Η JAG καταδικάζει έναν άλλο εγκληματία του CDC Covid

 

Τη Δευτέρα, το Σώμα και το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών

του Γενικού Εισαγγελέα του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών καταδίκασαν τον Δρ Χάουαρντ Ζούκερ, Αναπληρωτή Διευθυντή του CDC για την Παγκόσμια Υγεία, με κατηγορίες εκβίασης και προδοσίας, επειδή προσπάθησε να επιβάλει τη νομοθεσία περί lockdown μετά τη λήξη των εντολών του Covid.

Όπως αναφέρθηκε τον Μάιο, οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν τον Ζούκερ στο πολυτελές κτήμα του στη Τζόρτζια λίγο αφότου τα Λευκα Καπελα στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ υπεκλεψαν ένα τηλεφώνημα στο οποίο ο Ζούκερ είπε στον γραμματέα του HHS, Xavier Becerra, «Καταλάβετε το Σύνταγμα. F*** Ντόναλντ Τραμπ. Χρειαζόμαστε lockdown» και εξέφρασε την αγανάκτησή του για την αποστροφή του Becerra να επαναφέρει αμέσως τους περιορισμούς του Covid στον πληθυσμό. Προφανώς, ο Becerra συνειδητοποίησε ότι η απάτη της Plandemic είχε φτάσει στο τέλος της και χώρισε τον εαυτό του από τον Zucker κλείνοντάς του το τηλέφωνο.

Αλλά η ξέφρενη εκστρατεία του Zucker να αναζωπυρώσει τα lockdown δεν τελείωσε με την ωμή απάντηση του Becerra. Τηλεφώνησε σχεδόν σε κάθε Δημοκρατικό στην Ουάσιγκτον και όχι μόνο, προσπαθώντας να εξαργυρώσει τις άσκοπες χάρες ενώ περιθωριοποίησε τις προσπάθειες των συναδέλφων του να προωθήσουν το Plandemic. Απείλησε με ζήλο ότι θα κλείσει 2.000 επιχειρήσεις της Νέας Υόρκης, εκτός εάν οι ιδιοκτήτες προσαρμοστούν στη «νέα κανονικότητα». Γεύτηκε τους περιορισμούς του Covid καθώς γευματίζει κανείς ένα τέλειο γευμα. Ο αδυσώπητος ενθουσιασμός του, ωστόσο, ήταν υπερβολικός για τα αφεντικά του, πολλά από τα οποία εγκατέλειψαν τη χώρα καθώς το Plandemic έπεσε πάνω τους, και διέκοψαν τις σχέσεις με τον Zucker.

Ο Ζούκερ εξακολουθούσε να ζητά lockdown και εντολές εμβολίων την ημέρα που τον συνέλαβαν οι πεζοναύτες των ΗΠΑ και τόλμησε να ρωτήσει τους πεζοναύτες που συνέλαβαν εάν ήταν εμβολιασμένοι επειδή δεν ήθελε να πάθει Covid, παρόλο που, όπως θα αποκάλυπτε αργότερα μια εξέταση αίματος, ήταν ανεμβολίαστος ο ίδιος.

Τελικά στάλθηκε στο Camp Blaz για να περιμένει ένα στρατιωτικό δικαστήριο.

Καθώς ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall βρισκόταν ακόμα στο Guantanamo Bay, η υπόθεση του Zucker εκδικάστηκε από τον υποναύαρχο Jonathan T. Stephens, διάσημο ειδικό σε δικαστικές διαφορές στη ναυτική κοινότητα.

Πριν από τη δίκη του Ζούκερ, του προσφέρθηκε η πιο γλυκιά συμφωνία που προτάθηκε ποτέ σε έναν εγκληματία του Deep State: να δηλώσει ένοχος για τις μικρότερες κατηγορίες εκβίασης και να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 10 ετών και η JAG θα απέρριπτε την πιο αυστηρή κατηγορία για προδοσία, η οποία επιφέρει πιθανή θανατική ποινή. Αλλά ο Zucker αρνήθηκε τη φιλανθρωπική πρόταση.

Σε μια συνοπτική εναρκτήρια δήλωση τη Δευτέρα το πρωί, ο Ζούκερ κατηγόρησε το δικαστήριο και είπε ότι δεν μπορούσε να κριθεί ένοχος για την άσκηση του δικαιώματός του στην ελευθερία του λόγου, όπως ορίζεται από την 1η Τροποποίηση. Επέμεινε ότι δεν είχε βλάψει κανέναν εκφράζοντας τις απόψεις του για τον Covid και την ανάγκη για συνεχείς ελέγχους για να αποτραπεί «η μεγαλύτερη ασθένεια που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα» να προκαλέσει ένα «γεγονός σε επίπεδο εξαφάνισης» που συναγωνίζεται εκείνο του μετεωρίτη που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.

Ο ναύαρχος Στέφενς, ένας κοντόχοντρος άνδρας με τραχιά φωνή, στεκόταν πίσω από μια εξέδρα κοιτάζοντας τα χαρτιά. "Κύριε. Zucker, είσαι υπό κράτηση για λίγους μήνες, σου δόθηκε η ευκαιρία να εξασφαλίσεις δικηγόρο, αλλά επέλεξες να μην το κάνεις. Συμφωνείτε με αυτή τη δήλωση;»

«Οι αθώοι δεν χρειάζονται δικηγόρους», είπε ο Zucker.

«Τότε, κύριε Zucker, αν έχετε διάθεση να μιλήσετε, θα εξηγούσατε σε αυτούς τους αξιωματικούς που άκουσαν αυτήν την υπόθεση γιατί είστε ανεμβολίαστος, λαμβάνοντας υπόψη τα βήματα που κάνατε, προφανώς με δική σας βούληση, για να βλάψετε τη φήμη και τα μέσα διαβίωσης των πολιτών που αντιτάχθηκαν στις εντολές εμβολίων». Ο ναύαρχος έκανε χειρονομία προς την ομάδα και περίμενε μια απάντηση.

«Η κατάσταση του εμβολιασμου μου δεν είναι δουλειά κανενός άλλου», απάντησε ο Ζούκερ απότομα.

«Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω αυτό, κύριε Zucker: Πιστεύετε ότι το CDC έχει την αποκλειστική εξουσία να νομοθετεί πολιτική σε μια κρίση υγείας, οποιαδήποτε κρίση υγείας, είτε πραγματική είτε φανταστική;

Στο εδωλιο, ο Zucker έστριψε τους καρπούς του πάνω στα δεσμά του, σαν να ήθελε να τους χαλαρώσει. «Αυτά είναι λίγο σφιχτά», παραπονέθηκε. «Το CDC δεν ενήργησε μονομερώς. εργαστήκαμε σε συνδυασμό με την καθοδήγηση από το NIH και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας».

«Η διάκριση μου διαφεύγει», είπε ο ναύαρχος, «αφού είναι πραγματικά το ίδιο σώμα. Θα συμφωνούσατε, κύριε Ζούκερ, ότι ενεργήσατε λίγο με γοργό τρόπο επιδιώκοντας τις εντολές του Covid, ακόμη και όταν οι συνεργάτες σας συνειδητοποίησαν ότι η "παρασταση" είχε ολοκληρωθεί; Συμφωνείτε με αυτή την εκτίμηση;»

Ο Ζούκερ καθάρισε το λαιμό του θορυβωδώς. «Ενέργησα για να διατηρήσω τη ζωή. Και ποτέ δεν θα ζητήσω συγγνώμη ή θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος για αυτό».

"Το βλέπω. Θα ήθελα να σας δείξω κάτι, κύριε Ζούκερ».

Ο ναύαρχος Stephens άρπαξε έναν φάκελο από το βήμα και έβγαλε τρία φύλλα χαρτιού, τα οποία τοποθέτησε στο τραπέζι . Τα χαρτιά ήταν φωτογραφίες της Rochelle Walensky, του Anthony Fauci και του Francis Collins που κρέμονταν από το σχοινί της αγχόνης στον κόλπο του Γκουαντάναμο.

«Αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι καλοί, αξιόλογοι πολίτες», είπε ο ναύαρχος σαρκαστικά, «παπαγάλισαν τα λόγια σας κατά γράμμα. Εσείς, κύριε Zucker, μπορεί να γίνετε μέλος αυτης της ομαδας σύντομα».

«Ψεύτικα ειναι. Αυτό είναι Photoshop», επέμεινε ο Zucker. 

Ο ναύαρχος Stephens τον διαβεβαίωσε ότι οι εικόνες ήταν αυθεντικές. "Κύριε Zucker, έχω 14 μάρτυρες έτοιμους να καταθέσουν ότι εσείς, εσείς προσωπικά, απειλήσατε να κατεδαφίσετε τις επιχειρήσεις και τη φήμη τους εάν δεν λάβουν υπόψη τις συμβουλές σας για τον Covid.

Ο Ζούκερ γέλασε. «Περιμένεις να πιστέψω ότι έφερες 14 ανθρώπους εδώ, μέχρι το Γκουάμ, για να καταθέσουν εναντίον μου; Μπλοφάρεις».

«Είναι 2023, κύριε Zucker, έχουμε αυτό το gadget που ονομάζεται ZOOM. Δεν τους χρειαζόμαστε φυσικά παρόντες για να καταθέσουνε», είπε ο ναύαρχος, βγάζοντας μια τέταρτη εικόνα από τον φάκελο. Αυτή τη φορά η φωτογραφία έδειχνε τον πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης και εγκληματία Covid Andrew Cuomo να κρέμεται από ένα σχοινί. «Δουλέψατε με αυτόν τον άνθρωπο για να επιβάλλετε τη συμμόρφωση με τον Covid».

"Τι? Πως?" μουρμούρισε ο Ζούκερ.

Η βαρύτητα της κατάστασής του πρέπει να τον χτύπησε σαν έναν τόνο τούβλα. Ξαφνικά έτρεμε, με τη φωνή του να τρέμει καθώς προσπαθούσε να εκλογικεύσει τις εικόνες που είχαν βάλει μπροστά του.

Ο ναύαρχος είπε: «Ήσασταν ο διευθυντής του CDC για την Παγκόσμια Υγεία, μια διορισμένη θέση. Ως γιατρός, πρόδωσες τον όρκο σου στον Ιπποκράτη, και ως δημόσιος λειτουργός, πρόδωσες τον όρκο σου και έθεσες εν γνώσει σου σε κίνδυνο τις ζωές αμάχων. Το ότι εσείς, κύριε Zucker, αρνηθήκατε να εμβολιαστείτε είναι απόδειξη και αυτό ανταποκρίνεται στον ορισμό μας για την προδοσία».

Χτύπησε το δάχτυλό του στις τέσσερις φωτογραφίες προτού προσφέρει στον Ζούκερ την τελευταία ευκαιρία να αλλάξει την παραδοχή του στην ενοχή του και να αποδεχτεί μια ποινή φυλάκισης αντί για έναν πιθανό απαγχονισμό. Ο Zucker ρώτησε δειλά τι ειδους ομολογια ζητουσε.

«Αυτή η απόφαση ανήκει στην επιτροπή, αλλά θα προτείνω 20 χρόνια», είπε ο ναύαρχος Stephens.

"20 χρόνια? Μα είπαν 10 χρόνια πριν».

«Αυτό το πλοίο απέπλευσε», είπε ο ναύαρχος.

«Είμαι 63, οπότε είναι ισόβια κάθειρξη», διαμαρτυρήθηκε ο Zucker.

«Σκεφτείτε την εναλλακτική λύση», είπε ο ναύαρχος.

Στο τέλος, ο Zucker αποδέχτηκε τη συμφωνία και η επιτροπή, αφού συζήτησε 30 λεπτά, συμφώνησε ότι τα 20 χρόνια στον περιορισμό ήταν μια ανάλογη τιμωρία για τα εγκλήματα του Zucker.

Την Τετάρτη, μια πηγή της JAG είπε ότι ο ναύαρχος Stephens «μπορεί να είχε ή να μην είχε στην πραγματικότητα» 14 μάρτυρες σε αναμονή.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ! ΖΟΡΙΛΗΣ Ο ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΗ Η ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ 'ΦΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΗ .
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις