Ο Τραμπ παρευρίσκοταν στην εκτέλεση του Χαν

 

Ο πρώην επίτροπος της FDA

και καταδικασμένος προδότης Stephen K. Hahn άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα το πρωί ενώ στεκόταν στην αγχόνη κοντά στο αεροδρόμιο Leeward Point στον κόλπο του Γκουαντάναμο. Στην κορυφή της εξέδρας με μια θηλιά κουλουριασμένη γύρω από το λαιμό του, κοίταξε κάτω το στέλεχος των στρατιωτικών που είχαν έρθει για να παρακολουθήσουν την εκτέλεσή του. Τα γυάλινα μάτια του έμοιαζαν να καρφώνονται στιγμιαία σε καθέναν από τους έξι αξιωματικούς των οποίων τα ανέκφραστα πρόσωπα έβλεπαν το γεγονός αν και έτρεφαν προσωπική εχθρότητα προς τον Χαν, δεν το έδειχναν. Ήταν παρόντες γιατί είχαν ορκιστεί να τηρούν το Σύνταγμα και να προστατεύουν το έθνος από όλους τους εχθρούς, ξένους και εσωτερικούς.

Αν και οι αξιωματικοί έδειχναν να στερούνται συγκινήσεων, ο Πρόεδρος Donald J. Trump, ο οποίος στεκόταν δίπλα στον αντιναύαρχο Darse E. Crandall, κούνησε το κεφάλι του με εναν μορφασμο αηδίας, καθώς εξέπνευσε έναν αναστεναγμό αγανάκτησης.

«Από όλους τους ανθρώπους, Στέφεν, σε εμπιστεύτηκα», είπε ο Τραμπ. «Σου έδειξα μεγάλη εμπιστοσύνη και με πρόδωσες. Όχι μόνο εγώ αλλά αυτή η όμορφη χώρα. Είσαι δειλός, το μεγαλύτερο είδος δειλού. Τα ψέματά σας σκότωσαν έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων».

Ο Χαν είπε τα τελευταία του λόγια στον Πρόεδρο Τραμπ: «Έκανα ένα λάθος. Μπορείτε να το σταματήσετε αυτό."

Ο Τραμπ χαμογέλασε. «Αυτό είναι έξω από τα χέρια μου, και ακόμα κι αν μπορούσα, δεν θα σε συγχωρούσα. Εβαλες τον εαυτό σου σε μεγάλα προβλήματα , τρομερά προβλήματα και είσαι μεγάλος χαμένος όπως και οι άλλοι».

Όταν ρωτήθηκε από τον Αντιναύαρχο Crandall εάν ήθελε τις τελευταίες λεξεις, ο Hahn είπε, "Ποιο είναι το νόημα;" και του έκλεισε τα μάτια.

Λίγη ώρα αργότερα, ο λαιμός του Χαν έσπασε και ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού σημείωσε την ώρα του θανάτου—10΄30 Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΘΕΛΩ ΒΊΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΤΣΟΥΒΑΛΟΚΟΥΚΟΥΛΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ DJT ΝΑΝΑΙ ΣΤΟ ΒΊΝΤΕΟ.

    ΔΕΝ ΑΚΟΎΩ ΤΊΠΟΤΑ !



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις