑΣ.ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ!

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΚΙ ΤΟΝ ΕΝΛΙΛ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΙΤΣΙΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΦΗΝΟΕΙΔΗ ΓΡΑΦΗ ΣΩΣΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ.

    ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΠΕΛΕΙΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΈΡΩ ΣΥΜΒΑΝ.ΤΟ "ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΩΡΟΥ" ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΊΛΙΣΣΑΣ ΑΛΕΝΙΜ ΒΛΈΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις