Ο πρακτορας της cia ομολογησε οτι ο υπουργος αμυνας εναντι αμοιβης "εστησε" την απαγωγη

 

Ο τρομοκράτης της CIA

που συνελήφθη κατά τη διάσωση του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ ισχυρίζεται ότι αυτός και οι ζωντανοί σύντροφοί του ήταν «εκτός της αποστολης» και συμμετείχαν σε μια μη εγκεκριμένη επιχείρηση όταν αναχαίτισε το προσωπικό όχημα του στρατηγού κοντά στο Lakeland Village της Καλιφόρνια, λίγα μίλια ανατολικά της Santa Anna.

Αυτός ο πράκτορας, τώρα εγκλωβισμένος σε άγνωστη τοποθεσία, φέρεται να είπε στους ανακριτές του NCIS ότι η ομάδα του πλησιασε το αυτοκίνητο του στρατηγού καθώς έφευγε από το στρατόπεδο Πέντλετον και ταξίδεψε βορειοανατολικά σε απομονωμένες περιοχές όπου τα σπίτια ήταν σε απόσταση μεταξύ τους και οι δρόμοι δεν είχαν μεγάλη κίνηση. Είπε ότι έστησαν ενέδρα στο όχημα τραβώντας το δίπλα του σε ένα στενό, ελικοειδή τμήμα του δρόμου και πυροβολώντας ένα μπροστινό ελαστικό, με αποτέλεσμα να πεσει σε χαντάκι.

Ο στρατηγός Μπέργκερ, είπε, βγηκε από το όχημα αλώβητος και οπλισμένος. Ο πράκτορας έπεσε νεκρός καθώς ο στρατηγός Μπέργκερ καλύφθηκε πίσω από το όχημά του και γέμισε ξανά το πιστόλι του.

Ο αιχμάλωτος τρομοκράτης είπε ότι η ομάδα έφερε ένα «ειδικο όπλο» που ακινητοποίησε τον στρατηγό Μπέργκερ καθώς προσπαθούσε να αμυνθεί ενάντια στους τρεις εναπομείναντες επιτιθέμενους. Ο στρατηγός πολέμησε γενναία, άδειασε αρκετούς ακόμα γεμιστηρες πριν καταρρεύσει στο έδαφος. Ο στρατηγός Μπέργκερ μπήκε σε ένα όχημα και απομακρύνθηκε, ενώ ομάδα «καθαρισμού» σε ετοιμότητα απολύμανσε την περιοχή και αφαίρεσε όλα τα ίχνη του συμβάντος. Το Ford F-250 του μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό εργοστασιο σύνθλιψης αυτοκινήτων.

Μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ είπε ότι οι προδότες πράκτορες ήταν αποφασισμένοι να συλλάβουν τον Μπέργκερ ζωντανό επειδή «[ο Υπουργός Άμυνας] Λόιντ Όστιν τον ήθελε έτσι».

«Αν ο κρατούμενος λέει την αλήθεια, και αυτή τη στιγμή αυτό είναι ένα «αν», ο Όστιν έβαλε μπόνους 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο κεφάλι του στρατηγού Μπέργκερ, που καταβάλλεται μόνο εάν τον πάρουν ζωντανό και άθικτο. Λέει ότι μια ομάδα λειτούργησε αυτόνομα, έξω από εσωτερικες εντολες, για να εισπράξει την αμοιβή. Είπε ότι ο διευθυντής της CIA Μπερνς, ένας αποδεδειγμένα Deep Stater, δεν γνώριζε τις ενέργειές τους. Μας είπε ότι οι άνθρωποι του Όστιν είχαν προγραμματιστεί να παραλάβουν τον στρατηγό την επόμενη μέρα μετά τον ανάκτησή του», είπε η πηγή μας.

Οι ερευνητές του NCIS, πρόσθεσε, ρώτησαν τον κρατούμενο γιατί είχαν ξυλοκοπήσει τοσο αγρια τον στρατηγό Μπέργκερ βαζοντας σε κινδυνο τη ζωή του, σπάζοντας τα γόνατά του και σχεδόν βγάζοντας το ένα του μάτι από την κόγχη του, αν ο Όστιν τον ήθελε ζωντανο.

«Η εξάσκηση μας κανει καλυτερους», τους είπε ο σαδιστής πράκτορας.

Τα Λευκα Καπελα, είπε η πηγή μας, πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουν αντικρουόμενες πληροφορίες: Παρόλο που ο κρατούμενος επιμένει ότι η ίδια η υπηρεσία δεν γνώριζε την απαγωγή, ο πληροφοριοδότης που έστειλε τα Λευκα Καπελα στην τοποθεσία του στρατηγού Berger είπε ότι είναι πολύ απίθανο μια χούφτα αποστάτες πράκτορες να οργάνωσαν την απαγωγή και να έκρυψαν τον στρατηγό σε ένα καταφύγιο χωρίς την έγκριση ούτε του Μπερνς ούτε του άμεσου υφισταμένου του, του αναπληρωτή διευθυντή Ντέιβιντ Κοέν.

Αναρωτιούνται επίσης γιατί ο κρατούμενος τους ομολόγησε οικειοθελώς.

«Αποδεχόμαστε τον λόγο του μέχρι να μπορέσουμε να το επαληθεύσουμε», είπε η πηγή μας. «Είναι τυχερός που δεν έχει την ίδια μεταχείριση που έδωσαν στον στρατηγό».

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Μπέργκερ νοσηλεύεται για εγκαύματα, κατάγματα, πληγές και τραύμα που προκληθηκε με αμβλυ αντικειμενο .Αναμένεται να αναρρώσει και δεν κινδυνευει πλεον η ζωη του...




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις