Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος τελειώνει καθώς η ναζιστική φατρία τελικά ηττήθηκε


Η μεγάλη συνάντηση του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας την περασμένη εβδομάδα σηματοδότησε το πραγματικό τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την τελική ήττα των Ναζί, σύμφωνα με πηγές της βρετανικής MI6, της ρωσικής FSB και της Μοσάντ. Αυτό σημαίνει ότι η Χαζαρική Μαφία, γνωστή και ως Εβραίοι των Σαββατιανών-Φραγκιστών, έχουν ηττηθεί στο σχέδιό τους να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας.

Ωστόσο, η φατρία KM που θέλει να μετατρέψει αυτόν τον πλανήτη σε μια γιγάντια φάρμα ζώων που κυβερνάται από «έναν καλό βοσκό», μένει να ηττηθεί. Όπως λέει και η παροιμία, το πρόβατο περνάει τη ζωή του φοβούμενος τον λύκο, αλλά ο βοσκός είναι αυτός που το σκοτώνει. Αυτό σημαίνει ότι ενώ η γενοκτονία έχει ακυρωθεί, η μάχη ενάντια στην ψηφιακή σκλαβιά συνεχίζεται.

Από τη σκοπιά της γραμμής αίματος, αυτή η μάχη ήταν μεταξύ της βρετανικής φατρίας με επικεφαλής τη βασίλισσα Ελισάβετ II και της γερμανικής ναζιστικής φατρίας που σχετίζεται με τον Αδόλφο Χίτλερ. Οι συγγενείς του Χίτλερ περιλαμβάνουν την πρώην καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, τη Χίλαρι Κλίντον Ροκφέλερ και τον Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως και με το «επίσημο» τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου το 1945, πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Ρώσους. Η ολοκληρωτική νίκη τους επί του ναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία τερμάτισε το αιωνόβιο σχέδιο KM για την αποκατάσταση του αρχαίου σατανικού βασιλείου της Khazaria και την κυριαρχία του κόσμου από εκεί.

Αυτό το γνωρίζουν και οι άνθρωποι στη Δύση. Δημοσκόπηση στο Twitter του Βρετανού πολιτικού Ντέιβιντ Κόρτεν έδειξε ότι το 77,5% των ψηφοφόρων θα προτιμούσε να ηγείται ο Πούτιν. Σημειώστε ότι ο «Μάιντεν» δεν μπορεί να πάρει ούτε το 5%, αλλά με κάποιο τρόπο πήρε 80 εκατομμύρια ψήφους το 2020.....

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στον Τύπο του ναζιστικού "άβαταρ" Βλαντιμίρ Ζελένσκι τον οποίο απέφυγε δημόσια ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ και άλλοι ηγέτες του ΝΑΤΟ. Αυτό κάνει τον Ζελένσκι έναν νεκρό που περπατά.

Όπως μπορείτε να δείτε από τη συνέντευξη παρακάτω, ο ίδιος ο Ζελένσκι ακούγεται πλέον σαν ένας ηττημένος προπονητής στο τέλος μιας ποδοσφαιρικής σεζόν που -μιλώντας σε παρελθοντικό χρόνο- λέει «Μας δώσατε τεράστια υποστήριξη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Αμερικανούς που καταλαβαίνουν».


Αυτή η ήττα ώθησε έναν εκπρόσωπο του Deep State των ΗΠΑ να πει:

«Πιστεύουμε ότι ο πόλεμος ήταν μια στρατηγική αποτυχία για την Ουκρανία…»

Δημοσιογράφος: «Δεν εννοείτε στρατηγική αποτυχία για τη Ρωσία;»

Εκπρόσωπος: «Συγγνώμη - με συγχωρείτε - μια στρατηγική αποτυχία για την Ουκρανία! Ευχαριστώ για τη διόρθωση!»


Ακόμη και ο Vincenzo Mazzara από τους φασίστες P3 Freemasons παραδέχεται: «Η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους ήταν η αρχή του τέλους της ενότητας της Δύσης στην ουκρανική σύγκρουση… ευτυχώς για τη Ρωσία, την Κίνα και τον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης και πιθανώς της Ουκρανίας, αυτή η προσπάθεια αποτυγχάνει αναμφισβήτητα».

«Ό,τι και να κάνει το ΝΑΤΟ, θα αποτύχει. Δεν υπάρχει τρόπος να αντιστραφεί αυτή η διαδικασία», ειπε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο.

https://tass.com/politics/1646663

Ο αμερικανικός στρατός συμφωνεί. Ο Ζελένσκι «βρίσκεται σε αυτή την εξαιρετικά απελπιστική κατάσταση, διαλύεται. Οι δυνάμεις του είναι ερειπωμένες, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί για το τίποτα…. Δεν υπάρχει ηγεσία στον Λευκό Οίκο… Είμαστε στα χέρια ενός ανθρώπου που δεν είναι ψυχικά σταθερός. Όλο και περισσότερο γινόμαστε μια τριτοκοσμική χώρα…. Κάποιος πρέπει να απολυθεί. Προφανώς ξέρουμε ότι ο άνθρωπος στην κορυφή πρέπει να φύγει. Οι υπόλοιποι από αυτούς τους ανθρώπους, πρέπει να λογοδοτήσουν», λέει ο συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, ο de facto ηγέτης των λευκών καπέλων του στρατού των ΗΠΑ.

http://futuredefensevisions.blogspot.com/

Το πιο σημαντικό -όπως ακριβώς οι δίκες εγκλημάτων πολέμου της Νυρεμβέργης ακολούθησαν την πρώτη ήττα των ΝΑΖΙ στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου- οι νέες δίκες εγκλημάτων πολέμου είναι αναπόφευκτες.

Θυμηθείτε, η ρωσική κυβέρνηση παρουσίασε εξαντλητικά στοιχεία στον ΟΗΕ τους τελευταίους 18 μήνες που αποδεικνύουν τη χρηματοδοτούμενη από τις ΗΠΑ παραγωγή βιολογικών όπλων σε εργαστήρια στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα, ο ρωσικός στρατός κατηγόρησε τον «Τζο Μπάιντεν» (ή μάλλον τους Ροκφέλερ/Ναζί μαριονέτες του) ότι ενορχηστρώνουν την παραγωγή βιοόπλων μέσω της εταιρείας βιοεργαστηρίου του Metabiota με έδρα την Ουκρανία.


Ως προϋπόθεση για την ειρήνη, η Ρωσία απαιτεί -και πρόκειται τώρα να λάβει- μια έρευνα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας μέσω παραβιάσεων της Συνθήκης για τα βιολογικά όπλα. Αυτό τιμωρείται με θάνατο.

Σε περίπτωση που δεν συνδέσατε τις τελείες, η ρωσική στρατιωτική δράση κατά της Ουκρανίας έβαλε τέλος στην κυκλοφορία νέων παραλλαγών του COVID-19.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Ρώσο στρατηγό Igor Kirillov να ενημερώνει το κοινό για το αμερικανικό δίκτυο Biological Warfare και το Metabiota του Hunter Biden.


Στοιχεία παρουσιάζονται και στη Δύση. Μια συστηματική ανασκόπηση 325 αυτοψιών που έδειξαν ότι ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 προκάλεσε ή συνέβαλε σημαντικά στο 74 τοις εκατό των θανάτων αφαιρέθηκε χωρίς λόγο από τον προεκτυπωμένο διακομιστή SSRN του The Lancet εντός 24 ωρών, προσθέτοντας έναν αυξανόμενο αριθμό λογοκριμένων μελετών σχετικά με τις πιθανές βλάβες των εμβολίων COVID-19.


Αυτές οι αδέξιες απόπειρες συγκάλυψης αποτυγχάνουν, καθώς ακόμη και περιοδικά όπως το Science παραδέχονται τώρα ότι υπάρχουν ενδείξεις βλάβης από το εμβόλιο.

https://www.vtforeignpolicy.com/2023/07/science-magazine-finally-admitted-the-mrna-vaccines-dangerous-side-effects/

Εν τω μεταξύ, ο Robert F. Kennedy Jr. έγραψε στο Twitter:

«Οι ΗΠΑ και άλλες κυβερνήσεις αναπτύσσουν εθνοτικά στοχευμένα βιολογικά όπλα… μια μελέτη του 2021 για τον ιό COVID-19 δείχνει [φαίνεται] να επηρεάζει δυσανάλογα ορισμένες φυλές…, η τοποθεσία καταγωγης furin cleave είναι πιο συμβατή με μαύρους και Καυκάσιους και λιγότερο συμβατή με εθνικούς Κινέζους, Φινλανδούς και Εβραίους. Υπό αυτή την έννοια, χρησιμεύει ως ένα είδος απόδειξης της ιδέας για εθνοτικά στοχευμένα βιοόπλα».

https://nypost.com/2023/07/15/rfk-jr-says-covid-was-ethnically-targeted-to-spare-jews/

 


 Αυτό επιβεβαιώνει την έκθεση του KM Neocons Project for a New America Century, η οποία αποκαλεί τα βιολογικά όπλα για εθνοτικές ομάδες «χρήσιμο πολιτικό εργαλείο».

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους το KM πρόκειται να καταρριφθεί σκληρά.

Η Χαζαρική Μαφία, που δεν έχει πουθενά να κρυφτεί, δοκίμασε ένα πραξικόπημα στο Ισραήλ σε μια προσπάθεια να μετατρέψει αυτή τη χώρα σε μια σύγχρονη Masada όπου σχεδιάζει να πολεμήσει μέχρι το πικρό τέλος.

Αυτό προκάλεσε ένα σχίσμα με μη σατανικούς Εβραίους. Ακόμη και οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο του Τόμας Φρίντμαν λέγοντας «...όταν τα συμφέροντα και οι αξίες μιας κυβέρνησης των ΗΠΑ και μιας ισραηλινής κυβέρνησης αποκλίνουν τόσο πολύ, μια επαναξιολόγηση των σχέσεων είναι αναπόφευκτη».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις