Μονιμες "διακοπες στην κολαση"για τον πρώην Επίτροπο της FDA Στίβεν Χαν

  

Ένα στρατιωτικό δικαστήριο

καταδίκασε την Παρασκευή τον πρώην επίτροπο της FDA, Stephen Hahn, κατηγορούμενο για προδοσία και συνεργεια σε φόνο, αφού παραδέχτηκε ότι αυτός και άλλα μέλη της Task Force για τον κορωνοϊό είχαν εξαπατήσει τον πρόεδρό τους να πιστέψει ότι τα μη δοκιμασμένα εμβόλια Covid-19 ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά, ωθώντας τον Trump. για να ξεκινήσει η Operation Warp Speed.

Η ομολογία του Χαν προκάλεσε έκπληξη, γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε δηλώσει την αθωότητά του. Αμέσως μετά τη σύλληψή του στις 29 Δεκεμβρίου, ο Χαν είπε στους ανακριτές της JAG ότι είχε υπηρετήσει τον Πρόεδρο Τραμπ με πίστη, και τιμή, επιμένοντας ότι τον είχαν στήσει για εγκλήματα για τα οποία δεν γνώριζε. Αρνήθηκε ότι ήταν στο μισθολόγιο της Moderna και της Pfizer. Αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι είχε δεδομένα που αποδεικνύουν ότι οι εμβολιασμοί είχαν σκοτώσει ή είχαν αρρωστήσει σοβαρά συμμετέχοντες στη δοκιμή Covid-19. Οποιαδήποτε ενοχοποιητική απόδειξη, είχε πει ο Χαν, είχε κατασκευαστεί ή παραποιηθεί για να τον ενοχοποιήσει για τα εγκλήματα κάποιου άλλου. Επιπλέον, είπε στους ανακριτές ότι δεν θα μπορούσε να είχε προδώσει τον Πρόεδρο Τραμπ επειδή η προδοσία δεν ήταν «στο χαρακτήρα του».

Έμεινε προσκολλημένος σε ισχυρισμούς αθωότητας καθ' όλη τη διάρκεια δύο εβδομάδων εξαντλητικών συνεντεύξεων, ακόμη και όταν του προσφέρθηκε πιθανή επιείκεια με αντάλλαγμα μια γραπτή ομολογία που περιγράφει λεπτομερώς τον ρόλο του στην "ψευτοπανδημια". Αλλά ο Χαν δεν υποχώρησε. Στην τελευταία του συνέντευξη την Πέμπτη, επέπληξε τους ανακριτές για «παραβίαση των πολιτικών του δικαιωμάτων» και ζήτησε μια ακρόαση με τον Πρόεδρο Τραμπ. «Όταν ο Ντόναλντ ανακαλύψει τι μου έκανες, θα πληρώσεις με κόλαση», φέρεται να είπε ο Χαν, στον οποίο οι ερευνητές απάντησαν: «Δεν νομίζεις ότι ξέρει πού βρίσκεσαι; Έχουμε την ευλογία του».

Το πρωί της Παρασκευής μπήκε στη νότια αίθουσα του GITMO γεμάτος αυτοπεποίθηση, με τους ώμους προς τα πίσω, το στήθος έξω, καυχιόταν στον αντιναύαρχο Darse E. Crandall ότι κανένα δικαστήριο δεν μπορούσε να τον κρίνει ένοχο. Μόλις κάθισε στο εδωλιο, σήκωσε τα χέρια του με χειροπέδες και είπε: «Μπορείς να δέσεις τα χέρια μου, αλλά δεν μπορείς να δέσεις την ψυχή ενός αθώου ανθρώπου. Θα αθωωθώ».

Ο Αντιναύαρχος Crandall τοποθέτησε στο τραπέζι εικόνες των γιατρών Fauci και Collins να αιωρούνται από ένα σχοινί.

Το στήθος του Χαν ξεφούσκωσε και το πρόσωπό του χλόμιασε. Ό,τι κουραγιο είχε μαζέψει έφυγε από το σώμα του που έτρεμε τώρα .

«Πώς… πώς το έκανες αυτό;» ρώτησε πειθήνια.

«Το έκαναν στον εαυτό τους», απάντησε ο ναύαρχος. «Συμμερίστηκαν την προκλητική σας στάση. Αν νομίζετε ότι τα στοιχεία που έχουμε για εσάς είναι πιο αδύναμα από αυτά που είχαμε για αυτους, κάνετε λάθος».

«Αν δηλώσω ένοχος, θα με αφήσεις να ζήσω; Δεν μπορώ να πάω έτσι. Απλώς δεν μπορώ», παρακάλεσε ο Χαν.

«Κάνω τη σύσταση για την καταδίκη, αλλά αυτοί αποφασίζουν», είπε ο Αντιναύαρχος καθώς έκανε χειρονομία στους τρεις αξιωματικούς που είχαν επιφορτιστεί να σταθμίσουν την ουσία της υπόθεσης του JAG.

«Είμαι ένοχος», είπε ο Χαν, κουνώντας έντονα το κεφάλι του. «Αλλά με ανάγκασαν να το κάνω».

«Ενοχος για τι;» ρώτησε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

Ο Χαν εξιστόρησε πώς ο Κόλινς και ο Φάουτσι είχαν επινοήσει ένα σχέδιο για τον μαζικό εμβολιασμό των Αμερικανών με το πρόσχημα μιας εθνικής κρίσης υγείας. Τον πλησίασαν τον Απρίλιο του 2020 με μια πρόταση: βοηθήστε να πειστεί ο Τραμπ να επισπεύσει την παράδοση των εμβολίων στην αγκαλιά κάθε Αμερικανού πολίτη που αναπνέει, όσο το δυνατόν γρηγορότερα για την καταπολέμηση ενός εξελισσόμενου ιού που απειλούσε να εξαλείψει την ανθρωπότητα. «Όλοι γνωρίζαμε ότι το SARS-Cov2 δεν ήταν πιο επικίνδυνο από την εποχική γρίπη, ότι, ναι, θα μπορούσε να αρρωστήσει ηλικιωμένους και ανοσοκατεσταλμένους, αλλά τα εμβόλια δεν είχαν σκοπό να μετριάσουν την εξάπλωση, ήταν για χρήματα και έλεγχο. Ο Τραμπ ήταν έξυπνος - υποψιαζόταν ότι η προσπάθεια εμβολιασμού του πληθυσμού κατά ενός ήπιου κοροναϊού ήταν μάταιη και επικίνδυνη. Ήταν έτοιμος με θεραπείες με ιβερμεκτίνη και υδροξυχλωροκίνη, αλλά δεν υπάρχουν χρήματα σε αυτά τα προϊόντα. Ο Φάουτσι είπε ότι μόνο μια συλλογική προσπάθεια σε όλη την ιατρική κοινότητα θα έκανε τον Τραμπ να υποστηρίξει τα εμβόλια. Με χρειάζονταν—ήμουν το μόνο άτομο που μπορούσε να δώσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης σε φαρμακείο. Και χρειάζονταν τον Τραμπ επί του σκάφους, αφού μόνο αυτός είχε τη δύναμη να επικαλεστεί τον νόμο περί εξουσιών για την υγεία έκτακτης ανάγκης για να προχωρήσει το Warp Speed. Ήταν συλλογικός δόλος, χιλιάδες και χιλιάδες επαγγελματίες υγείας εκεί έξω ψεύδονταν για την ανάγκη για εμβόλια. Πουλήσαμε ένα ψέμα».

«Και είχατε αποδείξεις ότι οι συμμετέχοντες στην πρώιμη δοκιμή πέθαναν ως αποτέλεσμα της λήψης των εμβολίων;»

«Απολύτως, αλλά το καταλαβα τυχαία. Η Moderna μου έστειλε κατά λάθος τα πραγματικά αποτελέσματα των δοκιμών της, όχι τη διεξοδική έκθεση, την οποία είδα αργότερα. Το είπα στον Fauci, αλλά μου είπε να καταστρέψω τα πραγματικά αποτελέσματα και να πάω με τα δόλια δεδομένα. Και το χρησιμοποίησα για να βοηθήσω τον Τραμπ να κάνει το Warp Speed να λειτουργήσει», είπε ο Χαν.

«Και πληρώθηκες; Εκατομμύρια;»

«Μερικά εκατομμύρια», παραδέχτηκε ο Χαν.

«Περιμένετε από αυτό το δικαστήριο να πιστέψει ότι ο γέρος Φάουτσι και ο γέρος Κόλινς ενορχήστρωσαν τα πάντα;»

«Αν πάει πιο ψηλά από αυτούς, δεν ξέρω ποιος τραβάει τα νήματα», είπε ο Χαν.

"Αυτό το δικαστήριο εκτιμά την καθυστερημένη ειλικρίνειά σας, αλλά λόγω της δήλωσης ενοχής σας, δεν έχω άλλη επιλογή από το να προτεινω να κρεμαστείτε από το λαιμό μέχρι να πεθάνετε", είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

 Ο Χαν διαμαρτυρήθηκε. "Περίμενε. Είπες ότι θα με αφήσεις να ζήσω».

«Είπα ότι θα κάνω μια σύσταση», τον διόρθωσε ο ναύαρχος, «αλλά δεν διευκρίνισα τι θα ήταν».

Η επιτροπή συμφώνησε - τα εγκλήματα του Χαν δεν άξιζαν καμία επιείκεια.

Φώναζε μανιωδώς «με ξεγέλασες» καθώς οι φρουροί τον συνόδευαν στο κελί του.

Ο Αντιναύαρχος Crandall όρισε ημερομηνία εκτέλεσης τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. TΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ.ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ BY DESIGN.
    TO AΠΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΡΙΠΠΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΉΓΟΡΑ ΑΠ' ΌΤΙ ΣΩΖΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΏΝ. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 10 ΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Η ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΙΜΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΎΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟ Α.I. ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ "ΚΡΕΜΑΛΑ Α ΛΑ ΦΑΟΥΤΣΙ".ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ.ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ 5G KI OXI MONON ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ.ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΚΑΘΑΡΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ CYBORG...ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΚΙ=ΜΑΝΤΙS HYBRID,O XAPAPI,ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ....
    TΑ ΒΑΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΥΔΡΆΡΓΥΡΟΣ,ΣΤΡΟΝΤΙΟ ΑΛΟΥΜΊΝΙΟ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΙΟ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ.ΤΟ 1997 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΠΟ 600 MEGAHERTZ MEXPI 6 GIGAHERTZ. AΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΊΝΗ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ.ΝΟΙΩΘΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑ ΙΜΑΛΆΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ....ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΉΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.ΤΟ 5G XPΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΌ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΤΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΏΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΤΟ 4G,3G,2G,WI FI,ΡΑΝΤΑΡ,ΚΕΡΑΙΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΤΟΞΙΚΑ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΑ ΑΤΟΜΑ.Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΝ ΞΥΡΑΦΑΚΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΚ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ!
    ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ KELLOGG'S) AΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ CHEMTRAILS ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ 24/7 ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΓΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ.ΤΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΤΑ ΓΟΝΊΔΙΑ =ΥΒΡΙΔΟΠΟΙΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΩΓΉΙΝΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΜΕ ΓΉΙΝΑ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;Ή ΣΚΕΨΗ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΙΔΕΕΣ,ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΌΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ RED QUEEN ΠΛΕΟΝ.ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ CHIP.
    O ΙΝΩΔΗΣ ΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΨΊΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ "ΚΟΡΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΤΥΠΟΥ SMART DUST.EΠΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΤΑ MORGELLONS ΣΤΟ ΣΩΜΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΎΝ ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ 5G AKOMA KAI ME XPHΣΗ ΕΜP.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΗΣ ΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΑΣΎΛΛΗΠΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ.
    ΚΑΙ ΩΣ ΧΑΖΑΡΟΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.

    ΚΑΛΟ ΚΡΈΜΑΣΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ....

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΕΔΌΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΜΗ ΓΗΙΝΟ ΠΛΆΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
    Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΟΥΚΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΔΟΘΗ ΑΠΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΑΛΟΙΓΚΟΡ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,ΕΞ ΟΥ ΚΙ Ο ΜΠΑΝΣΕΛ ΤΗΣ ΜΟDERNA ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΑΤΑΝΑ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΙΑΖΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΊ. ΟΜΩΣ Η ΓΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ (ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ)ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΩΡΊΩΝΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ.ΜΠΙΝΓΚΟ!ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ.
    Η GALACTIC FEDERATION ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΩΣ...ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΔΑΚΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ,ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΛΌΓΙΣΑ ΠΡΙΝ.
    ΤΑ 150 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΧΑΣΜΑΛΙΜ ΤΗΣ ΤΑΫΓΈΤΗΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΥΠΟΥ "JUPITER ASCENDING ".NAI ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΣΤΑ ΦΙΑΛΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΛΙΒΑΝΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΛΙΚΟ ΑΜΒΛΩΜΕΝΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ,ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΟΛΛΟΥΣΚ=ΓΙΓΑΝΤΕΣ.ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ RNA,AΛΛΑΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ DNA ME ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ!ΕΞ ΟΥ ΚΙ Ο ΧΑΡΑΡΙ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΕΌ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ.ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΔΙΧΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΗΓΗ" Η ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ. ΜΙΜΕΊΤΑΙ ΤΑ ΚΎΤΤΑΡΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΊ ΚΑΡΚΊΝΟΣ (ΝΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ)ΣΤΕΙΡΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΈΛΕΓΧΟΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΥΓΡΩΝ,ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ.ΣΑΤΑΝΙΚΟ;ΑΠΟΛΥΤΑ!
    ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΑΠΟΒΆΛΟΥΝ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ RNA ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ(AGENDA WEF) ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΧΕΡΙ Η ΜΕΤΩΠΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ.ΤΟ DNA TΩΝ ΜΟΛΛΟΥΣΚ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΎΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ RNA TYPE.
    KΥΡΙΑΚΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2021 ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟ ΣΚΑΦΟΣ "ΒΙΕΡΑ" ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΩΓΉΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΊΑΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΜΑΙΤRE ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΆ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "PROMETHEUS " ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΝΤΙΣΤΈΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ "BLACK GOO" ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΌ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ "BLACK GOO" TOY TIAMAT=ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΕΚΤΟΠΛΑΣΜΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΟΜΩΣ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΝ ΚΙΝΕΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΥΠΟΥ " ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ ΧΑΝ" ΣΑΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΩΘΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ".

    ΚΑΘΙΣΤΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΒΙΕΡΑ ΥΠΌΛΟΓΟ ΣΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΓΟΝΩΝ=ΒΑΣΙΛΕΊΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΆΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΑ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΧΑΑΚΟΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΚΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΎΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ WHO.
    AΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΕΠΏΔΥΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΦΎΠΝΙΣΗΣ, ΑΡΕΤΗΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ.

    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΕΝΝΗΤΕΣ ΓΕΝΕΈΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΏΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΜΑΣ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΈΡΟΥΣΑ,

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΓΙΑΤΊ Ο DJT ΈΛΕΓΕ ΤΟΧΕΙΣ ΑΚΟΎΣΕΙ ΤΟ Οrion ΑΠΟ ΤΟΥΣ Metallica?! ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡΟΧΟ ΕΊΠΕ.
    ΡΊΤΑ ΣΧΌΛΙΟ ΕΊΣΑΣΤΕ ΓΑΤΑΡΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ.


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις