Το Νεοταξιτικο YouTube ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τα τρέιλερ του «Sound of Freedom» γιατί ισχυρίζεται πως περιέχει ρητορική μίσους… για τους παιδόφιλους

 Το YouTube ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τα τρέιλερ του «Sound of Freedom» γιατί ισχυρίζεται πως περιέχει ρητορική μίσους… για τους παιδόφιλους.

Το YouTube έχει αρχίσει

να λογοκρίνει ακόμα και περιεχόμενο που αναφέρει την ταινία κατά της εμπορίας παιδιών “Sound of Freedom” επειδή “παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας” κάνοντας “διακρίσεις κατά των παιδεραστών”. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως πρόκειται για μια ταινία όχι απλά βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αλλα και οι πρωταγωνιστές, τα ονοματά τους είναι ακριβώς τα ίδια.

Δηλαδή το Youtube λογοκρίνει μια ταινία που φέρνει στο φως την αλήθεια για εμπορία και εκμετάλευση παιδιών επειδή στοχοποιεί τους παιδόφιλους; Τι περισσότερο για να καταλάβουμε πως ζούμε σε έναν ανάποδο κόσμο.

Ο πρώην ανάδοχος του Navy SEAL και της CIA, Shawn Ryan, δημοσίευσε στιγμιότυπα οθόνης του λογαριασμού του στο στούντιο στο YouTube, δείχνοντας ότι ένα βίντεο προεπισκόπησης διάρκειας 2,5 λεπτών μιας επερχόμενης συνέντευξης με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Jim Caviezel έχει αφαιρεθεί από το YouTube.

Το YouTube δήλωσε επίσης ότι το περιεχόμενο με τίτλο «Ο ηθοποιός Jim Caviezel αποκαλύπτει σκοτεινές αλήθειες πίσω από την εμπορία παιδιών» θεωρείται ως «μη κατάλληλο» για δημιουργία εσόδων. Δηλαδή παραβαίνει τους κανόνες.

 

 Ο youtuber Luke Rudkowski έλαβε μια ποινή στον λογαριασμό του για τη δημοσίευση κριτικής της ταινίας και δεν του επιτρέπεται να ανεβάσει άλλο περιεχόμενο.

 

 


 

 

Τι είναι όλα αυτά;

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τιμ Μπάλαρντ, ο πραγματικός πρώην κυβερνητικός πράκτορας στον οποίο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό η ταινία, κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης για «παρεμβάσεις για παιδεραστές και διακινητές ανθρώπων».

«Γιατί θα θέλατε να λέτε ψέματα για να προωθήσετε μια ατζέντα που στόχος της είναι να αιχμαλωτίσουν τα παιδιά; Είναι κάπως άρρωστο», είπε ο Μπάλαρντ.

Αλήθεια γιατί το κάνουν, το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Την προηγούμενη εβδομάδα το CNN προειδοποίησε το κοινό του ότι η νέα ταινία κατά της εμπορίας παιδιών «Sound of Freedom» είναι μια «θεωρία συνωμοσίας» που διαδίδει «ρητορική μίσους και προπαγάνδα κατά της παιδεραστίας». 

Το CNN, μαζί με το Rolling Stone, την Washington Post και τον Guardian προσπαθούν να συνδέσουν την επιτυχία του box office, με θεωρία συνωμοσίας που προβάλλεται από το κίνημα Q Anon. Που φυσικά δεν έχει καμιά σχέση, αλλα και να είχε…. γιατί τους πειράζει τόσο πολύ;

 

 

 

Ο παραγωγός του Sound of Freedom,  Εντουάρντο Βεραστέγκι, προειδοποίησε στο Fox News ότι το κατεστημένο «προσπαθεί να απομακρύνει αυτήν την ταινία από τους κινηματογράφους», επειδή στοχεύει να αποκαλύψει τη βιομηχανία εμπορίας παιδιών 150 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο.

Δείτε ένα απόσπασμα απο το Sound of Freedom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. σαν ταινια δεν δειχνει πολλα αλλα δεδομενου οτι δεν επεσαν πολλα λεφτα (σε σχεση με αλλες αποκαλυπτικες ταινιες , τον πολεμο που δεχεται (δυσκολο να ειναι controlled oppposition ) και την προπαγναδα που υπαρχει , ψευτικες ανακοινωσεις κλπ )ειναι σουπερ .καιρος ηταν να αγγιχτει το θεμα και ας ειναι ΜΟΝΟ γιατην λατινικη αμερικη και μεξικο (δεν εχει τα μεγαλυτερα ποσοστα )/Την ταινια δεν ειναι δυσκολο να την βρειτε και να την κατεβασετε .Αξιζει .ΟΣΟ για το ψευτικο ποστ που τριγυρναγε στο δικτυο (οτι ο ιδιοσ ο αυθεντικος πρακτορας , ειχε δηλωσει πως η μονη λυση ειναι τα τσιπακια σε παιδια για τις απαγωγες )εχτες εγινε ποστ απο τον ιδιο οπου το αναφερει συγκεκριμενα και καταγγελλει οτι ουδεποτε εχει πει κατι τεοιο και δεν θα μπορυσε να τα εχει πει εφοσον ειναι αντιθτο απο καθε τετοι μετρο της ΝΤΠ.Επισης ενα αλλο γελοιο ποστ σημερα , βγηκε , οπυ αναφερε οτι σε σινεμα των ηπα , εχουν εντολη αν ριχνουν κατι μεσα στο αναψυκτικο οσοων βλεπουν την ταινια (χαχαχαχα) και το πηραν το φυαλιδιο και εξετασαν και βρηκαν οτι ειναι νανομποτσ (κατανταει γελοιοο ολο αυτο ) και με ολα αυτα μοιαζει με μεγαλη διαφημιση (αρνητικη διαφημιση = θετικη διαφημιση ) και ο χορηγος της ταινιας δεν ειναι και ο καλυτερος ...αλλα ο εχθρος του εχθρου μου ειναι συμμαχος μου . Η ταινια δεν ειναι κατι σπουδαιο σαν ταινια , αλλα ειναι κατι πολυ μεγαλο σαν πρωτη φορα που ενα τατοιο θεμα βγαινει στην επιφανεια μπροστα σε συνειδησεις με τον πιο δυναμικο τροπο .Αυτος μιας σινεμαφιλ πραγωγης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντελής

    Ειναι που το cnn εχει αλλάξει πλευρά...
    Είναι που οι λευκές κιλότες κ η συμμαχία τους έχει πάρει τα σωβρακα...
    Ειναι που το κακό πολεμάει το καλό...οι 2 δυνάμεις δεν συγκρούονται,αλληλοσυμπληρωνονται.
    Καλα θα ήταν να υπήρχαν "ιππότες" που πολεμάνε τους δράκους αλλα δυστυχώς το παραμυθι αυτό εχει μόνο Δράκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις