Ο στρατος συνελαβε στρατολογητη "μαυρων καπελων"

 

Ερευνητές από το Τμήμα Εγκληματικών Ερευνών

του Στρατού (CID) εντόπισαν και συνέλαβαν έναν πρώην Στρατηγό Επιτελείου Στρατού (E-6) που δωροδόκησε μελλοντικούς στρατευμένους για να συμμετάσχουν στον πόλεμο του Deep State εναντίον του προέδρου Donald J. Trump και των υποστηρικτών του,ειπαν πηγές απο το γραφείο του Eric M. Smith 

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, μερικοί από τους 165 στρατιώτες του Fort Drum στο White Hat Custody αποκάλυψαν στους ερευνητές ότι στρατιωτικοί στρατολόγοι που επισκέπτονταν τα λύκεια είχαν ξεχωρίσει μαθητές που αντιπαθούσαν τον Τραμπ και τους υποσχέθηκαν 5.000 $ το μήνα συν βασική αμοιβή για να καταταγούν και να περιμένουν περαιτέρω εντολές. Εκείνοι που αποδέχθηκαν την προσφορά τελικά τοποθετήθηκαν σε εταιρείες και διμοιρίες πιστές στον Λόιντ Όστιν και στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν.

Η πηγή μας είπε ότι τα Λευκα Καπελα τράβηξαν και εξέτασαν τους φακέλους προσωπικού των στρατιωτών.

«Κάποιος με μεγάλη εξουσία διέγραψε στοιχεία στρατολόγησης σε 145 αρχεία, τους σταθμούς στρατολόγησης, τους διοικητές των σταθμών και τα ονόματα των στρατολογητών. Μόνο ένας "μεγαλος" στο DOD θα μπορούσε να το κάνει αυτό, και έχει περιπλέξει τη δουλειά μας επειδή μόνο τέσσερις από αυτούς τους τύπους μιλούν. Τρεις θυμήθηκαν τα ονόματα των στρατολογητών τους και δύο στρατολογήθηκαν από τον ίδιο λοχία στο ίδιο γυμνάσιο την ίδια χρονιά», είπε η πηγή μας.

Ο πρώην SSG Jayden Carter κατατάχθηκε στον στρατό μετά το τέλος του έτους στο Central High School στη Φιλαδέλφεια. αποφοίτησε στο χαμηλότερο 10% όλων των αποφοίτων φοιτητών εκείνη τη χρονιά. Η βαθμολογία του στο SAT ήταν απίστευτα κάτω από το μέσο όρο. Πέτυχε τις εξετάσεις κατάταξης των ενόπλων δυνάμεων μόνο με 4 μονάδες, σημειώνοντας 35 στα 100, περιορίζοντας τις επιλογές της στρατιωτικής του σταδιοδρομίας. Παρακολούθησε Βασική Εκπαίδευση Μάχης Πεζικού (11 Μπράβο) και Προηγμένη Ατομική Εκπαίδευση στο Φορτ Μπένινγκ το 2016, μετά από την οποία τοποθετήθηκε στη 10η Ορεινή Μεραρχία στο Φορτ Ντράμ, όπου διέπρεψε και προφανώς ευχαρίστησε την αλυσίδα διοίκησης του. Το 2020, καθώς το συμβόλαιό του πλησίαζε στην εκπλήρωση, ο διοικητής του ενθάρρυνε την εκ νέου στρατολόγηση, υποσχόμενος στον Κάρτερ μια συστατική επιστολή στο Βασικό Μαθήματα Ηγεσίας του Στρατού. Ο Κάρτερ αποδέχτηκε την προσφορά και ολοκλήρωσε την πορεία με αριστεία, στη συνέχεια επέστρεψε στο Φορτ Ντράμ και γρήγορα προήχθη σε λοχία.

Έξι μήνες αργότερα, ζήτησε να παρακολουθήσει τη Σχολή Λοχιών Στρατού στο Φορτ Τζάκσον της Νότιας Καρολίνας. Και πάλι, ξεπέρασε τις προσδοκίες, όπως θα έκανε και ένας βραβευόμενος στο κολέγιο και ολοκλήρωσε το μάθημα των 65 ημερών. Στη συνέχεια επέστρεψε στον τόπο της στρατιωτικής του γένεσης, το Fort Benning, δίνοντας οδηγίες στους μελλοντικούς 11 Bravos πώς να πολεμήσουν και, ελπίζουμε, να παραμείνουν ζωντανοί στο σύγχρονο πεδίο μάχης.

Τον Ιανουάριο του 2022, ο Κάρτερ έλαβε εντολές για την εκ νέου ανάθεση του στο μάθημα στρατιωτών του στρατού στο Ft. Νοξ. Μετά την αποφοίτησή του, το MOS του άλλαξε από 11 Bravo σε 79 Romeo (στρατιώτης προσλήψεων) και τοποθετήθηκε σε σταθμό στρατολόγησης στη γενέτειρά του, τη Φιλαδέλφεια, οπότε, αψηφώντας όλες τις πιθανότητες, τις μετρήσεις και τις απαιτήσεις, προήχθη στον βαθμό του Staff Seargent μπροστά από άλλους που είχαν περισσότερο χρόνο στο βαθμο.

Τον Απρίλιο εκείνης της χρονιάς, ο Κάρτερ επισκέφτηκε το παλιό του γυμνάσιο και –όπως περιγράφεται σε προηγούμενο άρθρο– έπεισε τουλάχιστον δύο μαθητές –τώρα τους PFC Malik Johnson και PFC Jamar Davis– να επιστρατευτούν με την κατανόηση ότι μπορεί να κληθούν να δράσουν να υπερασπιστουν τον Τζόζεφ Μπάιντεν από τους εχθρούς του, τους συναδέλφους του στρατιώτες και πολίτες που εξακολουθούσαν να υποστηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Για άγνωστους λόγους, ο Carter τον Ιούνιο του 2023 ζήτησε και έλαβε πρόωρη απαλλαγή, η οποία εγκρίθηκε από τον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin. Παρόλο που τέτοια αιτήματα συνήθως απορρίπτονται χωρίς ελαφρυντικές περιστάσεις, το 10 USC 1171 δηλώνει ότι κάθε τακτικό στρατολογημένο μέλος μιας ένοπλης δύναμης μπορεί να απολυθεί εντός ενός έτους πριν από τη λήξη της θητείας της στράτευσης ή της παρατεταμένης στράτευσης. Ο Κάρτερ δεν πληρούσε τα καθορισμένα κριτήρια.

Όταν το Army CID αποφάσισε να συλλάβει τον Carter με την κατηγορία της προδοσίας, της συνέργειας στον εχθρό, της δωροδοκίας, της ανυποταξίας και της προδοσίας, συνάντησαν ένα εμπόδιο επειδή τα έγγραφα χωρισμού του Carter δεν είχαν διεύθυνση προώθησης. Οι συνεντεύξεις με την οικογένεια και τους γνωστούς οδήγησαν τους ερευνητές να πιστέψουν ότι ο Κάρτερ είχε γίνει διά μαγείας πλούσιος και ζούσε έναν πλούσιο τρόπο ζωής στις Παρθένες Νήσους. Ο Κάρτερ, όπως αποδείχθηκε, είχε αγοράσει ένα παραθαλάσσιο σπίτι 850.000 δολαρίων στο Σεντ Τόμας, όπου έκανε κρουαζιέρα στην τροπική περιοχη με ένα σπορ κουπέ Audi R8 αξίας 140.000 δολαρίων. Ενώ τα φτωχά αδέρφια και η μητέρα του Κάρτερ ζούσαν εξαθλιωμένα στη Φιλαδέλφεια, εκείνος σπατάλησε χούφτες μετρητά σε ακριβά μπαρ, οίκους ανοχής και στριπτιτζάδικα. Οι άσκοπες δαπάνες του και η χρόνια μέθη του έβαλαν δυσκολα, απλοποιώντας το έργο της σύλληψης του Κάρτερ αφού μεθυσμένος έπεσε σ ένα παραλιακό μπαρ την Τετάρτη το βράδυ. 

«Απ' ό,τι μας είπαν οι φίλοι μας στο CID, ο Carter μετά βίας άντεχε. Του διάβασαν τις κατηγορίες παρόλο που ήταν μάλλον πολύ μεθυσμένος για να καταλάβει και τον πήραν μέσα. Μόλις σηκώθηκε, ξέφυγε βλέποντας τον εαυτό του με χειροπέδες σε μια πτήση επιστροφής στις ΗΠΑ. Από όσο γνωρίζουμε, δεν μιλάει. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι πρέπει να έχει κάνει πολλά περισσότερα από το να στρατολογήσει δύο Μαύρα Καπέλα για να πάρει τέτοιου είδους μετρητά. Το CID θα χειριστεί τις πρώτες ανακρίσεις και μετά θα πάει στο Camp Blaz. Ένα σίγουρο είναι ότι ο Στρατός δεν ανταλλάσσει απλώς το MOS κάποιου. Πρέπει να το ζήτησε και κάποιος εκεί έξω. Ήταν ένας καλος στρατιώτης μέχρι που το γύρισε. Τι κρίμα», είπε η πηγή μας.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις