Μετά από μερικά χρόνια διακοπών, η γρίπη επέστρεψε και σκοτώνει.


Πεθαίνουν μαζικά από γρίπη στην Αυστραλία

Τους λένε ότι το 2023 θα μπορούσε να είναι η πιο θανατηφόρα εποχή γρίπης που έχει καταγραφεί ποτέ.

Αφού ξεγελάστηκε ολόκληρος ο κόσμος το 2020 και η γρίπη αντικαταστάθηκε από τον Covid-19, τώρα έχει επιστρέψει.

Ειδικά στην Αυστραλία ακούς ιστορίες πανικού για το πόσο θανατηφόρα και επικίνδυνη είναι η γρίπη. Έτσι, λαμβάνετε και ιατρικές συμβουλές για το πώς να το αντιμετωπίσετε.

Η ιατρική συμβουλή είναι: βεβαιωθείτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι σε τάξη και μετά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για τη γρίπη.

Ωστόσο, οι ιατρικές συμβουλές που δίνονται είναι, εμβολιαστείτε.


Σπαρακτικές ιστορίες εμφανίζονται στην χώρα για έναν νεαρό υγιή άνδρα που πέθανε από την γρίπη, καθώς και για μερικά παιδιά, συμπεριλαμβανομένου ενός 11χρονου κοριτσιού που ονομάζεται Emma Schwab!

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πέθαναν επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα πιθανότατα διακυβεύτηκε από τα «εμβόλια κατά του κορωνοϊού» φυσικά δεν αναφέρεται πουθενά. Στην επιστήμη των κανιβάλων, κανιβαλίζουν υγιείς ανθρώπους για τα ηλεκτρονικά χιλιάρικα. Ειδικοί υγείας είναι αυτοί, ξέρουν!

Τα ΜΜΕ στην χώρα είναι γεμάτα από ειδήσεις για τους μεγάλους κινδύνους της γρίπης και ανακοινώνεται με μεγάλη λεπτομέρεια ότι 107 άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει ως αποτέλεσμα της γρίπης!!!

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς ιστορικούς θανάτους από γρίπη στην Αυστραλία.

Τότε βλέπουμε ότι πέρυσι ανέφεραν περήφανα ότι είχαν μηδενικούς θανάτους από γρίπη, αλλά λίγα χρόνια πριν είχαν πάνω από 1.000.


Στην Αυστραλία παίζεται υψηλή αντινόηση, κάθε χώρα έχει ειδικευμένους υπαλλήλους για το ψήσιμο νόησης. Όπως και με εμάς, αντικατέστησαν τη γρίπη με τον Covid-19. Άρμεξαν τον Covid-19 όσο το δυνατόν περισσότερο, τον εξαφάνισαν στην συνέχεια και έφεραν τη γρίπη που είχε πάει διακοπές στην Ανδρομέδα για 2,5 χρόνια.

Τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης το παίζουν στο σενάριο “ΕΝΟΧΟΣ” μια νοητική τεχνική των σάπιων εξουσιών, σύψης και πουστιάς πολύ ανωμάλων άψυχων. Τους λένε δηλαδή ότι τα χρόνια φάρσας-19 «παραμελήσαμε και υποτιμήσαμε τη γρίπη και είναι πραγματικά μια πολύ επικίνδυνη ασθένεια».

Έτσι, συνιστάται από την κυβέρνηση ότι όλοι οι μεγαλύτεροι των έξι μηνών πρέπει να κάνουν το εμβόλιο γρίπης.

Βλέπετε τις λύσεις των μαύρων;

Στο παρασκήνιο εργάζονται σε ένα νέο εμβόλιο γρίπης που βασίζεται στην τεχνολογία mRNA. Δηλαδή δεν είναι εμβόλιο, αλλά μια γονιδιακή θεραπεία με στόχο τους κοιμησμένους για να τους δόσουν την νέα δόση μετάλλαξης, εαν δεν είναι στο ποσοστό ανακύκλωσης για την Λούναρ.

Αυτό που κατάφεραν θαυμάσια σε χρόνο ρεκόρ με τον Covid-19, δεν συμβαίνει με το “εμβόλιο” κατά της γρίπης.

Η γαλλική φαρμακευτική εταιρεία Sanofi έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι δοκιμές τους απέτυχαν παταγωδώς και ότι πρέπει να επιστρέψουν στο συρτάρι.

Πριν από τρεις ημέρες, η Moderna ανακοίνωσε ότι δεν ενδιαφέρεται πολύ για τη γονιδιακή θεραπεία της γρίπης nRMA. Ο λόγος φαίνεται να είναι ότι δεν λειτουργούν σωστά.

Υπάρχουν ακόμα αρκετές έρευνες, αλλά ευτυχώς δεν υπάρχει ακόμη γονιδιακή θεραπεία της γρίπης.

Αυτό κάνει το «εμβόλιο covid-19» πολύ ιδιαίτερο. Διότι, όπως ισχυρίστηκε, φάνηκαν άμεσα αποτελέσματα σε όλες τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Τώρα ξέρουμε ποιο ήταν το πραγματικό αποτέλεσμα....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΖΗΤΆΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΛΕΦΤΆ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΕΣΑΡΕΣ ΟΠΩΣ ΙΤΑΛΊΑ !?
    ΠΏΣ ΚΙΕΤΣΙ ?
    ΚΑΙ ΔΕΝ...?




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις