Πεζοναύτες βυθίζουν πλοίο της FEMA στον Ειρηνικό

 

Μαχητικά/βομβαρδιστικά 5ης γενιάς F-35 Lightning II

του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών την Τετάρτη κατέστρεψαν μια φορτηγίδα της FEMA στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Η επιχειρηση αργά το βράδυ ξεκίνησε όταν πιλότοι της Τρίτης Πτέρυγας Πεζοναυτών ταξίδεψαν από τον Αεροπορικό Σταθμό Πεζοναυτών Miramar, Καλιφόρνια, με εντολή να βυθιστεί ένα πλοίο της FEMA σε διεθνή ύδατα 50 μίλια δυτικά του Λονγκ Μπιτς.

«Ο στρατηγός Σμιθ έλαβε μια καλή πληροφορία ότι ένα σκάφος της FEMA που έφευγε από το λιμάνι στο Σιάτλ κατευθυνόταν νότια σε βαθιά νερά στα ανοιχτά των ακτών του Ειρηνικού στην Καλιφόρνια. Ήταν ασυνήθιστο επειδή η FEMA συνήθως κρατά τα σκάφη της στην ανατολική ακτή για να εκμεταλλευτεί τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια των τυφώνων που πέσουν στην ξηρά. Το ότι βρισκόταν στον Ειρηνικό σήμαινε ότι θα έπρεπε να διασχίσει τη Διώρυγα του Παναμά για να φτάσει στην ανατολική ακτή. Πριν από τα F-35, ο στρατηγός έστειλε ένα ελικόπτερο για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς», είπε η πηγή μας.

Ένα SH-53 Sea Stallion επιβεβαίωσε την παρουσία ενός πλοίου τροφοδοσίας χωρίς σημαία - μεσαίου μεγέθους εμπορικων πλοίων που συλλέγουν εμπορευματοκιβώτια από διαφορετικά λιμάνια και τα μεταφέρουν σε κεντρικούς τερματικούς σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων όπου φορτώνονται σε μεγαλύτερα πλοία ή για περαιτέρω μεταφορά στην ενδοχώρα του λιμανιού κόμβου - στην περιοχή που είχε υποδείξει ο πελατης.

Το ότι όλα τα σκάφη της FEMA είναι μπλοκ φορτηγίδες που είναι πιο κατάλληλες για την οδήγηση στο Μισισιπή από το να πλέουν στο μπλε των ωκεανών είναι ανακριβές. Η πηγή μας είπε ότι η FEMA ελέγχει τουλάχιστον τέσσερα σκάφη μήκους άνω των 400′ που δεν ταιριάζουν στον τεχνικό ορισμό της φορτηγίδας και ότι το καθένα μπορεί να κρατήσει εκατοντάδες αιχμαλώτους. Ο όρος "φορτηγίδα FEMA" μπήκε στην κοινή γλώσσα πριν από δεκαετίες, όταν η FEMA είχε τροποποιήσει μόνο τις φορτηγίδες για να επιτελέσει τρομοκρατια στον πληθυσμό, αλλά τελικά η άθλια υπηρεσία επέκτεινε τον στόλο της για να συμπεριλάβει μεγάλα γιοτ, μεταφορείς εμπορευμάτων και ένα κρουαζιερόπλοιο, που πληρώθηκαν από τα έσοδα των προγραμμάτων Black Budget από τα θύματα κλοπιμαίων.

Το Sea Stallion, είπε η πηγή μας, προσπάθησε να αναγνωρίσει το πλοίο μέσω ραδιοφωνικών κλήσεων. Το σκάφος δεν απάντησε. Οι παρατηρητές στο Sea Stallion χρησιμοποίησαν στη συνέχεια θερμική οπτική για να καθορίσουν πόσα άτομα επέβαιναν στο πλοίο χωρίς σημαία. Εντόπισαν μόνο έξι, όλα πάνω ή γύρω από τη γέφυρα.

«Το πλοίο δεν είχε κοντέινερ», είπε η πηγή μας.

Λίγα λεπτά αργότερα, καθώς το ελικόπτερο περιπλανιόταν, οι παρατηρητές εντόπισαν οπτικά έναν άνδρα με αντιανεμικό FEMA να τους κοιτάζει πίσω από ένα ζευγάρι κιάλια.

«Αυτή ήταν η επιβεβαίωσή μας», είπε η πηγή.

Καθώς το Sea Stallion εξήλθε, ο στρατηγός Smith διέταξε τα F-35 να επιχειρησουν. Τα μαχητικά πέταξαν δυτικά πάνω από ανοιχτά νερά, πετώντας πάνω από το γεωγραφικό πλάτος του πλοίου κατά 100 μίλια, στη συνέχεια αιώρησαν νότια και ανατολικά μέχρι να στρίψουν στο σκάφος.

Οι άνδρες στο πλοίο πιθανότατα δεν είδαν ποτέ τα επιτιθέμενα αεροπλάνα, τουλάχιστον μέχρι που ήταν πολύ αργά.

Κάθε F-35 είχε εκτοξεύσει αντιπλοϊκούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς AGM-158C LRASM στα 75 μίλια. Σύμφωνα με μια εκτίμηση ζημιών μετά από μάχη, το ραγισμένο κύτος του πλοίου ήταν φλεγόμενο και καταδικασμένο να βυθιστεί.

«Οι πιλότοι έκαναν περιστροφη πανω απο το κατάστρωμα και ελεγξαν την φλεγόμενη φορτηγίδα FEMA. Δεν είδαν επιζώντες. Δεν ξέρουμε πού πήγαινε, αλλά αυτό κάνει ένα σκάφος FEMA λιγότερο για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε. Στόχος μας είναι να δώσουμε σε όλους μια ευκαιρία», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, ρωτήσαμε την πηγή μας εάν οι πιλότοι είχαν αφησει επιζώντες.

«Δεν είναι δική μου απόφαση, αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου, κανένα από αυτά τα καθάρματα της FEMA δεν αξίζει έλεος», είπε. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΔΗΛΏΝΩ
    St Germain so Flute
    ΜΟΥΣΙΚΉ!!!
    ΚΑΛΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ

    ΠΆΕΙ ΜΕ ΤΌΣΑ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ ΝΈΑ





    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωάννης Πέτρου: “ΕΑΝ … λέω ΕΑΝ όσα γράφονται περί εκτελέσεων και αντικαταστάσεων με κλώνους όλων των βασικών «παικτών» ήταν σωστά, τότε «αυτοί» που τους αντικατέστησαν, θα ήταν εντελώς ηλίθιοι, αφού οι κλώνοι προέκυψαν χειρότεροι των πρωτότυπων … αλλά προφανώς δεν είναι.
    Μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσει όλο αυτό που αρχικά παραπλανά, τελικά απογοητεύει και γενικά γελοιοποιεί.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FEMA .....ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΕΞΑΥΛΩΘΗΚΑΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις