Η JAG καταδικάζει τον Έρικ Χόλντερ σε απαγχονισμο

 

Αν η σιωπή ήταν

χρυσός στα μάτια του JAG, ο κρατούμενος Έρικ Χόλντερ συντάχθηκε καλά στην αρχή της διαδικασίας της Δευτέρας, αλλά ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall, αφού συνόψισε το πρακτικό της Παρασκευής, ζήτησε ξεκάθαρα από τον Holder την παραδοχή της ενοχής για το θέμα των πυροβόλων όπλων που χάθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν σε ανθρωποκτονίες και μαζική εκδήλωση πυροβολισμών, υπό την εποπτεία του ως γενικός εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αλλά ο Χόλντερ είχε επιλέξει να παραμείνει σιωπηλός καθώς καθόταν στο εδωλιο με μια αυτάρεσκη έκφραση χαραγμένη ανεξίτηλα στο κουρασμενο πρόσωπό του. Είχε ακούσει τον ναύαρχο να τον αποκαλεί «προδότη», «δειλό δολοφόνο με πληρεξούσιο» και «υπηρέτη» του πιο διαβολικού πλάσματος που περπατούσε στη γη - του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.

Ο ναύαρχος απευθύνθηκε απευθείας στον Χόλντερ: «Ο φύλακάς σου, ο αφέντης σου, ο άρχοντάς σου, ο υπασπιστής σου σε πέταξε κάτω από το λεωφορείο. Δεν ήσουν τίποτα γι' αυτόν παρά ένα αμβλύ εργαλείο. Σε χρησιμοποίησε και σε πέταξε στην άκρη σαν σκουπίδι. Θα σου δώσω μια επιλογή να κάνεις και θα λήξει σε ένα λεπτό: αλλαξε την ετυμηγορία σου σε ένοχος, παραδεξου ότι ο Ομπάμα ήταν ο εγκέφαλος των Fast & Furious και Gunrunner, συμφωνησε να καταθέσεις εναντίον του στο μέλλον και θα προτείνω σε αυτήν την επιτροπή μια Ισόβια κάθειρξη αντί για την πιο τελική επιλογή».

Πέρασε ένα λεπτό.

«Υποθέτω ότι θα πεθάνεις για τον Ομπάμα», είπε ο ναύαρχος.

Έδειξε στο πάνελ τα επόμενα στοιχεία του, ένα επίσημο έγγραφο που είχε συντάξει και είχε στείλει στον Διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν—εκτελέστηκε από την JAG τον Μάιο του 2021 με διαφορετικές κατηγορίες—τον Ιούνιο του 2013. Εξουσιοδότησε τον Μπρέναν να χτυπήσει με drone μια συγκέντρωση της Πολιτοφυλακής Πολιτών του Μισούρι για κανένα άλλο λόγο από το ότι «συνεχίζουν να προωθούν διαψευμένες θεωρίες Ο POTUS είναι μουσουλμάνος, δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ και ότι ο POTUS κατασκεύασε το μακροχρόνιο πιστοποιητικό γέννησής του». Ο Χόλντερ κατονόμασε επτά μέλη της πολιτοφυλακής, συμπεριλαμβανομένου του ιδρυτή Άαρον Πένμπερθι, ο οποίος έπρεπε να πεθάνει σε μια «αποτελεσματική, χειρουργική» επεμβαση. Έδωσε μάλιστα στη CIA μια δικαιολογία για την υπέρβαση των αρμοδιοτήτων της - λέγοντας στο κοινό και τον Τύπο ότι η πολιτοφυλακή ήταν ένα μείγμα εγχώριων και ξένων τρομοκρατών που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να σχεδιάσουν τη δολοφονία του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.

Η επιχείρηση, είπε ο ναύαρχος, δεν καρποφόρησε ποτέ επειδή η συγκέντρωση πολιτοφυλακής δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Προφανώς, είχαν πληροφορηθεί.

«Αυτό το απαίσιο σχέδιο του Χόλντερ δεν συνέβη και οι Αμερικανοί πολίτες είναι ακόμα ζωντανοί δεν μειώνει τη σοβαρότητα αυτού του εγκλήματος – συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου. Έχουμε επικυρώσει την ταυτότητα του εγγράφου καθώς και το χειρόγραφο του κατόχου. Πόσο μικροπρεπές. Συνωμοσία δολοφονίας για το ζήτημα της ιθαγένειας. Ο Ομπάμα πρέπει πραγματικά να μισεί τους ανθρώπους που αμφισβητούν τα πρωτόγονά του δικαιώματα».

«Όπως και με πολλούς από αυτούς τους Deep Staters, εχθρούς της Αμερικής, θα μπορούσαμε να περάσουμε μήνες και χρόνια δίνοντας αποδείξεις, αλλά είναι σπατάλη χρημάτων και του χρόνου αυτής της επιτροπής. Ο κατηγορούμενος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να προσφέρει υπεράσπιση, γι' αυτό προτείνω αυτό το δικαστήριο να κρίνει τον κρατούμενο Έρικ Χόλντερ ένοχο για προδοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και για συνωμοσία για τη διάπραξη φόνου», είπε ο ναύαρχος.

Ο Χόλντερ έμεινε σιωπηλός ενώ το πάνελ συζητούσε ήσυχα τη μοίρα του.

«Βρίσκουμε τον κατηγορούμενο, Έρικ Μ. Χόλντερ, ένοχο καθώς κατηγορείται και για τις δύο κατηγορίες και προτρέπουμε να επιβληθεί η μέγιστη τιμωρία», είπε ο υψηλόβαθμος αξιωματικός της επιτροπής.

«Η ετυμηγορία έχει εκδοθεί ομόφωνα», είπε ο ναύαρχος, ρίχνοντας μια ματιά σε έναν μαρμαρωμενο Χόλντερ. «Ο καταδικασθείς καταδικάζεται τώρα σε κρέμασμα από το λαιμό μέχρι θανάτου…Φαίνεται ότι έχουμε βολικη ημερομηνια την Παρασκευή, 21 Ιουλίου, στις 10:00 π.μ. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις